Gå til innhold
 • Bli medlem

ridder7

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ridder7

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har kjøpt denne: [Hidden Content] Du kommer rett til rødlys ved å holde inne på-knappen noen sekunder. Lykta er vanntett og har i tillegg et lite lys som indikerer gjenstående batteri.
 2. Hei! Jeg gikk Hjerkinn-Grimsdalshytta-Dørålseter-Furusjøen-Trabelia et par dager etter deg. Kan anbefale deg å gå igjennom Rondane neste gang. Færre folk og enda mer spektakulær natur!
 3. Hei, Bjørn! Jeg er 195 og har bodd i Hilleberg Unna både sommer og vinter. Totalt ca 50 overnattinger. Et godt telt, med grei plass innvendig. Det er veldig enkelt og slå opp og tåler mye vær. Vinterstid kan det bli litt vritent hvis du må fyre og lage mat inne i teltet. Klarer du deg uten dette, så er dette et veldig bra telt for lange personer. Vurder også Kaitum og Keron som har lodrette endevegger.
 4. Noen snøflekker her og der i høyden, men ikke noe å bekymre seg for. Myggen derimot...
 5. Hei, Min Phoebus 625 har fått en lekasje ved spindelen. Brenneren fungerer helt fint, men jeg vil helst klare meg uten den lille ekstra flammen. Er det graftittpakningen som er gåen?
 6. Hei, Ser veldig bra ut! Blir vel ca 2000,- etter moms og fortolling.
 7. Da har jeg testa min nye Coleman 533. Noe enklere har jeg knapt vært borti. I 5 minus ble det umiddelbart blå flamme. Hvordan er det egentlig mulig? Har det med størrelsen på slangen inni generatoren å gjøre? Det eneste jeg er litt bekymra for er generatoren. Denne virker sårbar og så vidt jeg forstår ikke helt enkelt å reparere?
 8. Hei, Jeg har en Russia R1 (Klone av Optimus 8r). Men reguleringen er stilt dårlig. Det er alt for liten omdreining mellom avslått bensintilførsel og der rensenålen kommer opp. Maks 90 grader. På min Svea 123 er det 180 grader. Kan dette stilles på en enkel måte?
 9. Vann på bensin anbefales vel ikke. Snø som kveler brannen blir noe annet.
 10. Hvis ikke er jeg interessert. Må dog sendes med Posten tusen kilometer nordover.
 11. Da var 533 bestilt. Nå begynner det å bli mange av disse brennerne. Huff.
 12. [Hidden Content] Skikker på at du har samme 533?
 13. Mange gode forslag! Optimus 9 hadde vært tingen. 8r har litt lav effekt, men denne er på ønskelisten. 111 ombygd så bra ut. Kanskje jeg skal prøve det. Coleman 533 veier 1,2 kg. 442 er god, men da foretrekker jeg 550b som skal være lavere. Høyde og stabilitet er viktig å tenke på i telt.
 14. Drømmeprimusen min må vel veie under 1kg, ha god effekt (>2200w), ha romslig tank, være uten slange, samt at brenneren bør være lav. Dette finnes vel ikke?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.