Gå til innhold

Lee Sharpe

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lee Sharpe

Nylige profilbesøk

299 profilvisninger
 1. Lee Sharpe

  Telttur med barn på Dovre

  Jeg har tenkt til å ta med samboer og to barn på 5 og 8 år på et par-tre netter i telt på Dovrefjell i sommer. Er det noen som har et godt tips til utgangspunkt for turen? Det vi ser for oss er en flott teltplass forholdsvis kort gange fra der vi parkerer bilen Ca. 1-3 km. Så ser vi for oss å la teltet bli stående der noen netter og kose oss med det fjellet har å by på i nærheten. Ser for oss at plassen ligger ved et vann eller en elv med fiskemuligheter, og at vi tar korte dagsutflukter fra teltplassen. Det trenger ikke ligge helt oppe på snaufjellet, bare positivt om det ligger i et litt grønt og frodig område. Takk for tips:)
 2. Hei @hesthov Takk for gode svar. Dessverre er jeg ingen racer i fransk. Vi har ikke lagt opp ruta helt ennå, men vi flyr til og fra Geneve og foreløpig har vi booket to netter i Samoens. Resten tenkte vi å ta på sparket. Vi ser for oss noen dager i området La Clusaz/Le Grand Bornand for så å bevege oss sakte men sikkert mot Aosta Dalen. Slik jeg forstår det kan vi glemme bål, så vi får ta med oss godt med klær for kveldene. Vi har nok 3-4 telt totalt og hadde sett for oss at vi er på dsamme sted et par netter i slengen om det lar seg gjøre. Om vi skulle finne hytter tilsvarende ubetjente DNT-hytter hadde det også vært suverent. Men det er kanskje lettere i Sveits? Vi er ganske fleksible, så om du har spesielle områder å anbefale setter jeg pris på det altså.
 3. Vi er 2 barnefamilier som skal på 14 dagers tur i de franske alper i sommer. Vi forsøker å finne noen regler i forbindelse med telting. Det meste jeg finner gjelder egne campingplasser. Er det noen her som vet om det er ok å sette opp telt der man selv ønsker? Og er det egne regler i forbindelse med bålbrenning?
 4. Lee Sharpe

  Tips i Rondane

  Vi er 3 karer og 2 hunder som planlegger hytte til hytte tur i Rondane i august. Ruten er foreløpig planlagt til Dørålseter-Grimsdalshytta-Dørålseter-Bjørnhollia-Rondvassbu-Dørålseter. Mitt spørsmål er hvordan turen fra Dørålseter via Digerronden, Midtronden og Høgronden til Bjørnhollia er. Vi er fjellvante turgåere, men har ingen erfaring med fjellklatring, og har heller ikke noe ønske om klatring på denne turen. Det jeg finner på nett er at det kan være litt krevende mellom Midtronden og Høgronden. Særlig om vi skal gå den veien vi har planlagt, dvs ned fra midtronden mot Høgronden. Jeg finner heller ikke ca. hvor lang tid den turen tar. Er det noen som har erfaringer med den ruten setter jeg pris på noen tips. Blir det for "luftig" med Klatring/klyving nøyer vi oss nok med Høgronden den dagen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.