Gå til innhold
 • Bli medlem

roger_i_marka

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om roger_i_marka

 • Bursdag 14. des. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sundvolden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har over 250 netter i min Draumr. Jeg har prøvd både exped DM 7 og 9. All erfaring sier at det er vekten av brukeren som bestemmer. Jeg veier over 90kg og da blir 7cm for lite. Uansett hvor mye luft jeg fyller inn så holder den ikke. Så jeg må ha 9cm og det fungerer helt perfekt, køya blir stiv og god selv uten for mye luft i underlaget. Kona som veien betydelig mindre mener at DM 7 er helt perfekt og har like bra hold i køya som jeg har i min. En annen ting som er viktig er jo oppbevaringen av underlaget når det ikke er i bruk. Hvis du paser på at det henger løst og ikke ligger sammen
 2. roger_i_marka

  roger_i_marka

 3. Hehe må nevne at deltager nr 2 bare datt 1 gang
 4. Det er meldt kaldt i natt. så turen går ut på terrassen. Må jo få brukt den nye vinterposen min.
 5. Kjøpte meg en Warbonnet Superfly tarp. Trenger litt mer beskyttelse til køya mi på vinterens turer. Ikke at det er så mye vinter her hos oss enda, men håper den kommer snart
 6. Du kommer til å like den sekken. Har hatt den i snart 7 år og den er super. Faren er bare at det alltid er plass til litt til. Så det er lett å dra med seg mye en ikke må ha hehe.
 7. Supert prøver gjerne frisportsaga
 8. Trenger en ny sag. Lurte litt på en av disse tre: Frisport Saga , Gerber freescape camp eller HMK Noen som vil dele erfaringer om de har noen med disse tre. Eller kanskje noen som har andre bra alternativer til en god sag.
 9. Takk for svar da blir morgenkaffen kokt i stillhet fremover
 10. Hehe Hadde ikke tenkt til å bruke bensin hehe, har som deg, brukt det til litt for mye farlig morro i ungdommen, men de historiene for vi ta i gata Har testet brenneren med rødsprit og den fungerte kjempe bra. også så deilig å koke i stillhet.
 11. ok, Hvordan er rødsprit om vinteren når det er kaldt? På vinterturene pleier jeg stort bare å bruke bålet til å lage mat på, men tenkte jeg skulle prøve denne i år
 12. Fikk en Fancee Feest brenner i posten her om dagen. Lurer på hva som er det beste å fylle denne med. Har de siste 10 årene brukt gass, men begynner å bli lei av å høre på flymotoren som går på tomgang. Noen sier rødsprit, andre sier bensin, og noen prøver seg med parafin eller den fra Coleman. Brenneren blir først og fremst brukt på mine soloturer denne høsten og vinteren.
 13. Jeg har kjøpt denne til bruk til vinterens turer. Warmpeace Viking 1200 Har jo ikke fått prøvd den, men de som har brukt den anbefaler den på det varmeste i hvert fall. Så jeg gir den ett forsøk.
 14. Lerka ble i dag fylt opp av Otard av beste sort. Klar for helgens tur
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.