Gå til innhold
 • Bli medlem

admonish

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om admonish

Nylige profilbesøk

1 015 profilvisninger
 1. Jeg ville lett betalt opp til 1000kr for et tilsvarende produkt i titan om jeg var tyngre. Dette er et luksusprodukt som er gull verdt:)
 2. Brukte mitt flere timer hver dag i en uke i Femundsmarka i år og har ikke merket antydning til slitasje, er superfornøyd med produktet:) Veier selv 65kg
 3. Helt enig Isak, dette er absolutt luksus verdt vekta. Bruker selv Thermarest Compack Chair til mitt underlag, veier ikke mer enn 250g.
 4. Terra Nova Solar Photon 2 til 260$ på Massdrop. Blir ca 3000kr ferdig importert. Koster ca 4500 på tilbud i Norge.
 5. [Hidden Content] Siden disse blir lagd for hånd så tar produksjonen noe tid, 8-10 uker foreløpig. Men følg med på deres 'garage sale' og 'ready to ship'-sider. Plutselig dukker det opp noe der.
 6. Et par Vivobarefoot Ultra II som camp-sko. Veier ca 225g for paret og kan rulles sammen. Tørker fort og er ypperlig til å krysse elver ol.
 7. Urberg - Light Drybag Set til ca halv pris med allerede nedsatt pris + rabattkoden URBERG25. Settet består av 3X3liter, 2X5liter og 1X15liter. [Hidden Content]
 8. Hadde vært veldig interessant å se en liste over hva du har med deg tur. Vil plassere meg selv i lettvekts-klassen selv og føler meg 90% ferdig. Ble en Enlightened Equipment Revelation quilt på meg etter tips fra deg og den er helt fantastisk! Så takker så mye for tipset:)
 9. Et par Darn Tough Micro Crew sokker på Massdrop. Endelig pris ble rundt 300kr inkl frakt. Har ikke fått prøvd dem i "felten" enda men virker utrolig solide og hadde veldig god passform. Ser de kjører kampanje på en høyere utgave av samme sokken på Massdrop nå.
 10. Merket det samme. Etter jeg så mailen om tilbudet tok jeg turen til nettsia deres og da holdt de tydeligvis på med en form for oppdatering på varene for da var alle kategoriene tomme for varer.
 11. Kjøpte en Gerber STL 2.5 kniv på Norwegian Outlet på Ålgård. De hadde utrolig mye fint på butikken Allsport. B.l.a dunjakker fra Marmot og Mountain Hardwear og sekker fra Gregory. Men som alltid er det noen latterlige "før-priser" der også. Fant Crispi Rauma på "tilbud" til 1899 med en før-pris på 2800kr. Disse koster ordinært 1700kr på XXL hvor jeg fikk dem for 1000kr på tilbud.
 12. Jeg var i akkurat samme situasjon som deg og holder også til på Vestlandet. Ville bytte ut mine 10 år gamle Garmont av den tunge kraftige lærstøvel-typen med noe lettere. Har nå prøvd følgende sko: Crispi Rauma; Tror disse er en budsjett-utgave (simplere såle) av Crispi Valdres som selges eksklusivt av XXL. De mest behagelige sko jeg noengang har hatt på foten. Disse er noe smalere enn den gjennomsnittlige fjellsko, noe som passer mine føtter ypperlig. Min foreløpige favoritt. Salomon Quest Prime; En lett, smal og solid sko men opplevdes som vond på foten iforhold til Crispi Rau
 13. Endte opp med å kjøpe Crispi Rauma på XXL til 1000kr og et par Salomon Quest Prime til 1250kr. Pensjonerer noen godt brukte tunge lærstøvler og vil prøve noe lettere. Returnerer den jeg liker minst etter nærmere inspeksjon:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.