Gå til innhold
  • Bli medlem

Jente93

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

1 290 profilvisninger
  1. Igjen takk for alle tips! Nå har jeg kjøpt meg en ny hybridsykkel av typen Gavia: http://bikeshop.no/Sykkel/Komplette-sykler/Hybridsykkel/Gavia/Gavia-Barletta-Ultegra-Hybridsykkel-Sort-Str-L-59-cmGB68H59-p0000063106. Ikke den dyreste sykkelen, men er foreløpig veldig fornøyd. Den har mye mindre rullemotstand enn min tidligere sykkel. Blir ikke sliten av å sykle langt med den. Har foreløpig kjøpt kombipedaler da jeg aldri har syklet med sykkelsko før (har heller ikke investert i sykkelsko enda), men sannsynligvis kjøper jeg klikkpedaler til våren før vi skal sykle. Jeg har også skaffet meg en turkamerat jeg både trener sammen med og skal sykle med. Når det gjelder bagasje har vi planer om å pakke alt på sykkelen. Jeg har derfor allerede skaffet meg et solid bagasjebrett. Planen er å ha med oss minst mulig og letteste mulig bagasje. Vi har nå også begynt å planlegge reiseruta. Planen er å sykle på Vestlandet. Tar gjerne i mot tips til steder som bør besøkes på veien. Tenker å legge inn noen hviledager på turen, og disse vil vi gjerne tilbringe på steder hvor vi kan oppleve noe
  2. Hei igjen. Takk for alle tips og svar. Vurderer å kjøpe meg en bedre hybrid. Jeg og en kamerat syklet nesten 10 mil i går. Jeg prøvde hans hybridsykkel og fant ut at den var 10 ganger lettere å sykle på enn min, enda den var i samme prisklasse som den jeg har. Vi skal ikke sykle Norge på langs for å komme tidligst mulig frem, men for opplevelsene! Riktig sykkel er selvfølgelig viktig for at opplevelsen blir god, men er ganske sikker på at jeg trives best i oppreist sittestilling. I tillegg kommer jeg nok til å få mer bruk for en hybridsykkel senere i livet enn en cyclocross. Kom gjerne med tips til gode hybridsykler, annet sykkelutstyr eller ting vi må huske på.
  3. Takk for svar. Er ikke så god på sykler, men hørt om cyclocross. Liker oppreist sittestilling (tror jeg), har ikke så mye erfaringer med å sykle langdistanser. Tenker å bruke maks 30 dager på turen. Foreløpig er planen å ha med telt og sovepose, men også sove på turisthytter og campinghytter langs veien. Hvilken prisklasse må jeg opp i for å få en god sykkel? Trengs det mye øving for å sykle med sykkelsko? Er det lurt å kjøpe sykkel nå slik at jeg kan øve med den frem til turen?
  4. Hei! Jeg har en tre år gammel Hybrid damesykkel som kostet 5000-. Egner en hybridsykkel i denne prisklassen seg til å sykle Norge på langs med? Eventuelt hva slags sykkel burde jeg ha? Noen erfaringer fra å sykle Norge på langs? Tar gjerne i mot alle mulige tips som omhandler langturer på sykkel.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.