Gå til innhold
 • Bli medlem

Ebeth

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Husk at DNT-hyttene i nordmarka må bookes på forhånd.
 2. Tja, hvis de hadde spesifisert hva de mener som barnesykdommer, så kunne jeg sikkert kommentert det. Men litt usikker på hva de legger i det.
 3. Jeg har støvlene! Er knallfornøyd med dem, bruker dem flere ganger i uken i vintersesongen. Jobber på leirskole, og aktivitetene ute er ikke alltid like høy, så for meg som fryser fort, er disse midt i blinken. Har ullkartanker oppi i tillegg, så har da en størrelse større enn hva jeg vanligvis bruker. De kan virke noe store og klumpete å gå i uten ski, men de er ikke det. Synes også det er superpraktisk med de integrerte gamasjene.
 4. Squash eller klatring? Støtter forøvrig forslaget om truger og staver.
 5. Jeg bruker ullkartanker i mine støvler. Har et tynt par med ullsokker på foten (og evt pose mellom disse og kartankene dersom jeg skal på skitur over flere dager). God og varm.
 6. Noen som har vært i Rondane rundt romjulstider tidligere? Lurer litt på snømengder og istykkelse på rondevatnet. Har gått fra Hjerkinn til Mysuseter tidligere, men det var rundt påsketider, og erfarte da at det var lite snø fra Hjerkinn til Dørålsseter. Denne gangen kunne jeg tenke meg en rundtur (med to overnattinger i telt), i og med at vi kjører. Noen som har noen gode startpunkter fra Østerdalssiden/Atna å foreslå? Og kom gjerne med ruteforslag!! Har forøvrig kun tenkt den klassiske rundturen Bjørnhollia-dørålsseter-rondvassbu-bjørnhollia. Og hvordan er det med rasfare på den ruten? Mente
 7. Du får søke om jaktkort i Sør-Fron neste år! Vært MYE ryper og orrfugl mellom Fagerhøi og Lauvåsen i år!
 8. Veldig koselig sted. Men glemte å skrive at dere da må gjennom bommen ved skeikampen. Koster kr 70. Når det gjelder vann og lemen, så har jeg drukket vannet fra større bekker i dette området i hele sommer. Har ikke vært nevneverdig mye lemen, samt at det har regnet stort sett hver uke.....
 9. Hva med å slå leir nede ved Nisju-vatn som ligger mellom skeikampen og Fagerhøi?? Ligger ikke så langt fra Peer Gynt-veien, er ikke mange hundre metrene dere må gå.
 10. Skal du bare opp en tur på Skarven?? Må huske å skrive deg inn i boka under varden da! Da er det greiest å bare parkere langs skigarden og så gå oppover veien som går opp mot høyre. Den er kjørbar, men dårlig med parkering for andre enn hytteeiere. Følg veien oppover til den går over til traktorvei, og så går stien til Skarven av til høyre når du får en liten hytte på venstre hånd. Enkleste veien til Horta er å kjøre opp fra Mykleby(tror jeg det er) litt lengre opp i dalen. Det går i såfall vei helt opp. Er bom like før toppen, hender den er åpen hvis det er telenor-folk der oppe. For øvri
 11. Er det krossobanen på Rjukan du tenker på? Den går opp på fjellet, til Gvepsborg. Deretter er det fint å sykle på grusvei inn til Kalhovd. Evt kan man gå inn til Helberghytta til fots, tar rundt tre timer.
 12. Du får kjøpt fiskekort i bommen også. Når du skal ned til Storhovden, så er det en god sti som går ned til sjøen like før første seterhuset på Opphus-setra (på venstre side av veien). Husker ikke om det står et skilt der eller ikke.
 13. Bruker bamse extreme, samt mye granbar når vi ligger ute. Hjelper det å vaske den? Er det ikke det man helst skal unngå?
 14. Pissa på meg du!!!! Frekk eller? *ler* Var ikke antydning til kondens på teltduken, det regnet heller ikke, så vet da søren...... Lagrer alltid posene hengende eller liggende, samt rister og legger den ut i god tid før den skal inntas. Får vel holde meg til kun sommerturer fremover.
 15. Gikk til anskaffelse av en tyin 5-sesongers for sånn ca 3 år siden. Ble anbefalt den fremfor tyin winter siden jeg var jente og "vi fryser jo lettere enn gutta". Men den holder meg jo ikke varm gjennom natta! Var på gapahuk-tur i marka i helgen, ikke mange kuldegradene natterstid, allikevel våkner jeg i 3-tiden av at jeg er iskald på beina. Slenger på meg ullstilongs og ullsokker, men neida, varmen uteblir og klokka tikker sakte mot daggry. Ikke første gangen jeg opplever dette. Og jeg har har prøvd diverse for å holde varmen: hatt på meg et tynt lag ull over det hele, ikke noe ullundertøy, ul
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.