Gå til innhold

krokavatnet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om krokavatnet

 • Bursdag 19. jan. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 287 profilvisninger
 1. Eg er i ferd med å testa ut ein Mystery Ranch t100 etter å ha hatt Arc'teryx Bora 95 i mange, mange år. Så langt er sekken svært bra, toler mykje vekt og er gedigen.
 2. Har du sett på Sir Joseph Koteka 290? Eg har denne og det er ein sjukt bra pose. Min pose er 190 cm lang, veg berre 500 gram, men er likevel ein fullverdig pose som har hatt eit langt større bruksområde enn eg hadde rekna med. Det er berre Kårvatn fjellutstyr som fører desse her til lands. Sjølv importerte eg min frå Tsjekkia.
 3. Kva pris legg du deg på? Eg kjøpte ei frå The North Face til min ungdom når han var tretten i str S. Denne likte han veldig godt og ho har vorte brukt til alt mogleg. Eg finn ofte gode tilbod på jakker i str S her og der så det burde la seg gjera å finna ei til føremålet. Houdini er ganske små så det kan vera eit alternativ viss du finn ein god pris.
 4. Flott turrapport! Eg har faktisk studert saman med Bjarte i Bergen😉
 5. Eg har ei Rimfaxe frå Klättermusen som eg har brukt mest vinterstid gjennom ein del år. Utruleg digg når det er kaldt og ho tørkar overraskande fort så sant det ikkje er mange minus. Skulle gjerne hatt ei tilsvarande bukse, men det har eg til gode å finna.
 6. Trur du har funne deg ei veldig fin pakke med ei fin breidde som fungerer til det meste. Lurte på dei same skia sjølv, men får ha dei eg har ein sesong til. Gutungen har den litt stivare versjonen frå Black Diamond, Route, og er svært nøgd med dei. Dynafit-bindingane er gjennomprøvde og gode.
 7. krokavatnet

  Ull boxer

  Går helst i Icebreaker Anatomica i sommarhalvåret og så noko tjukkare på vinterturane (Aclima Warmwool og Smartwool). Viktig at boxerane har god passform og ikkje glir opp på låra, for då kan ein få gnagsår. Dei beste har litt lengde og er laga i tynnare materiale slik som Icebreaker Anatomica, Hadde stor tru på Houdini sine i ull/silkeblanding, men desse har elendig passform og eit materiale som luktar ekstremt merkeleg når det går varmgang i det.... Me snakkar då om etter ti minutt og ikkje fjorten dagar.
 8. Har vel ikkje fått spørsmål om eg er redd for å reisa på tur aleine, men har fått spørsmål om kvifor eg vel å reisa på turar utan at andre er med frå både menn og kvinner. Då har eg heller oppfatta spørsmålet i den retning at det høyres kjedeleg ut. Eg kjenner veldig få kvinner som reiser på tur aleine, men registrerer at det er fleire av dei her på forumet. På ei anna side så er det vel slik at det meste me held på med skal vera sosialt og greier så eg tenkjer at det å reisa på tur aleine verkar veldig framand for mange. Det er i tillegg veldig mange som tek del på organiserte opplegg (ikkje noko i vegen med det så lenge folk kjem seg ut!) og med det fjernar seg enno lenger frå tanken på å gjennomføra turar på eiga hand. Slik sett kan det vel henda at spørsmåla du får er ein reaksjon ut frå at dette er ei turform som nok ligg langt bak og som på ein måte er unormalt. Trur eigentleg ikkje det er så mange - uanhengig av kjønn - som har kjenningar som rek til fjells med einmannstelt.
 9. Det beste er å pakka det inni sekken.
 10. På Vestlandet er Primaloft gull verdt, for det gjer ikkje noko om slike plagg vert fuktige. Når det er skikkeleg kaldt og mange minsugrader er dunjakka derimot betre.
 11. Eg vil råda deg til å finna ei Primaloft-jakke med hette. Då har du ein del meir å gå på når det dreg seg mot haust. Elles er Primaloft-jakka mi noko av det mest brukte frå turgarderoben og eg kan absolutt gå god for slike produkt. Kva merke du går for er mindre viktig, men sjekk ut vekta så finn du nok noko som fungerer. Sjølv likar eg at jakka i det minste har lommer til å varma hendene i.
 12. Veldig flott rapport frå ein spanande kant av Europa!
 13. Eg har brukta Hilleberg sin Tarp 10UL saman med Unna i høgfjellet i regn og vind, men i veldig sterk vind droppar eg denne løysinga. Tarpen frå Hilleberg toler ganske mykje og er imponerande stille når det bles. Unna er elles eit einmannstelt med god plass der eg anten brukar ein Exped LW eller eit bamseunderlag. På biletet under har eg brukt gamle kvistar frå skisesongen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.