Jump to content

Aurejeger

Aktiv medlem
 • Posts

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Aurejeger

 1. Hei Det kommer vel litt ann på teltet, tarpen og været vil jeg tro?
 2. Hva slags brusletto kniver er det snakk om? Husker du hva modellene heter?
 3. Det ble en Carinthia Tropen net til å ha i hengekøye i sommer. 25% på milrab. Blir også brukt som liner inni Carinthia Defence 4 når det er kaldt.
 4. Apropos magiske krefter vil jeg våge å påstå at Lars Falt kniven fra Casstrøm er beholder av slike. Den har noen magiske krefter som gjør at jeg stadig må holde i den og beundre den. Jeg har faktisk gått så langt som å ha den med i senga for å ligge å beundre når jeg ikke får sove, til min kjære samboer sin store fortvilelse.
 5. Ja den er helt nydelig. Den sitter glimrende i hånda og ikke minst på hofta. Perfekt hardhet på stålet sørger for at eggen holder seg lenge. Vakker er den også. Kommer du til å teste den Monsen kniven ut til forskjellige oppgaver over noe tid før du lager video om den eller blir det mer en video om første inntrykk?
 6. Er spent på en review på denne kniven. Har vurdert den men den ser litt stor ut til å rense små til medium str ørret med så valget falt på Lars Falt kniven fra Casstrøm.
 7. Hei Jeg foretrekker grønne telt, mest fordi jeg synes det glir mer i ett med naturen. Viktigere for meg er fargen på innerteltet. Jeg foretrekker lys-gult innertelt fordi at da trenger jeg bare en svak lyskilde inne på kvelden for å få det lyst nok inne til å lese eller andre aktiviteter. Mørkt blir det uansett når jeg lukker øynene.
 8. Hei Jeg er veldig fornøyd med stabiliteten på dette teltet. Jeg bruker alle bardunene som er 6 eller 8. Det tåler bra med vind når baldalkinen er lukket. Det er glimrende å ligge og nyte utsikten i når den er åpen. I tillegg er forteltet overraskende stort i forhold til hvordan det ser ut og alle tingene som ligger der har man lett tilgang til og ligger rett foran meg når jeg ligger eller sitter i teltet og nyter utsikten. Jeg har lettere telt i samlingen som jeg heller bruker når jeg må bære alt på ryggen men dette er en klar favoritt på kanoturer. Jeg bruker alltid 2 manns telt når jeg er alene og i dette teltet er det god plass til meg og alle duppedittene mine.
 9. Jeg har flere telt i samlingen men dette er favoritten. Helsport fonnfjell trek 2. Jeg kaller det bare taj mahal. Et skikkelig digg fis og spis telt. [Hidden Content]
 10. Hei Jeg synes stadig du blir flinkere. Dette går jo rette veien. Jeg kan se at du har utviklet deg siden den første videoen. Jeg bruker foresten 550 paracord. Fås på ebay til en rimelig penge og tar liten plass. Lykke til videre.
 11. Hei Det er alltid morro å se bilder og tekst fra turene dine i nærområdet ditt fordi jeg bodde i Tvedestrand og Gjerstad før og har hatt mange turer der du deler bilder fra. Fortsett gjerne med det. Skikkelig gøy å se.
 12. Hei igjen En annen ting jeg gjør er at jeg skraper relativt hardt på tennstålet og skaper på den måten store gnister som brenner lenger enn hvis man skraper lett og skraper av små gnister som ikke brenner så lenge.
 13. Hei Jeg bruker utelukkende tennstål på tur og det er mye en treningssak hvor greit det fungerer, så gi ikke opp. Jeg lager "blinken" så stor som mulig. Bjørkenever lager jeg supertynne lange strimler av. En knyttneve stor haug tar gnistene lett. Et godt tips for å treffe bedre med gnistene er å holde kniven stille og dra i tennstålet istedetfor motsatt. Et annet tips jeg bruker er å ha med litt bomull (sånn som kvinnfolk bruker i trynet) i lomma på tur buksa. Det tar en gnist godt og brenner lenge nok til å antenne en tennbrikett.
 14. Jeg har et Robens Pioneer 3ex og det er ikke i rip-stop, noe jeg synes er for dårlig. Jeg har dårlig erfaring med telt som ikke er i rip-stop. Et lite hull har fort blitt ei skikkelig flenge. Om dette gjelder flere modeller fra Robens vet jeg ikke. Alle telt jeg har fra Bergans og Helsport er i rip-stop.
 15. Gratulerer med ny sovepose!! Tror og håper du blir fornøyd. Det er ihvertfall jeg. God tur når den tid kommer.
 16. Jeg synes den er helt glimrende rundt om minus fem til pluss fem. Den er ikke av de minste og veier vel ca 2 kg. Jeg sover som ei prinsesse i den helt ned i ti-femten minus. Da kombinerte jeg de to.Det er alt jeg har testa den i
 17. Hei Jeg er 186cm og 108 kg og rimelig bredskuldra og kan anbefale carinthia defence 4. 200cm. Carinthia Tropen er også gull om du ønsker en lettere sovepose som ikke er så varm som fireren. [Hidden Content] [Hidden Content] Disse to kan også kombineres for å tåle mange kuldegrader. Carinthia Defence og Carinthia Tropen er uten tvil de beste soveposene jeg har brukt.
 18. Kult. Aurejegerkommandoen abonnerer. Lykke til med kanalen.
 19. Ja, takk for tipset, den har en kjempefin gange. God å kaste er den også. Fint at du nevnte det forresten. Den har gått litt i glemmeboka.
 20. Jeg mistenker at noen har ført noen overtids timer på julebordet eller starta arbeidsdagen litt tidlig med juleakevitt hos Brusletto. Det står både Falken, Tiur og Stetind på eskene til knivene jeg kjøpte.
 21. Ja det er litt rart. Har lagt merke til at Framtid modellen heller ikke er der. Det er også en av mine favoritt kniver. Sitter utrolig godt både i hånda og på hofta.
 22. Den er forøvrig på tilbud nå på coop extra og coop obs til 299 kr om du har medlemskort. Noe den lett er verdt. Jeg har sett den til 899 kr andre steder.
 23. Etter å ha kjøpt en Brusletto stetind til fruen forelsket jeg meg, ikke i fruen men i kniven, og kjøpte en til meg selv også. Jeg er såpass sjuk i hue at jeg kjøpte en ekstra å ha liggende i tilfelle den jeg bruker går i stykker også. Dette er for tiden min favoritt kniv. Før var det Lars Falt kniven og før det Brusletto Femund. En mann kan vel ha flere kjærligheter iløpet av livet og for tiden heter min Brusletto stetind.
 24. Da fruen ikke hadde noen turkniv ble det en Brusletto Stetind på henne.
 25. Jeg trengte en ny fleece jakke. Valget falt på Helikon tex infantry Helikon tex infantry
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy