Gå til innhold
 • Bli medlem

HenrikD

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HenrikD

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne som utgangspunkt. [Hidden Content] Med nærmere 30 grader og stekende sol på Flå ble det taxi helt opp til Buvasskoia, og siden vi sov i telt og dermed ikke hadde behov for å gå innom noen av hyttene, skar vi rett over på vestsiden av Veslefjell istedenfor å gå innom Veneli.
 2. Etter å ha gått turen vil jeg igjen takke for tipset. For et fantastisk område! Partier med snø her og der, men det kan jo også være litt praktisk dersom man har noe i sekken som smaker best kaldt.
 3. Halve reisefølget kommer fra Bergen og halve fra Oslo, så uten bil er det enighet om at tur med start/stopp langs Bergensbanen vil være klart enklest. Tidspunktet er 2. uken i juni, onsdag - søndag. Snakket såvidt om Finse - Krækkja - Tuva - Ustaoset alt. Geilo, men er veldig usikker på hvilke forhold som kan forventes mtp både snø i terrenget og utlagte bruer. Er det bare å utelukke med en gang, og er det i så fall noen som har forslag til en annen tur, gjerne lenger øst der snøsmeltingen kanskje har kommet lenger? Har kikket på både webkamera og snøkart uten å bli særlig mye klokere. Se
 4. Om det er andre som har/vurderer dette har jeg fått bekreftet fra Helsport at de har footprint til dette teltet på lager, men kun kan selge til XXL. XXL bekrefter at de vil ta det inn til våren, pris 699,-.
 5. Utsolgt i XXL sin nettbutikk, linken jeg la ved fungerer. Noen varehus har igjen, hadde det ikke vært julaften om 3 dager hadde jeg kjøpt det allerede 🙂 Ca 1 kg tyngre enn feks Fjellheimen Superlight 3 Camp ja.
 6. Er fersk i gamet og har innsett at et skikkelig telt bør være på plass. 2 voksne personer, turer på inntil en uke vår/sommer/høst. Jeg har sett på Helsport Breheimen 3 hos XXL, og synes det virker som et tålelig bra kjøp. OK plass er viktig, men vil ikke bære mer enn nødvendig. En Superlight variant hadde selvsagt vært å foretrekke, men det blir fort dobbel pris. Vil veldig gjerne ha mulighet til å sitte oppreist i teltet, noe som ikke er mulig på feks Helsport Rondane. Noen tips eller synspunkter? Ser teltet har fått gode mottakelser i andre tråder på forumet. En annen ting, vil gj
 7. Da har man prøvd Hardangervidda med både høst og vinter ila en helg. Posen fungerte bra. Regn/nedbør hver dag førte til en del kondens i teltet som igjen gjorde soveposen noe fuktig, men en del av dette tørket med kroppsvarme og det ble aldri skikkelig kaldt. Merket stor forskjell på underlaget på snø kontra bar bakke. Nytt liggeunderlag settes på handlelisten. Takk for alle innspill!
 8. Gikk til slutt for Warmpeace Viking 600. Tror fort Robens Serac 600 Brown blir litt i lengste laget for mine 172 cm. Begynte etterhvert å bli tynt med alternativer og, mye utsolgt spesielt hos Fjellsport.
 9. Takk for alle forslag. Jeg får gå litt i tenkeboksen. Pose til oppunder 4000 er nok litt i overkant og jeg tar sikte på å klare meg med det liggunderlaget jeg har. Blir det suksess tar jeg sikte på å oppgradere litt og litt.
 10. Takk for utfyllende svar. Ser ikke på trang pose som noe problem (nå). Ajungilak Bamse Extreme underlag. vil heller «ta litt i» mtp temperatur enn å risikere å ligge og fryse. Eller for å si det på en annen måte, vil heller åpne litt opp enn å kle på meg ull. ang temperatur tar jeg utgangspunkt i rundt 0 med mulighet for noe under det, så ser for meg comf på rundt -5. Er det andre forslag tas de imot med stor takk. Var og så på Mountain Hardware Bozeman på XXL, men den var både tung og enormt stor
 11. Kortversjonen: Førstereis skal på telttur til Hardangervidda i september. Vil ikke fryse eller bære unødvendig tungt. Har måttet kjøpe en del (dyrt) utstyr så som sekk og skallklær. Budsjettet er derfor noe begrenset, men ikke mer begrenset enn at man har håp om å få smaken på dette og dermed bruke tingene mer enn en gang. virker dette som en grei pose? [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.