Gå til innhold
 • Bli medlem

Gal Krokfot

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 046
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Gal Krokfot vant dagen sist 8. desember 2015

Gal Krokfot hadde mest likt innhold!

Om Gal Krokfot

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 354 profilvisninger
 1. Har eit par Scarpa T2 støvler som lukter høgg av ein anna dimensjon. Spørsmålet er enkelt, er det nokon som har testa ut kor varmt ein kan vaske innerstøvlane i vaskemaskina utan å øydeleggje dei?
 2. Meiner dette vart kalla gylte i Gudbrandsdalen, men ein kjapp sving innom google gje dessverre ingen treff.
 3. What Vandrefalk said! Helvete og Magalupet er eksempel på innlands jettegryter. Har sjølv sett eksempel i over 2000 meters høgde i Jotunheimen. [Hidden Content]
 4. Der er eg stikk motsatt. Har eg fyrst kjøpt utstyr skal det brukast opp og slitast ut til gangs. Noko på grunn av gniaren i meg, men også miljøtanken og prinsippet om at utstyret ikkje skal være produsert forgjeves. Difor går eg også å svertar ein del over utstyr eg har som aldri kan ha vært prøvd av nokon produkttestar…
 5. Veit ikkje i kor stor grad ein kan seie dei er "oppdaga". Fleire av dei er nok i større grad blitt registrert som timetringar etter 1985 på grunn av betre (og enklare) målemetoder. Arnes Pinakkel og Jans Pinakkel er eksempel på nyare oppdaga topper (sistnemnde falt diverre akkurat utanfor pf 10 lista etter målinger av Tore Jyssum). Semelkødden var ein av dei sist registrerte på fastlandslista. Oppdatert liste med oversikt over alle 2K toppane (pluss nokre andre toppar) kan finnast på Peakbook
 6. Mitt ønskje om reklamasjon i denne saken er avslått av Hekta på Tur og skoa har landa i postkassa mi ureparert. Eg er nok noko snurt over dette, men gidd ikkje ta det vidare. I god nett-trollstil ausar eg heller misnøya mi utover verdsveven i form av dette innlegget... Scarpa si eiga heimeside seiar dette om Pro Zen modellen: A souped-up version of our classic Zen, the Zen Pro is a hike/approach hybrid shoe that features additional support and abrasion-resistant reinforcement for rugged outings, as well as our Sock-Fit DV construction that gives the shoe an even more precise fit.
 7. Desse skoa har ikkje gått 50 mil enda. Ein rask gjennomgang seiar at dei har passert 30, om dei har passert 40 er eg ikkje like sikker på. Da rævva mi har vært solid plassert i sofaen og på jobb siste året har det vært mindre slitasje på turutstyr. Den slitasja solane på desse skoa har fått, har dei fått i steinura, stibruk er ein svært liten del av min turbruk. Det er forklaringa på kvifor solane ser såpass slitt ut som dei gjer (vel, slitt er eit relativt begrep da dei ikkje er i nærleiken så slitt som dei skoa eg vanlegvis kasserar og det er etter fleire år og adskillige fleire mil).
 8. I juni 2018 kjøpte eg eit par Scarpa Zen Pro frå ein nettbutikk. I august 2019 oppdaga eg at sømmen hadde gått opp på dei. Eg kunne stikke heile lillefingerleddet inn på oversida av vrista Eg sendte ein epost om problemet til nettbutikken som deretter skulle ta det vidare med leverandøren. Svaret frå leverandøren var at det var normal slitasje og at eg får levere skoa til ein skomakar for eiga rekning. Da det er sko til 1500 kroner forventa eg litt meir, spesielt da eg har vært lite på tur siste året og dermed ikkje vært nokon flittig brukar av skoa. Forøvrig seiar forbrukarkjøpslov
 9. Da var det nok deg vi traff på veg opp mot Vestre. Vi var eit lag på tre og du slo følgje med oss tilbake til toppen før du gjekk tilbake til teltet i Langedalen.
 10. Mi gamle Fjellreven Keb Gaiter er, til min kones store glede, no definitivt klar for skraphaugen. Ny bukse står dermed på programmet og da eg ikkje har interessa av å lese side opp og side ned med tester stiller eg dermed spørsmålet her. Fjellbukse til hard bruk, høgt til fjells, sumarstid. Kva bør eg velje? Gjerne noko med avtagbare bein. Er relativt fornøgd med Keb Gaiter, men ikkje fornøgd nok til at eg vil ha dei ein gong til.
 11. Gjendehøe med ein sving bortom Gjendebua og litt historier om mannen.
 12. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 13. Har hatt Åsnes Combat, Åsnes Combat, Åsnes Ingstad og Fischer 109. No har eg Tua.
 14. Har erfaring med båe systema og syns Fischer sitt system er å foretrekke med god margin. Har aldri opplevd at Fischer sine feller faller av og dei har langt betre gli.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.