Gå til innhold
 • Bli medlem

Lorgus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lorgus

 • Bursdag 01. juni 1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke ally, men Er-an auto på Søfteland leier ut kanoer.
 2. Det viktigste du trenger er et bagasjebrett til å få festet et par sykkelvesker på. Min søster med to venninner syklet Nordkapp-Lindesnes på de syklene de hadde, en hybridsykkel, en terrengsykkel og en landeveissykkel. Hun med tynnest dekk slet mest på grusveiene nedover Lister. Hun ene gjorde dessuten sport i å sykle hele turen i raggsokker og flippflapp'er, så sykkelsko er ikke noe absolutt must
 3. Var og padlet på Fjorda en langhelg for noen uker siden. Nydelig område, og fisk fikk vi også.
 4. Jo større plakat på parkeringsplassen om hvordan du kjøper fiskekort, jo mindre fisk er det i vannet...
 5. Har ikke kjøpt terrengsykkelen enda, selv om den har havna i Handlekorga 10-12 ganger. Fikk dessuten mail i dag om at sykkelen var avslått med 33% ut helga. Krysser fingrene for at fjellstøvlene klarer å overbevise meg ut søndagen om at "vandring" fortsatt er den beste framkomstmetoden.
 6. Jeg vurderte den Deuter-sekken, men endte opp med Osprey Xena 75. Angrer ikke. Har forøvrig en Deuter 45L som jeg er veldig fornøyd med
 7. Denne her gir jo en grei oversikt [Hidden Content]
 8. En liten rast i Bjoreidalen på vei mot Sandhaug fra Dyranut. Silkeføre
 9. Outnorth faller vel inn under samme kategori som seuf.no? Den ene gangen jeg bestilte noe så kom pakken fra O'store utland, og mailen jeg fikk fra de var på svensk.
 10. Jeg har brukt de IceBugs-skoene der i 2 sesonger, fortrinnsvis til hundelufting i nærområdet. Jeg har en hund som drar som et uvær når hun tar ut, og da gjelder det å stå fjellstøtt i lia. Helt greie til småturer, men jeg synes at de er veldig kalde på beina, så det må ekstra ullsokker i for å holde varmen. Skoene har holdt seg bra, til tross for sørpete vestlandsvær og grus i bakken, så jeg er fornøyd med kvaliteten til mitt bruk. Følg med på XXL, jeg betalte halve prisen for mine. Tar vi en lengre tur på fjellet, så bruker jeg de vanlige støvlene mine, og har med brodder i lomma.
 11. Jeg har et vanlig Fjellheimen 2, uten stormmatter. Veldig fornøyd med stort fortelt, ok takhøyde og plass nok til hundene. Nå har jeg aldri bikket 100 kg hund, men det skulle jeg nok ha fått plass til
 12. Jeg kjøpte en jordskrue, og tenkte at hunden skulle ligge i forteltet. Hunden var ikke enig i det, så hun camper i innerteltet, og nå har hun fått sin egen pose også.... Ute tjorer jeg henne i et tre eller rundt en stein, har som regel alltid en langline med.
 13. Fridag, fint vær og høstferie i Bergen gir sine utfordringer for ei som ikke liker å gå i kø på tur Har kikka ei stund på ei rute på UT.no, og siden resten av populasjonen på parkeringsplassen ved Osavatnet i Arna så ut til å bevege seg oppover mot Redningshytten med stort og smått, så benyttet jeg og bikkjeskinnet anledningen til å gå opp på Herlandsfjellet (694 moh) i stedet. Flott tur, selv om vi holdt på å blåse ned i stormen på toppen!
 14. Man kan jo undres om hvor forståelse for moral og samfunn ligger, når de synes det er en god ting å legge dette ut som skrytevideoer på sosiale medier. De skyter ikke bare seg selv i foten, det rammer også en hel skare av jegere som forsøker å drive forskriftsmessig og korrekt jakt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.