Gå til innhold

jbratteli

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. jbratteli

  Forslag til zalo/flytende såpe beholder

  Tom shampoflaske fra neste hotellbesøk.
 2. jbratteli

  Takk for meg !

  Godt initiativ! Jeg mener nå at Fjellforum er "møtested for fjell- og friluftsfolk", akkurat som det står i logoen. Videre er følgende presisert i kategorien "Alt som ikke passer i kategoriene ovenfor": Sitat: "Andre typer friluftsliv. Debatter og meningsutveksling. Flora og fauna. Finner du ikke et annet forum som passer, så hører innlegget ditt hjemme her." Hvis vi er der at man på et forum for friluftsinteresserte KUN kan debatere og drive meningsutveksling knyttet til friluftsrelaterte temaer, så tror jeg vi går i feil retning. Jeg leser mange av innelggene her, og det har gitt meg gode tips og mange flotte opplevelser. Likeså er det mange tråder jeg raskt velger å ikke forfølge. Det er fullt mulig faktisk. Å bli "utsatt" for meninger/ytringer som ikke passer helt med ens egne tror jeg er sunt. Det tvinger oss til å argumentere for våre standpunkt, om ikke offentlig,så i alle fall i eget hode. Disclaimer: Jeg har ikke lest tråden som det refereres til (den slettede), og tar ikke stilling til om det var "innafor" med tanke på helgens forferdelige hendelser. Nå venter naturen! God helg.
 3. jbratteli

  Trenger turbukse! Noen som har noen forslag/tips??

  Jeg kjøpte nettopp Norrøna Falketind dri3 (nyeste utgaven). Har enda ikke brukt den på tur, men førsteinntrykket er meget bra. Vinn- og vanntett, samt meget gode luftemuligheter (2-veis glidelås). Nytt av året er også en hempe nederst på foten slik at man får en "gamasje-effekt" når denne festes i skolissen. Dama har forrige utgave (i GoreTex PacLite, og er særdeles fornøyd). Lykke til!
 4. jbratteli

  Buss over Valdresflya?

  Merk at bussen fra Beitostølen til Gjendesheim først begynner å gå 24 juni... Ingen tanke på skireisende altså
 5. jbratteli

  Vinterbestigning Per Karlsatind - 10 februar 2011.

  Det fjellområdet er fantastisk ja, og toppen er flott både på sommer og vinter. Lurfjelltind, som da ligger sørover i enden av Åslidalen, er også en flott topp, men krever fort overnatting på DNT-hytten. God tur til sommeren!
 6. jbratteli

  Dunjakke nødvendig eller unøvendig?

  Kjøpte min første dunjakke i fjor, og det har siden blitt fast følge på nesten alt av turer. På kalde dager er det uvurderlig å slenge på seg dunisen på korte stopp. Fordelen er at du slipper å ta av skalljakke for å ta på en varm genser. Men det kommer jo litt an på hvor mye du er ute.. Velger du en "nøytral" utgeve/farge, så kan den jo selvfølgelig også brukes i bynære strøk. Jeg kommer i alle fall til å ha en dunis i turoppsettet mitt de kommende år...
 7. jbratteli

  Bruk av klinometer på et kompass

  Prøv treff nr 2... http://www.lmgtfy.com/?q=klinometerkompass Lykke til, funker bra
 8. jbratteli

  fjelltur i nærheten av oslo

  Hei. Jeg og en kompis var på Blefjell for et par uker siden. Kjørte til Nordstul på fredag og gikk opp til Sigrisbu (1,5 til 2 timer). Overnattet og gikk videre til Eriksbu dagen etter (4-5 timer effektiv gange). Nydelig og lett terreng å gå i. Søndagen var det retur til Nordstul. Litt lang tur muligens, men starter dere tidlig er det en nydelig langtur Lykke til!!
 9. jbratteli

  Lett 1- eller 2-mannstelt, helst "igloo" form?

  Hvis du ikke har det veldig travelt, vil jeg anbefale å holde et godt øye med Sportsnett... De "pleier" å ha tilbud på telt både på vår og høst, og da er det ca 50% rabatt de kjører... Og da bør Hilleberg vurderes sterkt. Har selv Saulo, som kun er til 1 person, men du verden hvor enkelt det er å sette opp, selv i kraftig ruskevær. Selvstående i fint vær, og utallige bardunfester når det er behov for det.. Har dessverre ikke andre tips dersom "time is of the essence". Lykke til!
 10. jbratteli

  Valdresflya

 11. jbratteli

  Valdresflya

  Nå er det vel ingenting i veien for å parkere underveis, og legge seg i f.eks telt midt oppå vidda selv om veien er stengt..?
 12. jbratteli

  Overlevde fall på 800 meter

  Nærmest ei Canada-linje til Seth det der... Men har ingen planer om å gjenta bedriften jeg nei... En påminning om at snø ikke alltid har fast underlag.
 13. jbratteli

  Gå tur i Nord/Øst-marka

  Mener å huske fra i fjor at toget kun stopper ved Stryken på vinteren? Mulig det har noen "sykkelstopp" på sommeren, men sjekk dette ut i god tur før avreise, så slipper du å måtte ta en impulsrekalkulering av rute God tur!!
 14. Og jeg skal snart hjem og gjøre det samme...
 15. jbratteli

  Frakt av kayak!!!

  Måtte le litt Men til spørsmålet... Har brukt to ulike fra Thule, og er meget godt fornøyd med den som kalles Hydroglide. Greit å få den av og på selv om man er alene. Lykke til.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.