Jump to content

Raines

Aktiv medlem
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raines

 1. Jeg kommer vel til å bruke soulo når jeg drar på alene.spare litt vekt.
 2. Raines

  Hilleberg soulo

  Jaggu kom det et soulo(rød) i posten også.
 3. Helsport ringstind sl2 Hilleberg allak 2 Hilleberg soulo
 4. Raines

  Hilleberg soulo

  Takk for tilbakemelding. Ser ut som det blir Allak på meg sammen med en tarp 5. Blir spennende å teste ut. Regner med det er mindre blafring i teltet her kontra Ringstind.
 5. Raines

  Hilleberg soulo

  Er ca 170cm, tipper det vil bli grei plass. Så med en sekk på 85L vil det da bli ganske bra med plass? Skal kombinere med tarp 5.
 6. Raines

  Hilleberg soulo

  Hei- vurderer sterkt å ta spranget fra helsport Ringstind 2 til Hilleberg soulo. Er det noen som har erfaring med disse teltene? Lurer på hvordan plassen i Soulo er i forhold til ringstind? Liggeplassen blir vel mindre, men hva med forteltet? Ser også litt på Allak, men det blir vel litt tyngre.
 7. joda,ser den. Finnes også smalere liggeunderlag fra exped. 52 cm bred. Men som sagt over, var det en fin omtale du har om teltet.:)
 8. Jeg vil heller fortsette å bruke Reinsfjell foran dette,liker ikke at stangen ikke går helt ned til bakken.samt liker jeg at ytterteltet settes opp først. Ellers ser dette teltet fint ut,bra bredde inne,to fortelt er bra.
 9. Hei. Jeg har begge disse teltene, mitt inntrykk er at Reinsfjell 2 virker mer solid. Pluggene som er med Reinsfjell SL er rett og slett for tynne. Må stadig dytte de på plass igjen. Syntes også det var lettere å få duken stram på Reinsfjell 2,luftingen syntes jeg var bra,men det skal sies at var masse vind hele perioden jeg brukte Reinsfjell 2 i sommer, samt regn. Bare bunnduken på Reinsfjell SL er et argument for å velge Reinsfjell 2 istedet,den veldig glatt og barnåler og slikt lager fort hull.
 10. Dette var interessant,jeg har også et superlight telt, venter i spenning på hva butikken og Helsport har å si til dette med bunnduken.
 11. Se hva jeg fant på [Hidden Content]. fjellheimen uten camp. Reinsfjell 2 xtrem finnes også der.
 12. Raines

  Footprint til telt

  Jeg bruker heller ikke footprint, men på utvalgte turer tar jeg med et ekstra liggeunderlag(av billigste type) å legger det under bunnduken og drar det fram i ytterteltet ved behov, så har jeg en tørr plass å sette bena o.l
 13. Takk for tips. Blir nok Storsylen på meg,liker høyden på Storsylen samt større fortelt. Jannu utelukker seg selv på prisen,da jeg kan få Storsylen 4500kr.
 14. Hei - Samme sak her, tar også imot forslag her. Har ikke bestemt meg for telt enda,men heller foreløpig mest mot Storsylen.
 15. Var ganske mye vann i elva den gangen,kom meg greit over.
 16. Takk for hjelpen Lastet opp 3 bilder fra Ranserdalen.
 17. Det var denne lille hytta på siden av samehytta. Hytta manglet dør og det var isolasjonspakker inni den. gamlehytta lå på baksiden. Har bilde av hytta,men hvordan laster jeg opp bilde? Kan også føye til at brua like ved har rast sammen.
 18. Hei.Var innom Ranserbua i august,da var den under restaurering,var bygd ny fra grunnen av. Bør vel være ferdig nå. Har ikke vært innom Båttjønnhytta,men har hørt at den er i dårlig forfatning.
 19. Takk for svar. Da er soveposen bestilt,håper den funker bra på snaufjellet.
 20. Hei Fjellfolk:) Skal kjøpe meg en ny sovepose ,som skal brukes vår sommer og høst.Primært på snaufjellet. Er det noen som erfaring med Helsport austfonna,som kan fortelle litt om den. Synes vekten ikke er så ille og det er lite pakkvolum. Svar mottas med Takk:)
 21. +1 Fjellgeitå, det er vel vesentlig stor forskjell på kano og pistol. nabo-tvister.....
 22. Det med fisketider har jeg brukt før,mener det var på hovedmenyen,men den finner jeg ikke igjen.
 23. Tusen takk:) var vist ikke så vanskelig likevel,begynte nesten å tro at det ikke ar klokke på gps`n da er det bare å dra på tur i morgen.
 24. Finnes det klokke på 450`n, som kan vises samtidig med kartet? Gidder ikke å ta med mobilen da det ikke er dekning der jeg skal?(har ikke armbåndsur) Har sett igjennom menyene, men finner ingenting.
 25. Raines

  Børgefjell

  Hei - Er det noen vet hvor lang tid man normalt bruker fra Namsvatn til Gaukarvatn?Tar båten over namsvatn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy