Gå til innhold
  • Bli medlem

Senja

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

949 profilvisninger
  1. Senja

    Isopor i isfiskehull

    Takk for svar lincon! Ble litt nysgjerrig på hvordan det funket med gummilapper, har du fått testet det?
  2. Senja

    Isopor i isfiskehull

    Takk for svar og tipset... Hadde ikke tenkt den varianten av isopor..men hørtes interessant å prøve ut. Jeg så mer for meg å skjære ut isopor etter isborrhullets størrelse, skjære hull til snøre og bare putte det i hullet,men er kanskje et bedre alternativ å lage kjegler..?
  3. Senja

    Isopor i isfiskehull

    Hei Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å legge isopor i isfiskehull for å forhindre at de fryser? Spesielt med tanke på hvis en har bruk ute over natta? Blir veldig glad for tilbakemelding om noen har erfaring med dette. Mvh Senja
  4. Tusen takk for flotte tips folkens Har vært innom å funnet noe på de lokale Jeger- og fiskeforeningssidene.
  5. Hei Lurer på om det er noen som vet om det finnes en samleside på nettet ang tidspunkt/sted for isfiskekonkurranser 2016? Jeg har forsøkt å søke uten så mye hell... Kommer over endel som gjelder for sør i landet, men svært lite å finne for Nordland, Troms og Finnmark. Mvh Senja
  6. Flotte bilder og god stemning du formidler gjennom turrapportene dine! Følger ivrig med:)
  7. Hvis du går inn på svenskaturistforeningen.se vil du finne en oversikt over grunnsortimentet i butikkene på hyttene deres. Har ikke vært på Ritsem, men på flere av de andre hyttene i Nord-Sverige (Salka, Alesjaure, Unna Allakas) og utvalget består i det du nevner over(har ikke sett kjøttdeig). Men matvarer på hermetikk som frukt, skinke, kjøttboller, og pølser vil du kunne finne. I tillegg til posemat ala real turmat. Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.