Gå til innhold
 • Bli medlem

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  248
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist 25. august 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

2 633 profilvisninger
 1. Hehe, litt kjapp der ja, men lik vannsøyle, vekt, pris (utenom tilbudet), størrelse (omtrentlig). Det største poenget er midtfeste.
 2. Jeg ville kjøpt denne pga midtfester, ellers lik. [Hidden Content] Har ul-versjonen selv, som selvfølgelig blir noe lettere (og dyrere)
 3. Beklager, feil topic. Leste Lemur/snøvegg... 🤪
 4. Kjøp en rimelig tarp og prøv. Ikke noe slår egen erfaring. Brukte min første tarp i nærmere 20 år, og den fungerer fremdeles. Kjøpte en ny som var samme størrelse (3x3), men mye lettere.
 5. Ja, den typen vil nok hjelpe betraktelig. Hadde samme problem for en del år siden, og gikk over til lengre boksere (9"). Ull er nok best, men fungerte bra med bambus el syntet (eks. lange Under Armour) også. Det var lengden som gjorde utslaget. De beste jeg har hatt er nok Icebreaker ull, lang.
 6. Jeg synes det er mest praktisk med kvadratisk, behøver ikke å snu og vende for finne riktig retning. Størrelse må du avgjøre selv. For typ 2-3 pers er 3*3 stort nok, men det kommer an på formålet med tarpet. Bardunfeste i midten er viktig for meg. Om det er trær rundt fester jeg en lang paracord i midten, binder en liten kubbe i andre enden og kaster kubben over en grein, så får man hevet midten av tarpen. Godt med paracord er også bra å ha.
 7. Har brukt denne de siste 5-6 årene. Alle andre soveposer blir liggende hjemme hver gang. [Hidden Content] Brukes som dyne med stoltrekk på exped synmat 7 ul som madrass.
 8. Etter min mening er dette det beste alternativet til en rimelig penge: [Hidden Content], kan evt gå opp i størrelse, eller gå for Superlightvarianten for å gjøre det lettere.
 9. Jeg bruker denne. Veldig hendig. Brukes som sitteunderlag, footprint, liggeunderlag under Exped Synmat UL, og "picnicteppe". Er såpass lett at den alltid er med på tur. Edit: er ikke Trio jeg har, men en smalere variant som er lettere.
 10. Så alle episodene i går (det skal godt gjøres å bare ta en..). Veldig bra. Kunne faktisk fått mer fra selve skituren. Hadde gjerne tatt noen episoder til. Men de sleit veldig, så det ble kanskje ikke så mye filming?
 11. Helt ot, men jeg får assosiasjoner til en gammel svensk reklameparodi hvor man synger; "Alt kan man sälja med mördande reklam: Kom och kjöp konserverad gröt!". Det var jo et pek til at ingen ville lage noe selv lenger, men nå har man jo ferdig Fjordland grøt. Jaja...
 12. Spørsmål: Kan det være aktuelt med to telt i stedet? Det gir muligheter for flere bruksområder...
 13. Har begge, og støtter dette. Må bare si at de er utrolig gode å ha på 👍
 14. Selv om de fleste turene mine er alene, og jeg trives med det, så kan kveldene bli lange om jeg slår leir tidlig. Spesielt i dårlig vær. Da synes jeg det er bedre å drøye litt utover formiddagen med å begynne å gå, og slå leir sent. Da er det som regel bare å slå leir, spise og legge seg. Men helst slår jeg leir litt tidligere og bruker kvelden foran bålet...
 15. Disse er helt gull mot lårgnissing. Under Armour 9"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.