Gå til innhold

Gal Krokfot

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 036
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Gal Krokfot vant dagen sist Desember 8 2015

Gal Krokfot hadde mest likt innhold!

Om Gal Krokfot

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 614 profilvisninger
 1. Gjendehøe med ein sving bortom Gjendebua og litt historier om mannen.
 2. http://www.qxl.no/pris/boeker-magasiner/fritid-hobby/natur-og-friluftsliv/naturvillmarksliv/lars-monsen-villmarksboka/v/an822949356/ http://www.qxl.no/pris/boeker-magasiner/fritid-hobby/natur-og-friluftsliv/naturvillmarksliv/lars-monsen-villmarksboka/v/an823908340/ http://www.qxl.no/pris/boeker-magasiner/fritid-hobby/natur-og-friluftsliv/naturvillmarksliv/lars-monsen-villmarksboka/v/an822949662/ http://www.qxl.no/pris/boeker-magasiner/fritid-hobby/natur-og-friluftsliv/jakt-fiske-og-friluftsliv/lars-monsen-villmarksboka-utstyr-feltkunnskap-og/v/an823563096/
 3. Har hatt Åsnes Combat, Åsnes Combat, Åsnes Ingstad og Fischer 109. No har eg Tua.
 4. Har erfaring med båe systema og syns Fischer sitt system er å foretrekke med god margin. Har aldri opplevd at Fischer sine feller faller av og dei har langt betre gli.
 5. Til info: https://www.facebook.com/groups/584479315046588/ (skroll litt nedover til siste innlegg...)
 6. For eit par veker sidan kom eg tilfeldigvis over ei bok av ein forfatter eg ikkje hadde høyrt om før. Da boka delvis kom inn under min interesse sfære og i tillegg var signert forfatteren skifta eit ubetydleg beløp hender og boka enda i bokhylla mi. Der har den stått å godgjort seg før eg no har fått litt kvalitetstid med den. Boka, Over den store bre av Carl Emil Petersen er overraskande bra og vel verdt både beløp og tid. Forfattaren skriv lett, humoristisk og lite sjølvhøgtidleg om førebuing og gjennomføring av den fyrste solo Grønland på tvers kryssinga. Og i motsetnad til forrige bokanbefalinga mi er denne boka relativt grei skuring å få tak i.
 7. Kan ikkje sjå at nokon har reklamert for John Fylling's Tafjordfjella fra fjord til verdens tak. Fin og lærerik bok om Tafjordfjella. Dog kanskje noko usympatisk å reklamere for ei bok som knapt nok er å oppdrive lengre...?
 8. Alle snille barn skal uansett være i seng no, så vi tjuvstartar 19... #julekalender 2018
 9. Hamsund dilemmaet. Går det an å skille ein forfatter frå forfatterskapet? Eller meir enkelt spurt, kan ein ond/dum person prestere noko bra?
 10. Måtte vist stå noko her også.
 11. Eg er sjeldan nokon god fasit på kva som er "innafor" og ikkje. Grenser synast best når den gemene hopen står att på andre sida...
 12. Er det "innafor" å leggje ut eit lite ljosbilete/musikk show?
 13. Ok, sorry. Da blanda eg deg med nokon anna..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.