Gå til innhold

Gal Krokfot

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 030
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Gal Krokfot vant dagen sist Desember 8 2015

Gal Krokfot hadde mest likt innhold!

Om Gal Krokfot

Nylige profilbesøk

2 433 profilvisninger
 1. Gal Krokfot

  Hva har du lest nå ?

  For eit par veker sidan kom eg tilfeldigvis over ei bok av ein forfatter eg ikkje hadde høyrt om før. Da boka delvis kom inn under min interesse sfære og i tillegg var signert forfatteren skifta eit ubetydleg beløp hender og boka enda i bokhylla mi. Der har den stått å godgjort seg før eg no har fått litt kvalitetstid med den. Boka, Over den store bre av Carl Emil Petersen er overraskande bra og vel verdt både beløp og tid. Forfattaren skriv lett, humoristisk og lite sjølvhøgtidleg om førebuing og gjennomføring av den fyrste solo Grønland på tvers kryssinga. Og i motsetnad til forrige bokanbefalinga mi er denne boka relativt grei skuring å få tak i.
 2. Gal Krokfot

  Hva har du lest nå ?

  Kan ikkje sjå at nokon har reklamert for John Fylling's Tafjordfjella fra fjord til verdens tak. Fin og lærerik bok om Tafjordfjella. Dog kanskje noko usympatisk å reklamere for ei bok som knapt nok er å oppdrive lengre...?
 3. Gal Krokfot

  Krokfots Julepreludium

  Alle snille barn skal uansett være i seng no, så vi tjuvstartar 19... #julekalender 2018
 4. Gal Krokfot

  Hva har du lest nå ?

  Hamsund dilemmaet. Går det an å skille ein forfatter frå forfatterskapet? Eller meir enkelt spurt, kan ein ond/dum person prestere noko bra?
 5. Gal Krokfot

  Hva har du lest nå ?

  Bra bok, men noko tvilsom ideologi i den.
 6. Gal Krokfot

  Krokfots Julepreludium

  Måtte vist stå noko her også.
 7. Gal Krokfot

  Julekalender 2018!

  Eg er sjeldan nokon god fasit på kva som er "innafor" og ikkje. Grenser synast best når den gemene hopen står att på andre sida...
 8. Gal Krokfot

  Julekalender 2018!

  Er det "innafor" å leggje ut eit lite ljosbilete/musikk show?
 9. Gal Krokfot

  Bok ønskes kjøpt

  Ok, sorry. Da blanda eg deg med nokon anna..
 10. Gal Krokfot

  Bok ønskes kjøpt

  Ok, eg har ikkje gjort det... enda. Eg berre moraliserer over kva andre bør gjera. Men over til noko heilt anna, er du den eg trur? Spurt på ein anna måte, spiste vi middag på Beitostølen sundagen?
 11. Gal Krokfot

  Bok ønskes kjøpt

  Da Morten Helgesen allereie er i gang med å redigere ny utgåve er nok det sparket bortkasta energi, men ved å forhandsbestille frå forlaget: www.glittertindforlag.no gje du Helgesen ei god gulrot som visar at det ikkje er bortkasta energi for han å gje ut ei ny utgåve.
 12. Gal Krokfot

  Bok ønskes kjøpt

  Har eg forstått det rett har Glittertind forlag allereie fått nok forhandsbestillinger til at det kjem ei ny utgåva (men dei tek sikkert gjerne fleire forhandsbestillingar). Om du ikkje har tid til å vente på det: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=106634078 Morten og Julia Helgesen - Jotunheimen. Galdhøpiggen og Glittertinden (2008) Bok med vareomslag. 352 sider. Rikt illustrert. (650 kr) http://glittertindforlag.no/
 13. Gal Krokfot

  Netthandel og personvern

  Du siktar vel til den 2008 episoda da nokre avisredaksjonar fekk noko meir informasjon enn dei skulle ha. Heile åtte cd'ar var det "store" antalet ditt og det er ti år sidan. Hendinga skapte store overskrifter den gongen og var truleg resultat av ein menneskeleg feil. Det har vært uheldige episodar seinare også, men at den type lekkasjer skjer heile tida er ikkje ei beskrivning eg syns passar heilt. Det er eit stort system og folk er folk. Feil vil skje iblant. I det store og heile syns eg du overdramatiserer alt for mykje det du måtte ha av sak og dermed vert du i mine auger ein mindre påliteleg meiningsbærer.
 14. Gal Krokfot

  Netthandel og personvern

  Når har dette skjedd?
 15. Gal Krokfot

  Folkeaksjonen for NRK P1s friluftsmagasinet.

  Eller legg deg for tidleg...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.