Gå til innhold

krokavatnet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  402
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om krokavatnet

 • Bursdag 19. jan. 1979

Nylige profilbesøk

857 profilvisninger
 1. krokavatnet

  Ull boxer

  Går helst i Icebreaker Anatomica i sommarhalvåret og så noko tjukkare på vinterturane (Aclima Warmwool og Smartwool). Viktig at boxerane har god passform og ikkje glir opp på låra, for då kan ein få gnagsår. Dei beste har litt lengde og er laga i tynnare materiale slik som Icebreaker Anatomica, Hadde stor tru på Houdini sine i ull/silkeblanding, men desse har elendig passform og eit materiale som luktar ekstremt merkeleg når det går varmgang i det.... Me snakkar då om etter ti minutt og ikkje fjorten dagar.
 2. krokavatnet

  Er du ikke redd?

  Har vel ikkje fått spørsmål om eg er redd for å reisa på tur aleine, men har fått spørsmål om kvifor eg vel å reisa på turar utan at andre er med frå både menn og kvinner. Då har eg heller oppfatta spørsmålet i den retning at det høyres kjedeleg ut. Eg kjenner veldig få kvinner som reiser på tur aleine, men registrerer at det er fleire av dei her på forumet. På ei anna side så er det vel slik at det meste me held på med skal vera sosialt og greier så eg tenkjer at det å reisa på tur aleine verkar veldig framand for mange. Det er i tillegg veldig mange som tek del på organiserte opplegg (ikkje noko i vegen med det så lenge folk kjem seg ut!) og med det fjernar seg enno lenger frå tanken på å gjennomføra turar på eiga hand. Slik sett kan det vel henda at spørsmåla du får er ein reaksjon ut frå at dette er ei turform som nok ligg langt bak og som på ein måte er unormalt. Trur eigentleg ikkje det er så mange - uanhengig av kjønn - som har kjenningar som rek til fjells med einmannstelt.
 3. krokavatnet

  Pakke telt utenpå sekken , hvor?

  Det beste er å pakka det inni sekken.
 4. krokavatnet

  Primaloft Jakke

  På Vestlandet er Primaloft gull verdt, for det gjer ikkje noko om slike plagg vert fuktige. Når det er skikkeleg kaldt og mange minsugrader er dunjakka derimot betre.
 5. krokavatnet

  Tomannstelt eller enmanns pluss tarp på alenetur?

  Det er der eg hentar inntekta mi
 6. krokavatnet

  Primaloft Jakke

  Eg vil råda deg til å finna ei Primaloft-jakke med hette. Då har du ein del meir å gå på når det dreg seg mot haust. Elles er Primaloft-jakka mi noko av det mest brukte frå turgarderoben og eg kan absolutt gå god for slike produkt. Kva merke du går for er mindre viktig, men sjekk ut vekta så finn du nok noko som fungerer. Sjølv likar eg at jakka i det minste har lommer til å varma hendene i.
 7. krokavatnet

  Turrapport: Albania

  Veldig flott rapport frå ein spanande kant av Europa!
 8. krokavatnet

  Tomannstelt eller enmanns pluss tarp på alenetur?

  Eg har brukta Hilleberg sin Tarp 10UL saman med Unna i høgfjellet i regn og vind, men i veldig sterk vind droppar eg denne løysinga. Tarpen frå Hilleberg toler ganske mykje og er imponerande stille når det bles. Unna er elles eit einmannstelt med god plass der eg anten brukar ein Exped LW eller eit bamseunderlag. På biletet under har eg brukt gamle kvistar frå skisesongen.
 9. krokavatnet

  Fjellstøvler like digge som joggesko?

  Støttar dette. GT i låge sko er ikkje noko godt alternativ. Eg har Ultra Raptor frå La Sportiva og desse vert fulle av vatn som ikkje renn ut. Eg er elles veldig nøgd med terrengskoa frå La Sportiva med omsyn til sålegrep. Mykje betre enn Salomon og held lenger enn Inov-8. Er ikkje heilt oppdatert på kva La Sportiva har av høgare sko med GT som kunne dekka ditt behov, men går altså god for sålane og passformen.
 10. krokavatnet

  Oppgraderte telt fra Fjellreven i 2016

  Då må du gje oss ein kort rapport! Har Akka Dome som familietelt, men det er noko tungt, har ei idiotisk løysing der stengene kryssar kvarandre i toppen og dårleg kvalitet på telt- og stangpose. Elles har det mange andre kvalitetar som gjer at eg går god for Fjällräven. Abisko Dome 3 hadde vore interessant... Har vurdert det opp i mot Hilleberg Kaitum 3.
 11. krokavatnet

  Fantastisk i Femundsmarka

  Veldig flott rapport!
 12. krokavatnet

  Kano gjennom finsk Lappland

  Utruleg bra! Imponerande tur og kameraføring - ser fram til fleire slike rapportar!
 13. krokavatnet

  Erfaringer med Tromsø Sport?

  Må alltid innom Tromsø sport når eg er på dei kantar. Veldig flott butikk med godt utval og god service! Har handla med dei på nett óg.
 14. Har både BD GlideLite og G3 Alpinist og BD-fellene glir heilt klart best.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.