Gå til innhold

Gal Krokfot

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 013
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Gal Krokfot vant dagen sist Desember 8 2015

Gal Krokfot hadde mest likt innhold!

Om Gal Krokfot

Nylige profilbesøk

2 259 profilvisninger
 1. Gal Krokfot

  Bushcraftkurs -Allemannsretten hvor går grensa?

  Avhengig av korleis det er lagt att er vel ikkje litt granbar det største problemet i naturen?
 2. Gal Krokfot

  DNT

  Mange av dei mindre sjølvbetjente hyttane har aldri vært og vil aldri bli nokon overskotsbedrift. Difor er dei store flaggskipshyttane (Rondvassbu, Gjendebu, Finse og liknande) med å finansierar dei mindre. Prisen på overnatting syns eg er ok. Det eg savner er eit billigare middagsalternativ a'la lasagn, gryterett og liknande. Alt med mat skal være så fancy i dag. Enkle, solide middagsretter er ikkje så gjevt. Mange ting å kritisere DNT for (i siste utgåve av Fjell og Vidde går DNT høgt på bana mot vasskraft. DNT's behandling av rein er ikkje like mykje diskutert), men eg syns trådstarter bommer litt her.
 3. Gal Krokfot

  Jakt uten kort

  Forsåvidt heilt greitt for min del. For nokre av oss som er litt glad i rype og rypejakt er tjuvjakt ein faktor som gjer forvaltninga vanskelegare. Og dårleg forvaltning er ikkje det rypa treng no når bestanden kanskje ser ut til å være på veg oppatt etter fleire tunge år.
 4. Gal Krokfot

  Jakt uten kort

  Tjuvjakt er tjuvjakt uansett om du har betalt jegeravgift eller ikkje. Straffa er (som andre her allereie har kommentert) bøter, inndragning av våpen og tap av jaktrett. Hard og velfortjent straff.
 5. Gal Krokfot

  Reklamasjon - har jeg noen sjanse?

  Det verste som kan skje om du forsøkar å klage er at du får nei. Vær audmjuk, høfleg og korrekt i klaga og ta det som ein mann om du får nei. Mange butikkar strekkar seg langt for kundane, lengre enn lova pålegg dei.
 6. Gal Krokfot

  Hvorfor? Kan vi finne en løsning?

  DET er vi heilt einige om!
 7. Gal Krokfot

  Hvorfor? Kan vi finne en løsning?

  At enkelte kan være så dumme kan være, men tvilar på at det er noko merkbart antal som gidd å fordele søppla si over i 100 til 200 grams porsjoner for så å ta det med ut i skogen for å kaste det. Og når folk er ute i skogen er det vel også det dei fleste gjer. Problemet er utfartsporter (som for eksempel Hammeren og Skar, sidan Maridalen allereie er nevnt lengre oppe i tråden) der fleire hundre passerar på dei rette dagane. Skulle alle vippa dritten ut i grøfta på dei stadane ville det nok ikkje vært så triveleg å gå tur der etter nokre dagar...
 8. Og her kjem meir lettvint. For mange er ikkje Norrøna kjent for nokon spesielt god kvalitet, men for at om problem oppstår får brukaren nytt produkt utan spørsmål.
 9. For meg framstår artikkelen som om Norrøna vil forsøke å gjera merkevara si enda meir eksklusiv for å møte framtidas konkurranse. Ironisk nok, i og med at Norrøna lengje har sluppet unna med å levere dårleg kvalitet ved å levere trendy design og ei gullkanta reklamasjonsordning. Forøvrig ligg det i "disrupteres" i denne samanheng at verksemda skal levere noko nytt og ekstra, betre brukaroppleving og billigare enn tidlegare. Ser ikkje korleis Norrøna oppfyllar desse kriteriane, men lukke til...
 10. Gal Krokfot

  Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur

  Må bli dette da eg fortsatt ikkje har fantasi nok til å forstå korleis skjella verkar. Har nokon bedt Sylvester forklare dette nokon gong?
 11. Gal Krokfot

  Bukse som tåler mye

  Sidan testen vart posta kan eg føye til at metallhempene ved foten har gnagd seg gjennom innfestinga. Den buksa er IKKJE verdt prisen, sjølv på tilbod.
 12. Gal Krokfot

  Stegjern - alu vs jern / sommer + vinter

  Kjøpte meg ein gong aluminium Black Diamond lettvektsjern for ein ikkje så veldig billig penge. Fine å ha i sekken da det var lite vekt på dei, men ut på tur var det fort gjort å skrense litt stein her og der. Relativt raskt var piggene avrunda til noko som trygt kan brukast til å steppe på ryggflata til medturdeltakarar, men ubrukeleg ute på tur.
 13. Gal Krokfot

  Dagens Finn

  Eg tenkte på det, men posta likevel. Syntes formuleringa var morsom nok (noko eg gjer fortsatt) til at fleire ville ha interesse av den.
 14. Gal Krokfot

  Dagens Finn

  Jaktforumet kammeret har ein tråd med dagens finn.no Det meste av annonsar med spesiell interesse innafor vårt tema kan framhevast. Dagens tema er særskrivningsfeil og kanskje litt uheldige formuleringar... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116337084
 15. No var vel det Stetinden. Ugliest mountain I ever saw...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.