Jump to content

Hvor fisker man på Beitostølen?


Vandrer81

Recommended Posts

Jeg skal om ikke noe uventet skjer, på teambuildingtur til Beitostølen. Jeg har i noen år sett for meg Beitostølen som et vanvittig sted for en som liker å fiske. Jeg håper at turen blir lagt opp til noe fri for å si det mildt :D

Som dere skjønner er jeg ikke spesielt kjent på Beitostølen, og lurer rett og slett på om det er noen som har noen tips til godt fiskevann?

Jeg er forholdsvis allsidig, og kan fiske med mark, sluk, flue. Jeg ser ikke for meg at jeg har båt/kano tilgjenglig så det optimale ville vært steder man kan stå fra land :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Annonse
Har ikke fisket nær Beitostølen (kjører alltid raskt gjenom - det er så himla stygt der) - men en valdris jeg kjenner skryter av Raudøla.

Har googlet Raudøla litt og sett en god del bilder derfra. Den blir kategorisert som elv, men synes den gir mer preg av seg til å kalles bekk. Ser veldig interessant ut med meiting på enkelte plasser. Det jeg prøver å si er at mission starter så fort jeg nærmer meg Beitostølen :lol:

Takk for tipset! Tror jeg da,hehe.

Link to comment
Share on other sites

Var der for noen år siden og prøvde såvidt fiske. Det jeg husker best var et lappeteppe av ulike fiskekort. Rett og slett elendig tilrettelagt for en besøkende fisker som ønsker å prøve litt forskjellig. Var blant annet to ulike kort for å kunne fiske på begge sider av elva!

Jeg fiska litt i Raudøla og fikk en ok aure der, rundt 6-700g.

Link to comment
Share on other sites

Det hørtes noe overdrevent ut det med tusenvis av forskjellige fiskekort. Mister nesten litt av sjarmen med fisketur når man møter noe sånt. Slike turer handler for min del aldri om penger og avgifter, men heller om å prøve alt innenfor det naturen kan by på.

Hvordan er det med mygg og knott i Beitostølen? Jeg har en stor svakhet, nemlig halv allergi mot mygg og knottstikk. Får svære blemmer ved stikk.

Link to comment
Share on other sites

Strekningen i Raudøla fra brua ved Grønolen ned til Øyangen er spennende å fiske, i likhet med vassdraget videre nedover fra Øyangen til Heggefjorden. Særlig førstnevnte strekning er et mygghøl av dimensjoner. Fleinsendin er bedre i så måte, og kan også gi godt fiske, men ulempen her er at du må ofre noen kroner i bommen på Slettefjellsvegen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy