Gå til innhold
  • Bli medlem

Safira

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Safira

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg lurer også på om noe av problemet er at mange sekker i dag er laget av en tynnere, mer glinsende, nylon enn de eldre sekkene. Dette gjør nok at fargene er mer skrikende enn det de ville vært om stoffet var matt. Fordelen er jo selvfølgelig at de er lettere. Forøvrig synes jeg hittil at Gregory sin Deva var den som satt best på ryggen. Mye mulig jeg ender opp med å kjøpe denne, selv om jeg ikke synes den er veldig pen. Fornuften i meg vil nok velge noe som er behagelig over utseende.
  2. Måtte inn og sjekke bildene. Nesten rart å fronte sekken med en modell den ikke passer "perfekt" til. Ja, jeg både håper, og tror, at folk flest ønsker seg disse fargene. Det samme går jo igjen på friluftstøy til damer, så jeg er nok helt klart i mindretall. Ønsker i utgangspunktet å kjøpe noe jeg kan prøve i butikk, først og fremst fordi det er så enkelt og greit. Men interessant med de merkene som skreddersyr en sekk til dine ønsker. Takk for tips, skal sjekke de ut! Nei, det er klart. Jeg har kanskje sett meg litt blind på damesekkene, spesielt pga argumentet
  3. Hei! Jeg er på jakt etter en ny sekk til teltturer. Den jeg har i dag er litt liten (en eldre Bergans Telemark 45L) og egentlig ganske ubehagelig. Gnager på hoftebenet. Men i letingen etter ny sekk så blir jeg ganske frustrert over at alle damesekker er å få i så stygge farger! Herrevariantene finnes nesten alltid i en dempet grønnfarge, mens damesekker er røde, burgunder, lilla eller turkise ... Ønsker meg bare en sekk som sitter godt og ser ålreit ut. Hvorfor skal det være så vanskelig?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.