Gå til innhold

admonish

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om admonish

Nylige profilbesøk

592 profilvisninger
 1. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Om du er forsiktig:)
 2. Luksustilbehør du absolutt bør vurdere!

  Jeg ville lett betalt opp til 1000kr for et tilsvarende produkt i titan om jeg var tyngre. Dette er et luksusprodukt som er gull verdt:)
 3. Luksustilbehør du absolutt bør vurdere!

  Brukte mitt flere timer hver dag i en uke i Femundsmarka i år og har ikke merket antydning til slitasje, er superfornøyd med produktet:) Veier selv 65kg
 4. Luksustilbehør du absolutt bør vurdere!

  Helt enig Isak, dette er absolutt luksus verdt vekta. Bruker selv Thermarest Compack Chair til mitt underlag, veier ikke mer enn 250g.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Terra Nova Solar Photon 2
 6. Røverkjøp og gode tilbud

  Terra Nova Solar Photon 2 til 260$ på Massdrop. Blir ca 3000kr ferdig importert. Koster ca 4500 på tilbud i Norge.
 7. Ferdig med lettpakking!

  http://www.enlightenedequipment.com/ Siden disse blir lagd for hånd så tar produksjonen noe tid, 8-10 uker foreløpig. Men følg med på deres 'garage sale' og 'ready to ship'-sider. Plutselig dukker det opp noe der.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Et par Vivobarefoot Ultra II som camp-sko. Veier ca 225g for paret og kan rulles sammen. Tørker fort og er ypperlig til å krysse elver ol.
 9. Røverkjøp og gode tilbud

  Urberg - Light Drybag Set til ca halv pris med allerede nedsatt pris + rabattkoden URBERG25. Settet består av 3X3liter, 2X5liter og 1X15liter. http://www.outnorth.no/urberg/light-drybag-set
 10. Ferdig med lettpakking!

  Hadde vært veldig interessant å se en liste over hva du har med deg tur. Vil plassere meg selv i lettvekts-klassen selv og føler meg 90% ferdig. Ble en Enlightened Equipment Revelation quilt på meg etter tips fra deg og den er helt fantastisk! Så takker så mye for tipset:)
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Et par Darn Tough Micro Crew sokker på Massdrop. Endelig pris ble rundt 300kr inkl frakt. Har ikke fått prøvd dem i "felten" enda men virker utrolig solide og hadde veldig god passform. Ser de kjører kampanje på en høyere utgave av samme sokken på Massdrop nå.
 12. Salg-triksing på G-max?

  Merket det samme. Etter jeg så mailen om tilbudet tok jeg turen til nettsia deres og da holdt de tydeligvis på med en form for oppdatering på varene for da var alle kategoriene tomme for varer.
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte en Gerber STL 2.5 kniv på Norwegian Outlet på Ålgård. De hadde utrolig mye fint på butikken Allsport. B.l.a dunjakker fra Marmot og Mountain Hardwear og sekker fra Gregory. Men som alltid er det noen latterlige "før-priser" der også. Fant Crispi Rauma på "tilbud" til 1899 med en før-pris på 2800kr. Disse koster ordinært 1700kr på XXL hvor jeg fikk dem for 1000kr på tilbud.
 14. Hvilken sko å velge

  Jeg var i akkurat samme situasjon som deg og holder også til på Vestlandet. Ville bytte ut mine 10 år gamle Garmont av den tunge kraftige lærstøvel-typen med noe lettere. Har nå prøvd følgende sko: Crispi Rauma; Tror disse er en budsjett-utgave (simplere såle) av Crispi Valdres som selges eksklusivt av XXL. De mest behagelige sko jeg noengang har hatt på foten. Disse er noe smalere enn den gjennomsnittlige fjellsko, noe som passer mine føtter ypperlig. Min foreløpige favoritt. Salomon Quest Prime; En lett, smal og solid sko men opplevdes som vond på foten iforhold til Crispi Rauma. Ble returnert samme dagen. Hanwag Comox; En lett, solid og behagelig sko med kjempegod snøring. Opplevdes likevel som for bred for min fot slik at jeg returnerte den også. Alfa Capra Mid: Etter hukommelsen ganske lik passform som Hanwag Comox, altså litt for bred i passformen for min fot. Virker veldig solid. Blir returnert. Sko jeg sikler etter: Crispi Valdres; ser ut som en mer for-seg-gjort utgave av Rauma, men da jeg fikk Rauma for 1000kr klarte jeg ikke å rettferdiggjøre å betale 2500kr for Valdres. Kommer disse på tilbud før min tur-sesong begynner slår jeg nok til på disse og returnerer Rauma. Arcteryx Bora Mid 2: liker konseptet og designet. Har ikke prøvd disse selv men kona har noen og de er både lette og har en smalere passform. Foreløpig litt for dyre for min smale student-lommebok. Konklusjon: Sier som de andre; prøv ulike merker og se hva som passer din fot best. Mange nettbutikker opererer med gratis retur av sko slik at du bare returnerer dem om de ikke passer. Hadde jeg vært deg ville jeg bestilt Salomon Quest Origins fra Fjellsport.no som er på tilbud denne uken. Også ville jeg tatt meg en tur innom XXL og prøvd Crispi Rauma (disse koster nå 2000kr). Blir disse for smale for foten din ville jeg prøvd Alfa Capra Mid.
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Endte opp med å kjøpe Crispi Rauma på XXL til 1000kr og et par Salomon Quest Prime til 1250kr. Pensjonerer noen godt brukte tunge lærstøvler og vil prøve noe lettere. Returnerer den jeg liker minst etter nærmere inspeksjon:)
×