Jump to content

Blouberg

+Sponsor
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blouberg last won the day on May 24 2021

Blouberg had the most liked content!

About Blouberg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jessheim

Recent Profile Visitors

854 profile views

Blouberg's Achievements

 1. Ser flere som refererer til Alfa fot. Har et par langrennssko fra Alfa som er helt perfekt på foten (Horizon Perform GTX (2.0)) så trodde jeg at mine føtter er Alfa føtter. Kjøpte Kikut BC sko. Etter 3 km ble det gnagsår på utsiden av begge hæler.. Spurte Alfa om råd, men de svarer bare at gnag ikke er reklamasjons grunn. Så blir å prøve den Ezeefit sokken som @Lars Erik Moen linker til. Hvor kjøpte du denne?
 2. Så langt har det bare blitt 2 turer med Finnmark skiene, og kun i maskinspor. Skiene føles veldig letthåndterlige og er gode å gå med. Litt tuklete i løse spor da vanlige langrennsski slår igjennom maskinspora. Da lugger det litt. Jeg gikk for vanlig smøre såle, så måtte jobbe litt for å få god gli. Fornøyd så langt
 3. Jeg har ingen erfaring med fjellski, skal teste første tur i morgen, i oppkjørt løype. Tok opp igjen langrenn ski i januar i år, etter ca 35 år pause. Startet med et par Fischer vanlige felleski med nnn binding. Det funker for så vidt bra, men er med sekk og hund for pinglete, jeg ser mistenkelig "dansk" ut... Ser fram til noe mer stødig.
 4. Takk for info. Har Finnmark 54, og mohair 45 så langt. Tenker jeg supplerer med smalere feller for "markatur" i maskinløyper.
 5. Er bredden på fellefestet det samme på 30/40 og 45 mm feller?
 6. Endte opp med å bestille Åsnes Finnmark, spent på på å prøve fjellski med hund og oppakning.
 7. Har en Ally 16,5 og har med liten hund. Hunden ligger stort sett oppe på bagasjen i midten av kanoen. Prøver å rigge det så den har en plass å ligge, så et reinskinn oppe på bagasjen funker for oss.
 8. Blouberg

  Teleskopstang

  Stemmer at den heter Exage, har sikkert hatt denne i 10 år. Synes den er god å kaste med, tross den korte lengden.
 9. Blouberg

  Teleskopstang

  Shimano BX-MINI-TE - 210 ML (7 til 21g)
 10. Heisann, gravde fram min gamle ABU Ambassadeur 6600C fra nederst i en eske her om dagen. O gjennsynsglede, sikkert 30 år siden den sist var i bruk. .. Sjekket at den hang sammen, bortsett fra gammelt fett og manglende sentrifugalvekter så snella helt fin ut. I dag er det sikkert mange sneller som er mye bedre, men har jo tatt fisk med denne.. så men håp om god karma ble snella sent på service. Nå ligger den klar sammen med min gamle "Gaula 9 Fot soft" (jada vet at mange mener dette er skrot) til vi skal i skjærgården å fiske i sommer. Ha en fortreffelig søndag
 11. Prøve å skremme liv i en gammel tråd 🙂 Satte sammen en snutt fra en "fjelltur" (dagstur) i Trysil med en liten valp. Såpass ung valp skal ikke gå for mye så det ble mest å sitte i sekken. Brukt Gopro 6 og 7 i denne.
 12. Vi har et Fjellduken Jervehi og et reinsdyrskinn for hund. Ellers kan det være greit med et dekken på vår / høst. En Toller har jo god pels, så er vel mest for "komfort"
 13. Blouberg

  Teleskopstang

  For meg er ikke riggetiden avgjørende, men plass. Har både 2 og 3 delt stang, men teleskopstanga på 7 fot er alltid med.
 14. Takk for tips, da har jeg litt å gå etter. Lett å glemme Finn.no..
 15. Takk for tips. Sekken ser veldig fin ut. Jeg trenger noe mer som en skulderveske. Har som regel en annen sekk på ryggen. Fiske er litt som en bi-ting på tur, Er mange fine vesker, men de aller fleste er laget for mange slukbokser og har lite innredning for øvrig. Jeg har ikke hundrevis av sluker, klarer meg godt med noen woblere, noen spinnere og mark utstyr, Har funnet et par som ser lovende ut, men de er selvfølgelig utsolgt 🙂 Dette er nok noe av det som kommer nærmest men litt dyr da
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy