Gå til innhold
 • Bli medlem

norpixx

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om norpixx

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ...han fisker så gjerne. Nå har vi vært rund forbi noen vann på Beisland(Grimstad) uten hell. Noen som har tips om noen virklig gode vann gjerne med litt kjøring. Han må jo få seg fisk før han reiser igjen. Tenker mest på ørret. Har lest på internett at de fleste vann i Grimstad er temmelig død. Pleeeaaaasssseeeee!!!!!!
 2. Idag har jeg vært på Skåldalsnipa på Espeland. Været var kanonbra.
 3. norpixx

  Cicada sluk

  Hei, noen som vet hvor jeg kan kjøpe Cicada sluk i Bergen? Takk
 4. Skal vi se, her kommer noen bilder.
 5. Heisann, alle veier er åpnet og det gikk veldig bra med Kjeragturen. Noen få snøplasser men ellers bart og varmt. Det er bare å ta turen. Kjempebra.
 6. Planlegger tur til helgen og lurte på om Kjerag er snøfri ihvertfall lite. Noen som vet?
 7. Nå har jeg snakket litt med dama i kveld og vi ble enige om at vi skal ha campingtelt når hele familien er på tur. Kjøper heller et telt for to når jeg skal på fjelltur. Det blir Norheim Valhall 6. Vi skal nok ha et stort telt i tilfelle det regner så ha vi god plass.
 8. Tur idag også. Vi snublet ut av huset og rett opp til Åleskjæråsen med utsikt over Beislandsvatn. Etterpå gikk vi en liten del av Kjørkevegen. Unger og pappa og ikke minst bikkja er fornøyde. Ingen bilder dessverre.
 9. Vi skal ikke bære så langt. Så vekten er ikke avgjørende. Viktig er at alle trives i det. Jeg så på Gimle family men fant ingen informasjon om hvor mye vann teltet tåler.
 10. Jeg var på tur med ungene og bikkja i Setesdal fra i går til idag. Vi overnattet i telt på Sanden Såre. Veldig koselig men teltet er nok ikke beregnet for regnværet. Men vi koste oss. Det ble Bacon til frokost og etterpå en kjøretur blandet med fottur gjennom Setesdalen. Stemningen var jo naturromantisk. Etterpå ble det dyreparken i Kristiansand. Noe som jeg kunne har spart meg. Millioner av mennesker. Men man kan ikke forvente noe annet på gulldagen. Ungene syntes det var gøy. Og det er det som teller!!!
 11. Vi leter etter vanntett telt for en familie på 4 pluss hund. Det er stortsett for bilturer og eventuelt kortere fjellturer. Gjerne med fortelt og fin høyde. Det skal være moro å bo i telt selv om det regner ikke minst for ungene, ja ok også for dama. Har nesten ingen erfaring med telt i den størrelsen. Gleder meg på tips og anbefalinger.
 12. Rett og slett friheten! Og å være fornøyd med minst mulig i livet og dra heller ut på eventyr i norsk natur.
 13. Tusen takk for deres meninger og viten. det ga meg mye å tenke på. Skulle ikke provosere men jeg skulle forstå jakta. Veldig fint at dere skrev med mye poeng. Nå vet jeg mer om dette temaet og kan leve med det mer enn før tror jeg.
 14. Der med å spise kjøtt er jeg helt enig ned deg , Jegerjente. Men hvorfor drivjakt? Så engang noe på NRK om Tone Jorunn Tveito som jakter alene. Synes det kan jeg mye bedre forsvare og akseptere enn at mange mennesker bare bråker og skremmer dyrene. At noen lever fra naturen og med naturen er noe helt annet enn å komme fra byen og ta seg det man trenger og så forsvinner de igjen. At dyr dør for oss er en helt annen sak. Hvorfor jakter man ikke uten drivere? Hvis dyret respekt før man skyter. Jeg selv fisker gjerne men bare for å spise fisken. Fisker ikke med garn lenger synes d
 15. Ikke bestemt, jeg har bare denne meningen men jeg vil gjerne ha andre synspunkter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.