Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellbokken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  228
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Fjellbokken vant dagen sist 23. september 2012

Fjellbokken hadde mest likt innhold!

Om Fjellbokken

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

841 profilvisninger
 1. Og her er svaret fra Åsnes: Jeg beklager at du har opplevd dette to ganger og det er selvfølgelig ikke noe vi ønsker å være bekjent av. Vi har hatt utfordringer med enkelte stålkanter fra produksjonen i 2012 og 13, men er sikre på at vi har løst problemet for alle ski levert i 2014. Etter mye undersøkelse har vi konkludert med at problemet skyldes legeringen i stålet på leveranse til disse produksjonene. Det vi har gjort for å bedre dette er: · Vi har valgt en mykere stållegering på stålkantene · Vi har økt bredden på stålkanten fra 1,5mm til 2,0mm ·
 2. Du ga meg en god latter med det bildet der...Neida, eg har aldri hatt 100% dekning og det har gått 100% bra.
 3. Fjellski med stålkanter må jo være det dårligste av alt turutstyr som lages for tiden. Det lages annet dårlig turutstyr, men da kan man jo kjøpe noe annet bedre innefor samme kategori. Snart kan ikke menneskeheten krysse Grønland (ikke den i Oslo) på ski for skiene varer ikke hele turen...Kanskje vi snart kan kjøpe dagsski eller månedsski, slik det er med kontaktlinser...
 4. Slapp bare av. Om ikke lenge kan du bytte ut "foreløpig" med "ikke".
 5. Eg har et par Fischer ski som er 20 år gamle og en kompis har et par Åsnes som ikke er riktig så gamle. Begge skiparene har fått mye juling, men stålkantene er like hel. Ja, det var tider det da de kunne lage fjellski med stålkanter.
 6. Ja, tragisk at det skal være sånn...Eg har sendt en akkurat passelig mail til Åsnes, så får vi se...Jeg oppfordrer andre til å gjøre det samme. Vi kan ikke bare godta at det lages ski til oss som ikke holder mål.
 7. Ja, hva skal man gjøre...Det er jo nærmest bortkasta å reklamere for etter en skisesong så er det jo samme elendigheta igjen. Eg har for så vidt pene bruddkanter denne gang. Er det noen som har erfaring med å legge lim i bruddet eller hva gjør skifolket? Bruker skiene til de går i oppløsning?
 8. I fjor vinter fikk jeg brudd i stålkanten på den ene Åsnes Nansen skia mi. Det endte med at jeg fikk et par nye ski. I dag sjekket jeg skiene på nytt. Resultat: To brudd i stålkanten på den ene skia og et brudd på den andre skia. Skiene er brukt under gode skiforhold og har ikke fått riper i sålen. Jeg har hørt om flere som har fått brudd i stålkantene på sine Åsnes fjellski. Senest for ikke lenge siden for to som går Norge på langs nå. Begge fikk brudd etter kun få mil. Har andre her opplevd det samme? Til forskjell har jeg et gammelt skipar som er over tjue år gamle. De er brukt veld
 9. Kautokeino - Porojärvi - Kilpis, så fortetter du over isen (om den er trygg) til Goldahytta, så Gappohytta. Derfra kan du enten sikte deg inn på en hytte på svensk side eller gå til Rostahytta. Videre til Dærtahytta, før Dividalshytta runda eg øst for fjellet Jerta, så er det bare å følge DNT-ruta og DNT-hyttene til Abisko. Det er litt bratt ned til Lappjordhytta, så der bør du se deg om under nedfarten.
 10. Den var helt konge! Bra lesing før eg ska lalle..
 11. Ser ut som det kan være forgjengeren til Svalbard eller kanskje helst forgjengeren eller av de tidlige utgavene av Trollspiret 2. Teltet må være mange år.
 12. Ja, har gått turen på ski. En flott tur i lett terreng.
 13. Eg trur du vil bli veldig fornøyd, og det finnes absolutt fordeler uten fortelt. Å komme seg inn og ut av et telt kan ikke bli enklere, og i godt vær åpner du hele døra og kommer så nær naturen det er mulig å komme. Det er en helt annen naturopplevelse enn å ha et fortelt imellom...
 14. Ja, vi er enige om at det er nok plass, men eg liker ikke teltkonstruksjonen. Eg liker både å sitte og ligge i et telt, men å sitte i Ringstind med skråtaket 2 cm fra øynene er en utrivelig og klaustrofobisk opplevelse for meg. En alt annet enn romfølelse.
 15. Men det er en viktig forskjell på Unna og Ringstind. I Unna har du romfølelse, mens i Ringstind får man klaus. I Ringstind kan man bare sitte der teltet er høyest og hva ser man da. Jo, en telduk 2 cm fra øynene! Ikke spesielt trivelig. I Unna kan man tilbringe tid, f.eks en regnværsdag, liggende og sittende. Ringstind er til å overleve i, helst liggende.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.