Gå til innhold

Varnerius

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Varnerius

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Avslutta arbeidsuke med nytelse av solnedgangen på Molnesfjellet, Vigra.
 2. Varnerius

  Beste turhatt

  Jeg bruker noe som heter "skaut" (tror det, usikker på rettskriving), altså stor (60x60cm) firkanta strech "tørkle". Hovedsaklig for å beskytte håret, har nokså langt hår da. Nakken blir beskytta litt,ørene blir dekt til, men kan få sånn skylle-stripe midt i panna, nederste delen av panne blir brun, øverste forblir kvitt.
 3. Dere som har FÄLLKNIVEN A1 og S1, hvordan er håndtaket/skaftet? Har strømeng 5" , skaftet på den er litt liten i mine hender. Bruker hansker i str11 normaltvis.
 4. Jeg mente annet egnet brensel, men skrevet bensin i farten. 😅
 5. 2stk Neoair Xtherm Max L liggeunderlag 2 sett med bestikk (noen som kan komme med tips ang tallerkensett eller noe i den retning? 😁) mitt første stormkjøkken og gassbrenner til den (Får prøve både gass og bensin/rødsprit og finne ut hva vi liker mest) . Lokk/skjærebrett , flaske til brensel og overtrekkspose . Nalgene flaske.
 6. https://www.outnorth.no (bruker å sjekke på https://www.prisjakt.no eller på https://prisguiden.no før jeg kjøper noe .)
 7. Fikk kniven idag. Ser OK ut. Prøvde å finne noe å sette finger på - klarte ikke (sikker bare fordi jeg vet ikke hva jeg skal se etter😁). Bestilte 27 november, som de fleste, så fikk ikke verken bekreftelse på epost eller noe. Sjekket nettbanken par dager etterpå- beløpet ble trukket, merket med Brusletto. Betalte noe andre regninger idag, da var Brusletto vekke. Litt merkelig.
 8. Da ble det Spitsbergen Pro 3 Camp . Litt tyngre enn ønsked men til mye lavere pris.
 9. Da har vi kjøpt våre første soveposene: Helsport Rago Long og Helsport Rago Også tenkte prøve RevolutionRace (aldri hørt om,funnet på dette forumet med mange gode tilbakemeldinger) kjøpte GPX PRO ZIP-OFF PANTS (en herre og en dame-model). Begge buksene satt som skudd. Fruen ble meeeeget fornøyd.
 10. Takk til alle for hjelpen !! Etter runde med diskusjon med fruen, landa vi på Fjellheimen Pro 3 Camp. Venter med kjøpet til våren og satsa på å besøke friluftsmesse. Hvem vet, kanskje det blir Kaitum3 (vil oppdatere tråden når kjøpet er unnagjort)
 11. Dama likte veldig godt rød fargen på teltene, derfor Hilleberg. (Hun har ikke sett prisen da, enda) 😅 Notert. Den kan funke, litt snillere pris og. Kanskje "dumt" å kjøpe første teltet til 10-12k Og når det er snakk om at tunnel teltene tåler vind litt dårligere en kuppteltet , da er det helst vind fra sidene. Men hva er grensa for vinden før man begynner å merke det på innsiden: feks. teltet plassert riktig på kvelden, men i løpet av natten skifter vindretningen. Lett bris/laber bris
 12. Takk for alle gode innspill!! Teltet blir brukt mest i god været/litt-middels vind. På fjellet 500+ moh. Og blir ikke brukt på vinteren. Litt skeptisk å finne grei teltplass til keron/kaitum. (Ingen erfaring med det altså) Er det noen som veit om teltetene står utstilt noen plass? Ville vere artig å prøvd å krype inn i.
 13. Ifølge videon så skal det gå med Allak2, eller med Staika-som er litt større og tyngre. Målte Kaitum 3 i stuen og den var stor. Om vi klarer å finne plass til den.
 14. Varnerius

  Nytt regntøy

  Brukte HH tidligere på jobb (forskalingssnekker). Vernesko, regntøy, arbeidsbukse og genser. Aldri mer HH på meg.
 15. -vekt: ca 3.5kg Tenker det er greit med 2 innganger. Når det kommer til romfølelse og takhøyde, så er det vanskelig å si uten å ha prøvd... Satsa på god vær, men veit nå aldri. En del vind burde det tåle (frisk bris/liten kuling). Vant til dårlig vær (jobber som forskalingssnekker) men hvis det blir skikkelig dritt vær, blir det ikke noe tur. Det som bekymrer meg mest er om jeg får plass på langs uten å touche telt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.