Jump to content

Varnerius

Aktiv medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

About Varnerius

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Varnerius's Achievements

 1. Jeg er 1.92 og vi bruker Big Agnes Copper Spur HV UL3. Grei plass i den og den er luftig. Altså bra plass til 2. Husker at jeg sklei ned mot vegen og våkna midt på natta av kalde føtter. Ikke akkurat rette veger på den, men dem skrår veldig lite i forhold andre kuppel telt. Amerikansk telt, så du må sette innertelt ført. Går an å kjøpe bunnduk, da setter du yttern først også innern.
 2. Vare lang og slank har sine fordeler og ulemper: bla vanskelig finne buksen som er lang nok og som er ikke for stor livet. Hadde/har behov for buksen som kan brukes i kaldere tider, så prøvde Lundhags Makke Pro: enten den er for kort eller ok lengde men altfor stor i livet. (Har den vanlige Makke i Long utgave, meeeeget fornøyd). Prøvde Klattermusen gere 2.0: i størrelse L er den for kort, i XL blir den posete og fortsatt litt kort. Men så kom over Fjellreven keb long (farge Black-Stone Grey) til hyggelige 1350,- på jakt og friluft i mitt størrelse, då var det bare slå til😁 Den buksa satt som den skulle
 3. For : Original Firebox D-Ring Carrying Case Deep Cowboy Plate - Small Cutting Board - Medium x2 (var uoppmerksom når bestilte, så det blei 2stk) Long Pan/Pot Lifter TITANIUM G2 5" Firebox Stove Set of Two TITANIUM Firesticks 5" TITANIUM Extended Grill Plate INT. Shipping Cost *See Below:$25.00 Total:$221.45 par dagar etter fikk mail om fraktkostnaden ble større en de anslo, so +$11.36 $232,81+moms . (fikk pakken levert på døra)
 4. Noen som vet noe om det er mulig å få tak i trangia triangle et eller annen plass?
 5. Litt avsporing men : XXL har Fjellheimen Pro 3 Camp til 4900, hvis man er reward medlemm. Ellers prøv disse teltene i butikken, hvis det er mulig. Ganske greit å "prøveligge" i dem først. (Mulig bestille begge to, slåopp i stuen , sende tilbake den man er minst fornøyd med)
 6. Mener alle de andre som var på andre fjell. "Politiet bedt alle om å komme seg ned fra fjellet", altså hvordan dem nådde fram med informasjon. Det stod på sumpen (Sunnmørsposten), kanskje på twitter eller FB, men når man er på tur så sjekker ikke tlf så ofte.
 7. Hvordan politiet nådde til alle de som var på fjellet?
 8. Hvilken som helt kjøtt? Denne her skal vel funke. Sikkert ikke helt den beste, men funker helt OK.
 9. Teltet er god, stor og romslig, men pakker vel mye og litt i tyngste. Jakten på ny telt forseterter. Vi telter ikke i vinter så 4-sesongs telt blir "unødvendig". Vekt og pakkestørrelse som produsentene oppgir, hvor troverdig er dette?
 10. Da har pakken fra USA endelig dukket opp i postkassen (bestilt 17april). Det ble en hatt (Shelta Seahawk), "face gaiter" og sol hansker. Aldri brukt en hatt tidligere så det blir artig å teste. Fortsatt usikker på om jeg skulle gått for Condor eller Firebird V2. Og en kjapp tur til lokal fisk og jakt butikken i helga, bare for å sjekke fiskestang for fjellfiske endte opp med Dam Shadow Tele Mini Spin 2.1m 5-15g og Dam Quick 1 1000FD snelle, med noen sluka.
 11. Grei mellommåltid i farten for 19kr stk. Andre smak.
 12. Klattermusen har mange å velge mellom.
 13. Skriver i dette trådet i stedet for å starte et nytt et. Var på jakt etter tursekk i størelse 80ish liter. Leste en del rundt og prøvde Baltoro 85, Baltoro pro 95, Lundhangs Gnaur 75, Fjellreven Kajka 100 og Osprey Xenith 88 Lundhangs Gnaur likte mist av alle, satt dårligst av alle. Osprey Xenith føltes ikke helt helt på ryggen den og likte ikke hoftebelte. Baltoro pro satt bedre enn Baltoro85. Her var det mange lommer Fjellreven Kajka fikk ikke prøvd helt skikkelig, var der 20 min før butikken skulle stenges. Men virker svært god, kanskje neste sekk? Og den dyreste av alle i skrivende stund. Endte til slutt foreløbig med Klattermusen Tor 80l . (tror det var siste som var til salgs?klarte å finne kun det ene, rød farge.. betalte 2800 for den) Av alle sekka så virker den mest solid og skal tåle max 35kg. Topp lokke er litt køddete hvis sekken er ikke full lasta. Mulighet å tilpasse til enhver rygg?
 14. Klattermusen kjører rabatt denne helgen: Friends & Family - Save 25% this weekend Gear up for summer and invest in durable, versatile equipment that lasts. Use code FRIENDS2020 at checkout for 25% off your purchase. This weekend only! Code valid on all full price items until Sunday 14th June 2020.
 15. Avslutta arbeidsuke med nytelse av solnedgangen på Molnesfjellet, Vigra.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy