Gå til innhold
 • Bli medlem

Jando

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jando

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 093 profilvisninger
 1. Jeg ble nysgjerrig og gikk for å riste på Stanley'en min, men der var det ingen ting som beveget seg.
 2. Hm. Kjøpte Stanley 1ltr på XXL for tre-fire år siden og har brukt den på mange turer. Den fungerer bra og holder godt på varmen. Jeg vasker selvsagt både kork og kopp etter hver gang. Kanskje det finnes mange mandags-termoser fra Stanley?
 3. Det er bilde 1 jeg reagerer på også. Må ha vært en voldsom prøving av den støvelen ...
 4. Poenget med nytt er vel at det skal se ubrukt ut. Syns ikke det er noe argument at de kommer til å bli slik første dagen under bruk. Hva er grunnen til at nye støvler ser slik ut? Hva har de vært utsatt for? Jeg ville ha bytta - eller i det minste fått redusert prisen.
 5. Slutter meg til dem som fremhever Trangia Gourmet. Veldig anvendelig.
 6. Jeg har et Helsport Nordmarka 3 som har tålt tildels røff behandling på ujevnt underlag i de 3-4 åra jeg har hatt det, men bunnduken er fortsatt like hel. Jeg visste faktisk ikke at den var så tynn, men blir nok mer oppmerksom på det fremover
 7. Min erfaring med DAB-radio på batteri er ikke at den bruker mye strøm. Det er måneder siden jeg fikk den, men fortsatt bruker jeg de samme batteriene. Bruker den ikke daglig riktignok, men likevel. Den DAB-radioen jeg bruker daglig går på strømnettet. Bortsett fra flere valg på DAB, er mottaksforhold og lydkvalitet mer stabilt enn det var med FM. Dette er på Nøtterøy, og det er selvsagt forskjell på mottaksforholdene rundt omkring i landet.
 8. Som å kalle dine meningsmotstandere for mørkemenn?
 9. Jeg satser på å bruke den antikvariske gassboksen i nærområdet der jeg kan greie meg uten om det skulle oppstå lekkasjer (eller lettvint kan skaffe meg en ny boks)
 10. Ja, jeg er ikke så redd for gassen i seg selv. Men dumt hvis jeg våkner i teltet på morran og ikke har gass til de neste to-tre dagene!
 11. Ok, da skjønner jeg. Jeg bør nok teste det ut før jeg drar til skogs i morgen tidlig. Takk for oppklaring! Redigert: Ved nærmere ettertanke lar jeg boksen være igjen hjemme og kjøper en ny boks på veien. Det er nok det sikreste. Så får jeg se nærmere på tråden om destruksjon av gassbokser når jeg kommer hjem.
 12. Gjengene på toppen av boksen er blanke og fine, og det sitter en plastpropp over åpningen. Det beskytter vel ganske mye?
 13. Jeg har en 10-15 år gammel ubrukt gassboks (Primus, propan/butan). Den er oppbevart innendørs og ser helt fin ut (ikke rustet). Kan jeg bruke den, eller går sånt ut på dato? Det står riktignok ikke noen utløpsdato på den, men likevel ...?
 14. Kontrastfylt tilværelse med andre ord!
 15. Interessant lesing, og en skikkelig hardhaus. Jeg ser at artikkelen er fra 2011. Lurer på om han fortsatt lever der ute på den samme måten?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.