Gå til innhold

Datuma

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Datuma

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det hørtes lurt ut med enten over hverandre eller å dele et tre. Tarpen er ok størrelse så burde gå greit å gjøre det sånn. Endte opp med Amazonas Ultralight. De burde kanskje ha doble underlag også? Bamse med exped hl feks?
 2. Jeg er litt seint ute siden du allerede har kjøpt nytt da men... Jeg har både 3-d 7 og hl 7 (tror det er likt som ul 7 bare mumie fasong) Ingen tvil om at 3-d er bedre, kjennes mer solid ut og tåler ca 10 minus mer enn hl /ul. Det tar vesentlig mer plass som du sier. Hl tar ca 1/4 I volum av 3-d. Ul har litt større volum enn hl. 3d lager mindre lyd og stoffet er mye kraftigere enn ul. Så lenge man har plass til 3d og syns prisen er grei ville jeg ha valgt det. Men på turer med plassmangel ville jeg ha valgt ul.
 3. Nei I vanlig hengekøye vet jeg at det ikke går, derav forslag om to vanlige køyer med pinne imellom. Men good to know at det ikke funker med amok sin. Så er da er det bare å finne noen fine små køyer egentlig da
 4. Er det noen som har erfaring med amok hengekøye til barn? Går det an å ha to barn i den? De er små 4 og 6. Hvis en lå i fotenden og en i hodeenden. Eller er det da bedre å kjøpe en vanlig hengekøye til hver av dem med skillepinne imellom og de kan dele en Tarp. Prisen er for stiv til at de kan få hver sin amok.
 5. Perfekt. Det hadde jeg ikke tenkt på. Takk
 6. Ja det var lurt. Har symaskin og ganske greie syskills 👌
 7. Jeg tror ikke han vil trives på bakken alene. Må også ha bånd på han da og han kommer garantert til å snurre seg fast i hver eneste grein, det er han ekspert på 😛 Han sover fint i min pose i telt hvis han fryser. Har med eget liggeunderlag og teppe til han, men hvis han fryser kryper han inn i min pose 😊 jeg har bare tenkt på om det ikke er like behagelig for oss i hengekøye som i telt. I telt sover jeg på siden og har spoonshaped pose så det er greit med plass. Har en god dundyne I barnestørrelse som burde være mulig å sy noe av. Men ja, vognposer på finn er sikkert like enkelt som å mekke noe selv.
 8. Jeg har en frysepinn Yorkshire terrier som har hår og ikke pels. Tenker utover høsten noen turer i hengekøye og tarp, men lurer litt på hvordan løse det for hunden. Han kan ikke sove på bakken. Selv om han er liten er jeg ikke så sikker på det blir behagelig å ha han inni soveposen min i hengekøya. Kan sikkert sy en dunpose til han av en barnedyne, og ha ull I bunn. Finnes det egne hengekøyer til hund?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.