Gå til innhold
  • Bli medlem

ChickenBull

Passivt medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om ChickenBull

  • Bursdag 05. feb. 1993

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hola skientusiaster! Jeg går ANG på svalbard (arktisk naturguide studiet), og til vinterturene er skisko ett stort spørsmål. jeg har sett mye på Alfas North pole sko, som er brei og stor nok til å ha en ullkartank i osv. Den er godt forbi stiv i pris, og jeg syns egentlig hele konseptet med permanent gamasj er noe tull... så spørsmålet er vel, har dere forslag til noen gode alternativer?
  2. Ble Storsylen på meg! Har bodd to måneder i teltet. ikke fått teste det skikkelig i vinterstorm men er forløbig veldig fornøyd!
  3. Noen som har erfaring med ett eller begge teltene? Studerer arktisk friluftsliv og flytter til Svalbard til høsten så jeg trenger noe som fungerer bra. Er disse to jeg har summet meg fram til etter mye om og men og testlesning. Noen som har noen innspill eller forslag her? http://hilleberg.se/product/jannu http://www.helsport.no/no/produkter/TELT/XTREM/Storsylen_XTrem_2
  4. Hiver meg på! Startet i 2011 med en tur til Chamonix, hadde toppforsøk på mt.blanc. Etter det ballet det bare på seg og nå studerer jeg Arktisk Friluftsliv i Finnmark ) www.chickenbull.blogg.no
  5. nei, virker som den er potte tett...
  6. Spjeldet er løst og justerbart slik det skal være, så jeg tror ikke problemet sitter der heller : /
  7. HAHA! Så blond er jeg faktisk ikke Er Plenty med gass : )
  8. Våren 2012 kjøpte jeg meg en Kovea Booster dual max. En stillebrenner som brenner både gass, og bensin. Fikk brukt brenneren en gang (på gass) før jeg avtjente førsegangstjenesten. Altså en runde med gassbrenning før primusen ble lagt bort for et helt år. Nå da jeg skulle prøve å bruke den igjen for ett par uker siden var det ingenting som skjedde. Fikk ikke fyr, what so ever! (igjen er det bare gass jeg har prøvd). Får til å blåse gjennom slangen som går fra gassboksen til selve brenneren, så det er ikke slangen som er tett. Jeg vet at dette er min egen feil, og problemet bunner i slurv fra min side. Men hvis noen har tips/råd/erfaring med å rense og fikse slike brennere så vil jeg være evig takknemmelig! : )
  9. takk takk alle samman selve turen som vi har kjøpt gir vi ca. 14 tusen for, så kommer flybilletten i tillegg : ) så jeg regner regner å bruke ca. 20 000 tilsammen på utstyr og sånt, må jo få Shoppe litt utstyr o.l i Chamonix
  10. hehe : D begynner å få litt erfaring ja : ) turen starter fra Chamonix, er organisert gjenom et pålitelig selskap og jeg har erfarne folk med meg "hjemmefra". er en pakkeløsning, så det blir brekurs dagene før topp-forsøket : )) du kommer nokk desverre ikke til å få se meg i stramt skjørt og høye heler : p jeg er ikke den typen, til min mors store fortvilelse : D men takk for tipset!! : D trener godt, og er forberedt mentalt på hvordan høyden kan påvirke meg : ))
  11. takktakk trango fant bloggen din, den var kjemmpefin : D
  12. hei allesammen jeg er en jente på 18 år, og skal i sommer prøve med på en "skikkelig" topp for første gang!! det er Mt.Blanc som skal utfordres, og jeg gleder meg som et barn før julaften har trent jevnt fram mot turen og nå lurer jeg bare på om dere har noen tips og trix som jeg kan ta med meg sørover??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.