Gå til innhold

katjakr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om katjakr

 • Bursdag 26. feb. 1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

483 profilvisninger
 1. Jeg har dette teltet - og er fornøyd! Passer fint til to personer, og et greit førstegangstelt. Du trenger heller ikke det nyeste av det nye som "nybegynner". Invester i et bedre telt når du har planer om å bruke det på vinterstid og på fjell! Lykke til
 2. Eneste stedet jeg har gått i Østmarka er fra Grønmo Gjenbruksstasjon og opp mot Østmarkskapellet. Mener at du kan ta buss til holdeplassen Klemetsrud Skole, og gå et lite stykke oppover på asfalt før du kommer til grusvei!
 3. Takk for mange fine tips! Ser ut til at Preikestolen/Trolltunga får vente til en litt lettere sekk blir med! Per dags dato tror jeg Finse - Rjukan (evt Haukeliseter) er mest attraktiv for meg. Vil ikke overvurdere egne evner på første langtur over vidda! Rjukan, da det hadde vært gøy å få med seg. Hvordan fungerer det med Krossobanen, og buss fra Rjukan? Har sett litt på kartet på UT.no og de diverse veiene å gå fra A til B. Men det er jo så mange forskjellige stier! Noen tips der?
 4. Takk for masse fine svar! Håpet var å kunne gå på beina til helgen - men om det er islagt på veien, så er det kanskje greit å drøye den litt! Gjerne oppdater om noen har noe ny info
 5. Er det noen som nylig har vært i marka? Nærmere bestemt Nordmarka (Skar, Øyungen osv)? Hvordan det ligger an med snø der? Om det er mulig å finne teltplass på barmark, og om veiene er bare?
 6. Hei, I sommer har jeg lyst til å gå over Hardangervidda - og tenkte jeg skulle be om noen tips! - Hvilken rute anbefales? (Har sett på Odda/Dyranut - Rjukan, Finse - Haukeliseter...) - Har i tillegg et lite ønske om å eventuelt gå innom Preikestolen/Trolltunga. - Hvordan er været/føret på den tiden av året? (Tenker å gå en gang i løpet av jun, jul, aug) - Tips til kollektivtrafikk frem og tilbake? Bor i Oslo. Planen er å sove i telt, men DNT-nøkkelen blir med!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.