Gå til innhold
  • Bli medlem

EspenWelle

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om EspenWelle

  1. Der har vi den. Stekenjokkvegen-majavatn- i gjennom lomsdal visten nasjonalpark - mosjøen!
  2. Ja, hadde planlagt at turen ville vare fra 5-7 dager!
  3. Hei! Vi er en gruppe på 5 som i andre halvdel av juli vil gå Norge på tvers. Vi er på utkikk etter en fin rute som vil estimere turen på rundt en ukes tid, mer eller mindre. Har sett at turistforeningen har et turforslag som heter "Norge på tvers langs 63 grader nord", dette er jo en krevende rute der du slipper telt, sovepose, mat osv - og regner da med at denne ruten blir for tung i og med at vi skal ha med alt dette utstyret som du da slipper hvis du går deres rute. Har også vurdert å gå samme rute, men ved å kutte vekk et par mil fra startetappen for å kompansere for vekt. Er åpen for alle slags forslag til ruter og tips taes vell i mot!
  4. Tenkt tanken, men sliter med å finne informasjon om turveier å gå!
  5. Det blir telt, mulig overnatting på noen herberg for å dusjet og vasket/tørket klær. Fortsatt veldig åpen for forslag til best mulig tur. Tar eventuelt med hunden med mindre jeg blir anbefalt å ikke gjøre det. Planen er egentlig å gå fra Oslo til Trondheim, der i fra ta tog til mosjøen for å være med familie. Tenkte tanken å gå hele strekket, men blir mulig litt langt? Alt kommer vel ann på tiden og styrken som blir brukt på å gå Oslo - Trondheim.
  6. Hei! Lurer på om det er noen som vet hvor lang tid man bruker på å gå strekningen Oslo - Trondheim? Hvis en går effektivt uten alt for lange overnattinger, hvor det eventuelt er best å gå fra og eventuelle best egnete gåruter? Tar vel i mot alt av tips og kunnskap!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.