Gå til innhold

Jando

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jando

Nylige profilbesøk

548 profilvisninger
 1. Jando

  Stanley termos :(

  Jeg ble nysgjerrig og gikk for å riste på Stanley'en min, men der var det ingen ting som beveget seg.
 2. Jando

  Stanley termos :(

  Hm. Kjøpte Stanley 1ltr på XXL for tre-fire år siden og har brukt den på mange turer. Den fungerer bra og holder godt på varmen. Jeg vasker selvsagt både kork og kopp etter hver gang. Kanskje det finnes mange mandags-termoser fra Stanley?
 3. Jando

  Nye Alfa Walk King Advance

  Det er bilde 1 jeg reagerer på også. Må ha vært en voldsom prøving av den støvelen ...
 4. Jando

  Nye Alfa Walk King Advance

  Poenget med nytt er vel at det skal se ubrukt ut. Syns ikke det er noe argument at de kommer til å bli slik første dagen under bruk. Hva er grunnen til at nye støvler ser slik ut? Hva har de vært utsatt for? Jeg ville ha bytta - eller i det minste fått redusert prisen.
 5. Jando

  Stekepanne

  Slutter meg til dem som fremhever Trangia Gourmet. Veldig anvendelig.
 6. Jeg har et Helsport Nordmarka 3 som har tålt tildels røff behandling på ujevnt underlag i de 3-4 åra jeg har hatt det, men bunnduken er fortsatt like hel. Jeg visste faktisk ikke at den var så tynn, men blir nok mer oppmerksom på det fremover
 7. Min erfaring med DAB-radio på batteri er ikke at den bruker mye strøm. Det er måneder siden jeg fikk den, men fortsatt bruker jeg de samme batteriene. Bruker den ikke daglig riktignok, men likevel. Den DAB-radioen jeg bruker daglig går på strømnettet. Bortsett fra flere valg på DAB, er mottaksforhold og lydkvalitet mer stabilt enn det var med FM. Dette er på Nøtterøy, og det er selvsagt forskjell på mottaksforholdene rundt omkring i landet.
 8. Som å kalle dine meningsmotstandere for mørkemenn?
 9. Jando

  Gammel gass

  Jeg satser på å bruke den antikvariske gassboksen i nærområdet der jeg kan greie meg uten om det skulle oppstå lekkasjer (eller lettvint kan skaffe meg en ny boks)
 10. Jando

  Gammel gass

  Ja, jeg er ikke så redd for gassen i seg selv. Men dumt hvis jeg våkner i teltet på morran og ikke har gass til de neste to-tre dagene!
 11. Jando

  Gammel gass

  Ok, da skjønner jeg. Jeg bør nok teste det ut før jeg drar til skogs i morgen tidlig. Takk for oppklaring! Redigert: Ved nærmere ettertanke lar jeg boksen være igjen hjemme og kjøper en ny boks på veien. Det er nok det sikreste. Så får jeg se nærmere på tråden om destruksjon av gassbokser når jeg kommer hjem.
 12. Jando

  Gammel gass

  Gjengene på toppen av boksen er blanke og fine, og det sitter en plastpropp over åpningen. Det beskytter vel ganske mye?
 13. Jando

  Gammel gass

  Jeg har en 10-15 år gammel ubrukt gassboks (Primus, propan/butan). Den er oppbevart innendørs og ser helt fin ut (ikke rustet). Kan jeg bruke den, eller går sånt ut på dato? Det står riktignok ikke noen utløpsdato på den, men likevel ...?
 14. Jando

  Det primitive friluftslivet

  Kontrastfylt tilværelse med andre ord!
 15. Jando

  Det primitive friluftslivet

  Interessant lesing, og en skikkelig hardhaus. Jeg ser at artikkelen er fra 2011. Lurer på om han fortsatt lever der ute på den samme måten?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.