Gå til innhold
 • Bli medlem

jbratteli

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg kjøpte nettopp Norrøna Falketind dri3 (nyeste utgaven). Har enda ikke brukt den på tur, men førsteinntrykket er meget bra. Vinn- og vanntett, samt meget gode luftemuligheter (2-veis glidelås). Nytt av året er også en hempe nederst på foten slik at man får en "gamasje-effekt" når denne festes i skolissen. Dama har forrige utgave (i GoreTex PacLite, og er særdeles fornøyd). Lykke til!
 2. Merk at bussen fra Beitostølen til Gjendesheim først begynner å gå 24 juni... Ingen tanke på skireisende altså
 3. Det fjellområdet er fantastisk ja, og toppen er flott både på sommer og vinter. Lurfjelltind, som da ligger sørover i enden av Åslidalen, er også en flott topp, men krever fort overnatting på DNT-hytten. God tur til sommeren!
 4. Kjøpte min første dunjakke i fjor, og det har siden blitt fast følge på nesten alt av turer. På kalde dager er det uvurderlig å slenge på seg dunisen på korte stopp. Fordelen er at du slipper å ta av skalljakke for å ta på en varm genser. Men det kommer jo litt an på hvor mye du er ute.. Velger du en "nøytral" utgeve/farge, så kan den jo selvfølgelig også brukes i bynære strøk. Jeg kommer i alle fall til å ha en dunis i turoppsettet mitt de kommende år...
 5. Prøv treff nr 2... [Hidden Content] Lykke til, funker bra
 6. Hei. Jeg og en kompis var på Blefjell for et par uker siden. Kjørte til Nordstul på fredag og gikk opp til Sigrisbu (1,5 til 2 timer). Overnattet og gikk videre til Eriksbu dagen etter (4-5 timer effektiv gange). Nydelig og lett terreng å gå i. Søndagen var det retur til Nordstul. Litt lang tur muligens, men starter dere tidlig er det en nydelig langtur Lykke til!!
 7. Hvis du ikke har det veldig travelt, vil jeg anbefale å holde et godt øye med Sportsnett... De "pleier" å ha tilbud på telt både på vår og høst, og da er det ca 50% rabatt de kjører... Og da bør Hilleberg vurderes sterkt. Har selv Saulo, som kun er til 1 person, men du verden hvor enkelt det er å sette opp, selv i kraftig ruskevær. Selvstående i fint vær, og utallige bardunfester når det er behov for det.. Har dessverre ikke andre tips dersom "time is of the essence". Lykke til!
 8. jbratteli

  Valdresflya

  Nå er det vel ingenting i veien for å parkere underveis, og legge seg i f.eks telt midt oppå vidda selv om veien er stengt..?
 9. Nærmest ei Canada-linje til Seth det der... Men har ingen planer om å gjenta bedriften jeg nei... En påminning om at snø ikke alltid har fast underlag.
 10. Mener å huske fra i fjor at toget kun stopper ved Stryken på vinteren? Mulig det har noen "sykkelstopp" på sommeren, men sjekk dette ut i god tur før avreise, så slipper du å måtte ta en impulsrekalkulering av rute God tur!!
 11. Og jeg skal snart hjem og gjøre det samme...
 12. Måtte le litt Men til spørsmålet... Har brukt to ulike fra Thule, og er meget godt fornøyd med den som kalles Hydroglide. Greit å få den av og på selv om man er alene. Lykke til.
 13. Hei. Kjenner kun til Nikon sin løsning, men se evnt bruksanvisningen her: [Hidden Content] Skal stå forklart på side 116. Bakre gardin refereres til som 2nd curtain. Lykke til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.