Gå til innhold

roger_i_marka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om roger_i_marka

 • Bursdag 14. des. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sundvolden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hehe må nevne at deltager nr 2 bare datt 1 gang
 2. Det er meldt kaldt i natt. så turen går ut på terrassen. Må jo få brukt den nye vinterposen min.
 3. Kjøpte meg en Warbonnet Superfly tarp. Trenger litt mer beskyttelse til køya mi på vinterens turer. Ikke at det er så mye vinter her hos oss enda, men håper den kommer snart
 4. Du kommer til å like den sekken. Har hatt den i snart 7 år og den er super. Faren er bare at det alltid er plass til litt til. Så det er lett å dra med seg mye en ikke må ha hehe.
 5. Supert prøver gjerne frisportsaga
 6. Trenger en ny sag. Lurte litt på en av disse tre: Frisport Saga , Gerber freescape camp eller HMK Noen som vil dele erfaringer om de har noen med disse tre. Eller kanskje noen som har andre bra alternativer til en god sag.
 7. Takk for svar da blir morgenkaffen kokt i stillhet fremover
 8. Hehe Hadde ikke tenkt til å bruke bensin hehe, har som deg, brukt det til litt for mye farlig morro i ungdommen, men de historiene for vi ta i gata Har testet brenneren med rødsprit og den fungerte kjempe bra. også så deilig å koke i stillhet.
 9. ok, Hvordan er rødsprit om vinteren når det er kaldt? På vinterturene pleier jeg stort bare å bruke bålet til å lage mat på, men tenkte jeg skulle prøve denne i år
 10. Fikk en Fancee Feest brenner i posten her om dagen. Lurer på hva som er det beste å fylle denne med. Har de siste 10 årene brukt gass, men begynner å bli lei av å høre på flymotoren som går på tomgang. Noen sier rødsprit, andre sier bensin, og noen prøver seg med parafin eller den fra Coleman. Brenneren blir først og fremst brukt på mine soloturer denne høsten og vinteren.
 11. Jeg har kjøpt denne til bruk til vinterens turer. Warmpeace Viking 1200 Har jo ikke fått prøvd den, men de som har brukt den anbefaler den på det varmeste i hvert fall. Så jeg gir den ett forsøk.
 12. Lerka ble i dag fylt opp av Otard av beste sort. Klar for helgens tur
 13. Hvis jeg skal svare ut i fra det jeg har lest og forstått så vil nok begge to oppleves som like varme. De to har jo en R-verdi på henholdsvis 5,9 og 6. Så trur nok det faller på smak og behag når alternativene er disse to. Men selvfølgelig skal du enda lenger ned på blåskalaen så er jo downmat 9 med R-verdi 8 og ned til -38 selvfølgelig kongen .
 14. Når jeg kjøpte nytt underlag var valget enkelt, Det ble exped Downmat 7LW UL. Jeg kjøpte UL siden der følger Schnozzel baggen med og det er genialt enkelt og blåse opp. Har ikke prøvd i så mange minus enda, men har brukt det noen netter nå på sensommeren, og det er helt klart VELDIG deilig å ligge på. Kjøper du 9 får du enda 2 deilige cm til. Det ligger noen videoer ute på tuben som viser hvordan du bruker Schnozzel bag på de med innebygd pumpe også. Om du velger Downmat eller synmat trur jeg blir en smaksak. Også kan jeg nevne av hvis du føler du har behov for en stol mens du er på tur, så er stoltrekket til exped helt genialt fåes til alle størrelser
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.