Gå til innhold
  • Bli medlem

Humber

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da landa jeg altså på Omnifuel'en til Primus. Virka veldig fin den! Bråkte litt gjorde den, men det skal jeg leve med. Forvarmingsflammen var også fryktelig liten sånn at til og med jeg som ikke er så veldig erfaren kan tørre å fyre den opp i et telt. Takker for alle tips!
  2. Tror jeg kanskje skal slå til på den da, neste gang jeg er på XXL Takk for alle tips!
  3. Så av de som befinner seg på XXL anbefaler dere...?
  4. God dag alle sammen, TS her! Nå har jeg forsøkt å pløye meg gjennom rådene deres (mange takk, forresten ) og må si jeg ikke hadde ventet så mange og dype utfoldeser og anbefalinger. Så! Jeg ser det surrer litt forvirring rundt angående mitt bruk osv og får vel utdype dette litt da. La meg aller først si at jeg på INGEN måte er noen hardbarka Rambo-type med masse overnattingsturer på skævven bak meg og har derfor ingen peiling på hva som er best å bruke når og hvor. Dette vil bli min aller første brenner som jeg kjøper. Jeg har god erfaring med gass, som er relativt enkelt, men har i den siste tiden lært meg multifuelbrenner hvor jeg har brukt bensin. Jeg er litt den "2 fluer i en smekk"-typen og tenkte at det var like greit å kjøpe seg noe som kunne kjøre begge deler? Hovedsaklig vil det nok gå i gass ja, kun et fåtall som har majoriteten av alle turene sine på vinterhalvåret eller hva? Så gass er nok det jeg vil bruke mest, men kan lett se for meg en del vinterturer også så jeg tenker det er kjekt med muligheten for bensin -Om den bråker gjør meg ikke så mye -Den må være driftsikker -Solid/holdbar -Gi en relativt god effekt -Ha muligheten for både væskebrenstoff og gass. Denne ble tidlig anbefalt, kan noen forsterke denne påstanden? http://www.xxl.no/villmarksliv/turutstyr/kokeapparater-/omnifuel-kokeapparat-1013723 Ja, kjøpet "må" også skje på XXL da det er her gavekortene ligger, med mindre noen har noen måter å trikse de om til penger er jeg nok bundet der. Ser jeg virker litt kravstor, men prøver bare å være litt mer detaljert enn i førsteposten!
  5. Hei Har nå til jul skaffet meg noen gavekort hos XXL og tenkte jeg skulle brenne dem opp i en multifuel (ikke bokstavlig talt da). Minuset er jo at jeg er bundet til XXL så jeg lurer på om noen kan anbefale meg en brenner som kan brenne både gass og flytende drivstoff som også selges der. Evt dersom dere har en VELDIG god anbefaling som ikke selges på XXL er det vel mulig å få tilbake pengene, men det bør være en god brenner før jeg anstrenger meg såpass!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.