Jump to content

Hva bør jeg ha i slukboksen?


GeirGeir

Recommended Posts

Har fisket en del i det siste, og funnet ut at jeg må få inn noe nytt i slukboksen, da mye av det jeg har er gammelt og utslitt. Fisker for det meste etter ørret i fjellet. Noen som har noen tips til hva jeg bør ha i slukboksen min?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Sølvkroken spesial i sølv og kobber opp til 12 g, 10 g Møresild i kobber med rød rygg, Lillauren i kobber, Droppen spinner i kobber med røde prikker. Der har du mine favoritter, har en forkjærlighet for kobber som du kan se, synes jeg får mest fisk på det :D

Link to comment
Share on other sites

Som han over skriver. Kobber og rødt fungerer alltid. er det jeg har mest av. og da gjerne fra 4 og opp til 25g møresild og lilleauren. Samme spinner som Kjell nevner er også min beste. Ellers også glad i spinnere som er helt blanke.

Ellers messingfarget spinner.

Link to comment
Share on other sites

2 Mepps spinnere (hhv svart m gule prikker og sølv med rød prikker i størrelse 1), Sølvkroken som tidligere nevnt og da vil jeg tilføye Lillauren i grønn/svart/sølv med flash, et par tre Rapala wobblere i de minste størrelsene (bare en treblekrok bak), noen lette blysøkker som du kan montere litt foran på fortommen hvis du vil dypere :P , og kanskje en dupp og 3-5 våtfluer (greenswells, zulu silver, heckan peckan, telemarkskongen og ikke minst march brown). Har prøvd Dirty Harry sluken, som er omtrent som ei atomsild bare slankere, men for lite til å si om den er så bra som de påstår. Kaster iallefall langt :wink:

Men.. gamle, slitte sluker fisker mye bedre enn splitter nye :lol: Kan prøve Sølvkrokens nye serie som har blitt hamret litt på.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy