Gå til innhold
 • Bli medlem

eliset

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eliset

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har identisk underlag og aldri hørt om problemet, så jeg ville også snakket med de du har kjøpt underlaget av!
 2. Har bare liggeunderlag med integrert pumpe i exped og sekk på Sea to summit, så ikke egentlig et godt sammenligningsgrunnlag. Jeg foretrekker virkelig sekk over pumpe, mest fordi jeg ligger i hengekøye og pumping inne i køye er noe herk.
 3. Enig med deg. Vi gikk fra Oslo til Moss i fjor sommer og har siden tatt Moss-Fredrikstad i små-etapper uten overnatting eller bare enkeltovernattinger. Fint for hengekøye (som er min foretrukne overnattingsform) og veldig sommerlig. Og som du påpeker: tilgjengelig til fots når det er slush eller snø alle andre steder!
 4. Sprekt å gå ut med den værmeldinga som var, synes jeg som ble inne på hytta... Jeg liker kyststien så godt, så ved neste anledning vil jeg prøve meg i fotsporene deres.
 5. Jeg har brukt hengekøye lenge, men er ikke så ofte på tur. Har testet skumunderlag, refleksunderlaget til Hennessy, luftunderlag av ymse slag og underquilt. Jeg har den mindre Hennesyen. Jeg er en skikkelig frysepinne, særlig akkurat når jeg skal prøve å sove. Skum: refleksunderlaget er helt ok, men festene det liksom skal holdes på plass med revnet på første turen. Det er omtrent like tykt som tynne skumunderlag bruker å være, jeg har et sort et på rull som ligner bortsett fra refleksen. Det er bretta, ikke rullet, så tar bokstavlig talt halve sekken min og får derfor bare være med hvis
 6. Norskdesigna/mexikansproduserte Bonfus (sort, hvit, grå) er min nye favoritt, men funker ikke om man bærer tungt ettersom den ikke har ramme. De skal visstnok komme med en UL-ramme i løpet av mai, men det må man jo evt bare vente å se.
 7. Superlett regntøy fra Enlightened Equipment og trolig også dun-quilt derfra eller feathered friends. Og en syntetjakke som er like lett som en dunjakke fra Enlightened også hvis jeg ikke på magisk vis plutselig fikk kjøpt den på Finn! Og dunsokker! Kanskje superlett telt også, men jeg heier veldig på Bonfus som designer i Trondheim. Har sekk fra dem som jeg er veldig fornøyd med og venter på at de lanserer en framed nå i mai. Evt en ca 50l zpacks.
 8. Jeg har begge (damevariant på StS) og synes det er mest behagelig å sove på downmat'en (7LW). Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men den kjennes mykere ut. Jeg må legge til at jeg aldri plages av at det blir for varmt. Jeg opplever ikke StS'en som å være tykkere heller, selv om jeg leser at den er det. Så min favoritt er exped downmat, men den pakker jo ca dobbelt så stort og er omtrent dobbelt så tung, så da blir det ofte etherlight på tur likvel. Trolig også i helga!
 9. Jeg har også så lyst til å prøve en zpacks-sekk - fins det noen i Oslo-traktene som jeg kunne få løftet litt?
 10. Det er evigheter siden du har kommet hjem, mens jeg føler at jeg har "vært" i Østfold de siste to ukene. Tar tid å lese hele, men gu' så verd det! Tusen takk for at du deler så mye og så grundig og så lettlest. Jeg gleder meg veldig til snøen er vekk og det blir mer turtid for meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.