Gå til innhold
 • Bli medlem

jsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Når jeg er på tur hører jeg ikke på musikk, men hjemme og ellers hører jeg på noe klassisk, men mest går det i symfonisk black metall ( ala dimmu borgir). Og vanlig black metall ala ( immortal og darkthrone).
 2. Nå er det vel ingenting som heter "unaturlig frykt". Det er begrunnet eller ubegrunnet frykt, for all frykt er narurlig. Noen er jo livredde edderkopper osv, ofte grunner dette i andre underliggende årsaker, men ingen regler uten unntak selvsagt. Man vet ikke bestandig hva folk kan ha vært utsatt for og derav traumer, som gjør at de handler som de gjør. Derfor synes jeg det blir litt tullete å si at de skal ta en realitetsjekk. Men å oppfordre dem til å sortere for seg selv hva som er en begrunnet frykt eller ikke hadde nok heller vært på sin plass. Vi er alle forskjellige, hva
 3. Jeg har hatt litt forskjellig, men jeg ender opp med den 10 eller 11år gamle pinewood dressen min hver gang. Den har overlevd alt annet jeg har hatt og det er den som har vært mest brukt. Så om du kan gå i noe som er jakt og fiske preget så har du hverfall en dress som tåler det meste.
 4. Han sto vel ikke å vifta med en selfie stang, som han hadde kjøpt inn spesifikt til denne turen, mens han stod å kjeftet i tillegg? Det hadde vært så typisk. Det er ikke så nøye med liv og helse i disse dager, selfie og sosiale medier og status er det som betyr noe... for er det noe som går galt kan de jo bare ringe redningstjenesten så blir de flydd ned, de har jo tross alt krav på god service må du forstå. De der er like ille som kondomdress mafian som hyler og skriker i skiløypa hvis du ikke går fort nok. God tur sier jeg bare.
 5. Hmm, flere km til nærmeste hus og hytte... hvor kom disse karene fra..? Om dere kom dit på kvelden og det var skumring kan det være mulighet for at dere ikke har sett alt? Ting er jo som sagt ikke bestandig slik det kan se ut som. Grunnen til at jeg nevner det er fordi jeg selv har hatt turister på min eiendom som har ment at de har vært på utmark.. det har de ikke vært. Nå skal det være sagt, jeg har ingen problem om de vil slå opp telt på innmarka mi, men da får de spørre om lov først. Det er desverre endel turister som tar seg til rette, bråker, forsøpler og gjør det utrivlig for andre. Og
 6. Bly i naturen er ikke bra uansett hvordan du vrir og vender på det. Det naturen konsumerer ender til slutt i oss uansett. Vi i Fjellforum kunne vel hatt dugnad 2 ganger i året hvor vi plukker søppel fra de mest utsatte omerådene, på denne måten kunne man muligens startet en holdningsendring blant de som ikke vet bedre. Det blir trivligere å ferdes, også blir det fryktlig god karma av det.
 7. Enkelte jaktlag setter opp skilt hvor det står; jakt pågår, ferdsel på eget ansvar. Dette er gjerne de mer useriøse jaktlagene som tror at de eier skogen rundt 14 dager i året. Det jaktlaget som leier jaktterreng av meg er seriøse og flinke folk, der er den problem stillingen ikke noe problem. Jaktlaget på naboterrenget... de har blitt flinkere kan man si.Jeg har riktig nok hatt ett par disputter med de før de skjønte at dette ikke var greit. De satte nemlig opp ett slikt skilt på min private vei. Når jeg ba de om å fjerne det skiltet, forsøkte de seg på at det var jaktsesong. Vi ble en
 8. Finnskogen og finnskogleden har jo vanvittig mye fint å se, både av natur og gammel byggeskikk. Lett å gå, med tanke på de små. Der kan du selv velge hvor kort eller lang turen skal være.
 9. Bergans 32L; denne brukes som trenings sekk. Bergans 45L; dagsturer Bergans Alpinist 110L; brukes til alt annet.
 10. Det bergans teltet så ikke dumt ut, der er det god plass til både meg og hundene. Takk for linken.
 11. Takk for mange gode råd og tips. Hundene skal være i forteltet, det er i allefall tanken. Jeg har ett 3 sesong telt fra før, det er veldig praktisk telt. Problemet er at det er for lite fortelt med tanke på "valpen" på 64kg. Han tar rett og slett for mye plass. Jeg er 185cm, så det med rette vegger skal jeg absolutt ha i bakhodet. Tanken er at jeg skal ha teltet i sekken og bruke dette året rundt. Jeg er som sagt helt grønn på vinter telting, så her har jeg mye å lære.
 12. Takk for tipset, jeg er forberedt på å bruke mer enn 5000,- for det jeg har funnet selv som ett mulig alternativ er helsport fjellheimen xtrem2. Men hilleberg hadde litt hyggeligere vekt enn det jeg har kikket på.
 13. Jeg er på ett telt jeg kan bruke året rundt, teltet koster helst ikke over 5000,- og det bør være plass til både meg og nesten 100kg med hund (den ene veier 33 og den andre 64kg). Jeg tenker at ett tunneltelt er det som er mest hensiktsmessig med tanke på hunda. Jeg er ikke erfaren vintertelter, jeg har planer om å debutere der nå i vinter. Derfor trenger jeg noen råd om hvilke telt som kan brukes året rundt som er greie å bære på tur osv.
 14. Du er sikkert klar over det, men gastromat innholder mye salt, og det bruker du i realposene og potetmosen? Shit mann,du drikker ikke saltvann til maten i tillegg?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.