Gå til innhold
 • Bli medlem

Kokken Tor

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kokken Tor

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mener å ha hørt at det voldsofferet der hadde smurt seg inn med noe brunstlukt for å lokke hjorten til seg, tydeligvis effektivt, og han med kameraet står bare og ler. Er jo litt komisk da selv om han får en grundig omgang juling. Voldsofferet får etterhvert et godt tak i geviret og klarer å holde den fast. Jeg vet desverre ikke hvordan det endte.
 2. Fant ut av det tilslutt. Kjedelig, lite ,fryktelig dyrt, men vakkert, område med svært lite fugl. Gikk i 3 dager uten å se noe annen fugl enn forskjellige rovfugler som perleugle, ørn, musvåk og noe jeg tror var spurvehauk. Jeg jaktet høyt og lavt og dekket alt unntatt toppen av heidalsmuen(var nok der de hadde gjemt seg tenker jeg). Da orket jeg ikke mer og dro til mer kjente trakter. Da ble det iallefall fugl til en bedre rypemiddag, og en til å ha med hjem som bevis på at man har gjort annet enn å ligge på sofa å drikke øl. Konklusjon: Borte bra men hjemme best!
 3. Noe å ha på statsministerens kontor?
 4. Takk for advarselen. Holder meg på fjellet jeg. Liker meg best der uansett Og så treffer en bare blide folk!
 5. Jeg tenkte nå mest på rypene på puben jeg da.... Tok desverre en stegg med bilen på e-6 over dovrefjell ei natt tidlig i mai i år på vei til Harstad. Hadde ikke sjanse til å unngå smellen. Men den smakte fortreffelig etter en tur i stekapanna da jeg kom frem )
 6. Imponerende av en ti-åring gitt . Når den verste skrekken har gitt seg tenker jeg far er stolt av sønnen sin!
 7. takk for tipset er de hardskutte og letter på langt hold oppi der også?
 8. Takk skal du Lompa. Men i følge Frifant er det trolig 99% sjanse for at du lyver
 9. Jepp. Å være en kokk ved navn Tor ble ikke så lett etter neste sommer. Har vent meg til det nå. Kjenner forresten en kokk som har det litt verre. Han heter Øse
 10. Det skjønner jeg Frifant. Jeg lurer i grunnen bare på hvilke områder det selges jaktkort for, og hvis jeg er heldig, hvor grensene for disse går. Hvilke som er bra eller ikke får jeg jo sjølsagt finne ut av sjøl. Mulig jeg formulerte meg litt dårlig. Skjønner forøvrig ikke hva "pensj" er, men aner jeg en liten intern intern døl-spøk Krokfot?
 11. Artig! Men det er jo sånn man bare finner ut selv, er det ikke?
 12. Et annet tips for å svi kjelen mindre er å salte helt til slutt. Jeg lærte en gang for lenge siden å koke gryna møre i vann med litt sukker før man tilsatte melka. Har du god tid kan du koke det hele opp, ha på lokk, pakk det godt inn i ullgenseren og putt det i soveposen din.(sparekoking) Ta det fram og rør i det sånn hvert 10. minutt. Tar ca 35-40 minutter med vanlig grøtris. Lettvint som bare det, og lettere oppvask. Men dette er vel ikke noe for travle morgenfugler tenker jeg.
 13. Hei. Jeg ble gjenfødt som småviltjeger i fjor høst og har i år fått låne ei kjempefin hytte ved Stålane mellom Heidalen og Murudalen. Skal ha med meg to førstegangsjegere dit 15 september. Jeg jaktet såvidt en dag på kvernbru-feltet der i fjor høst men vet svært lite om resten av området. Jeg har lett etter informasjon på nettet, men ingenting å finne. Savner kart med oppmerkede jaktområder på fjellstyrenes nettsider. Er det noen av dere som vet om noe slikt? Eller kan noen fortelle meg på hvor på kartet(norge 1-50 000. SKÅBU) mug-feltet ligger i forhold til kvernbru-feltet?. Jeg frykter n
 14. Gausdal vestfjell eller huldreheimen som den heter nå har mange åpne hytter. sjekk gausdal fjellstyre sin side.
 15. Du kjører noen hundre meter forbi grustaket som tilhører Tor Vebostad (han eier den røde hytta på nedsiden av veien der. Står det en blå subaru forrester der så bank på og spør ham om det er greit at dere kjører opp. Grei kar!) og tar første til venstre etter bekken, ved et stort rødt uthus. der ser dere ei meget solid grind som dere må huske å lukke igjen etter dere. Da kan dere kjøre så langt dere tør. Det hender de er oppover med traktor eller firhjuling for å se stter sauen sin, så parker slik at de kommer forbi. Kos dere!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.