Gå til innhold

Varnerius

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Varnerius

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk til alle for hjelpen !! Etter runde med diskusjon med fruen, landa vi på Fjellheimen Pro 3 Camp. Venter med kjøpet til våren og satsa på å besøke friluftsmesse. Hvem vet, kanskje det blir Kaitum3 (vil oppdatere tråden når kjøpet er unnagjort)
 2. Dama likte veldig godt rød fargen på teltene, derfor Hilleberg. (Hun har ikke sett prisen da, enda) 😅 Notert. Den kan funke, litt snillere pris og. Kanskje "dumt" å kjøpe første teltet til 10-12k Og når det er snakk om at tunnel teltene tåler vind litt dårligere en kuppteltet , da er det helst vind fra sidene. Men hva er grensa for vinden før man begynner å merke det på innsiden: feks. teltet plassert riktig på kvelden, men i løpet av natten skifter vindretningen. Lett bris/laber bris
 3. Takk for alle gode innspill!! Teltet blir brukt mest i god været/litt-middels vind. På fjellet 500+ moh. Og blir ikke brukt på vinteren. Litt skeptisk å finne grei teltplass til keron/kaitum. (Ingen erfaring med det altså) Er det noen som veit om teltetene står utstilt noen plass? Ville vere artig å prøvd å krype inn i.
 4. Ifølge videon så skal det gå med Allak2, eller med Staika-som er litt større og tyngre. Målte Kaitum 3 i stuen og den var stor. Om vi klarer å finne plass til den.
 5. Brukte HH tidligere på jobb (forskalingssnekker). Vernesko, regntøy, arbeidsbukse og genser. Aldri mer HH på meg.
 6. -vekt: ca 3.5kg Tenker det er greit med 2 innganger. Når det kommer til romfølelse og takhøyde, så er det vanskelig å si uten å ha prøvd... Satsa på god vær, men veit nå aldri. En del vind burde det tåle (frisk bris/liten kuling). Vant til dårlig vær (jobber som forskalingssnekker) men hvis det blir skikkelig dritt vær, blir det ikke noe tur. Det som bekymrer meg mest er om jeg får plass på langs uten å touche telt.
 7. Hei! Vi er par i 30år som liker å gå tur på fjell.Og vi har fått lyst på litt lenge turer, med overnatting, ikke bare rett opp og ned. Men klarer ikke bestemme for hvilken telt vi skal gå for. Prøvd å gjøre litt reasech og kom fram til Hilleberg Allak 3 eller Hilleberg Kaitum 3 kan bli bra valg.(Har også sett på MSR Mutha Hubba NX 3 og Helsport Reinsfjell, Helsport Fjellheimen Pro 3 Camp) Det ene er kuppeltelt,den andre er tunnel. Eller noe annet... Ønsker å høre deres erfarne mening eller noe anbefaling/forslag. Litt om oss: par i 30åra, begge er høge (192 og 175) men nokså magre. Vi bor på Sunnmøre så de fleste turer blir her i området. Har ingen erfaring fra villmarksliv, men er sultne på det. Turene blir på våren/sommer/høst. Budsjett: sunn fornuft ellers ca 15k telt+2stk soveposer og anna . Personlig foretrekker jeg kvalitet istedet kvantitet. Alle svar/forslag/mening er hjertelig velkommen! 😁
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.