Jump to content

krokavatnet

Aktiv medlem
 • Posts

  428
 • Joined

 • Last visited

About krokavatnet

 • Birthday 01/19/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Turar heile året, rando, fjellski, telting, fjellfiske, springing og bål
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,984 profile views

krokavatnet's Achievements

 1. Kom akkurat på at eg har skifta ut pumpa for nokre år sidan, men det var fordi brennaren datt ned frå ei hylle og eit stykkje av pumpa knakk av. Aldri hatt problem med funksjon på den gamle eller nye pumpa utover det.
 2. No har eg ikkje lese alle innlegga her veldig nøye, men eg sto overfor same problemstilling med min pode for nokre år sidan. Løysinga vart eit par alpinsko frå Salomon der ein kan skru av den vanlege alpinsålen og montera tech-såle. Trengde berre skrutrekkar til dette. Ski ordna eg ved å gå i ein sportsbutikk og høyra om dei hadde nokre fjorårsmodellar i kort lengde slengande på lager, noko som ordna seg veldig fint. Fekk tak i eit par Salomon-ski i damemodell og fekk sett på Dynafit-bindingar. Bindingane og for så vidt fellene vart den største utgifta her. Når poden hadde vokse frå dette utstyret så gjekk det unna på finn etter få minutt. Dette junioroppsettet resulterte i ein makalaus flott sesong med mange flotte turar og enorm skiglede.
 3. Eg har hatt med meg min XGKII på tur i sikkert tjue år no og aldri hatt problem med han. Reknar med at han held til mang ein vintertur framover óg.
 4. Mepps str 3, koparfarga med raude prikkar. Alternativt same type i svart med neongrøne prikkar.
 5. Har vaska mi Gere-bukse på førti grader haugevis av gonger og ho tek ikkje skade av det.
 6. Eg gjekk ned ein str til M i mi og denne passar perfekt. Brukar 32’’ i livvidde til vanleg.
 7. Kan gå god for Mystery Ranch sjølv om eg ikkje har prøvd Metcalf. Eg starta med T100, men tykte at denne var itt for stor og så trengde eg eit større hoftebelte. Då vart det heller ein Terraplane på meg i str L, og denne har eg frakta 30 kilo med utan større problem. Nydeleg beresystem på alle måtar og betre enn noko anna eg har prøvd.
 8. Slit med det same......men einaste måten å koma forbi dette er vel å utfordra seg sjølv jamnt. Kjenner at høgdeskrekken min irriterer meg ein del, for eg er ikkje redd for andre ting. Folk eg er på tur med kan vera skvetne ved elevekryssingar eller i mørkret, men slike ting har eg aldri hatt noko av. Det er berre denne helsikes høgdeskrekken då......
 9. Har hatt to par slike og har vorte veldig blaut på føtene i begge to. Dei tek inn vatn i tåpartiet og tørkar svært sakte.
 10. Fekk mi nye Gere-bukse i dag og ho sit som eit skot i livet.
 11. Har hatt denne buksa før og ikkje opplevd det problemet. Får ei ny i posten snart så eg skal sjekka korleis den er.
 12. Har du sett på finn? Eg kjøpte ein Rolls Royce-pose der i fjor til 1500,- og den posen var knapt brukt. Eg deler synet til @ketilring i denne saka.
 13. Sjekk ut Plusminusnoll sin variant. Du finn denne hjå revir.no i Oslo.
 14. Klättermusen Gere på veg i posten!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy