Jump to content

Helsport Ringstind light


tiurn

Recommended Posts

Hei forstod det slik under et annet emne her at på disse modellene var det uteglemt bardunfester rundt luftingen ved døra. Jeg kjøpte meg et slikt telt nylig, men er ikke helt sikker på hva som menes mangler. På mitt telt er det to barunfester, et under og et over lufteventilen mot inngangen, var det slik å forstå at det skulle sitte et bardunfeste på andre siden av ventilen også? Har ikke funnet noen bilder av dette. Ble nemt at dette var feil for alle light versjonene...Noen med samme telt og erfaringer om dette :wink:

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Her har du et bilde som viser bardunene. Det er de to bardunene lengst nede i hodeenden det er snakk om, lengst til venstre på bilde. Du kan jo få Helsport til å sy på bardunene, det må vel la seg gjøre.

post-3543-133474638223_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Takk for flott bilde :twisted: Var disse bardunene orginalt på ditt telt? Har sett på noen bilder av eldre ringstind-modeller og der er de heller ikke, faktisk første gang jeg så et bilde med disse på..... Om dette virkelig er uteglemt på light versjonene er det sikkert ikke noe problem å få sydd de gratis på... Hvor stor betydning mener du disse har?

Link to comment
Share on other sites

Bardunene var orginalt på mitt telt som er 2008 mod, gamlere modeller hadde heller ikke disse bardunene. Teltet er sikkert brukbart uten disse, men jeg ville ha fått de påsydd. De strammer opp duken bedre, spesiellt hvis det er vind.

Link to comment
Share on other sites

ja, skjønner...Skal ringe de i morgen å høre med de, men er det slik å forstå at dette er en forglemmelse av dem å at det derfor er å betrakte som en reklamasjon? Burde jeg ta kontakt direkte med helsport?

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville ha ringt å snakket med Helsport, men å kunne kalle dette en reklamasjon er vel kanskje litt på kanten i og med at dette er en ny modell av teltet og disse bardunene er kuttet ut? Men det kan hende du får en fin pris på å sy de på, regner med at det ikke koster all verden i utgangspunktet. Uansett så er det greit at Helsport blir klar over at flere vil fremdeles ha disse bardunene slik at de leverer teltene med disse bardunene orginalt igjen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy