Gå til innhold
 • Bli medlem

panda

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 174
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om panda

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du trenger ikke antyde at jeg "ikke er lovlydig" fordi jeg har en annen mening enn deg.
 2. Hvis dere velger å ikke benytte dere av DNTs tilbud er det vel ikke DNT som har "stengt dere ute" ? Frokost for 90 kroner er ikke så mye hvis du sammenligner med andre overnattingssteder. Stort sett er det dyrere andre steder. Noen av hyttene har ikke veiforbindelse heller slik at frakt er ganske dyrt. Du får mer enn to skiver for 90 kroner, du kan spise så mye du vil. Ellers er jeg enig i at matpakkeprisene kunne vært lavere. Ingen DNT hytter tiinger deg til å gå en hel kilometer unna hvis du vil lage middag selv. Så lenge du ikke sitter midt i glaninga går det helt greit. Dette i m
 3. Jeg tror det vil oppleves som litt suboptimalt å sykle til Fagervann. Det er ikke så langt å gå heller, en 30-40 minutter fra Maridalen skole. Raskest å gå til venstre der hogstfeltet/brannfeltet starter
 4. Takk for tips! Jeg kom nettopp hjem derfra og de har nok av fjell for å si det sånn. Kotor og bukta er veldig fint som du sier. det er en fantastisk vei over fjellet til Cetinje, noe sånt som 3o hårnålssvinger og over tusen meter temmelig rett opp. Fikk ikke gått noe særlig pga liten skade, men jeg ruslet noen fine ruter i åsene ved Budva samt trappene til et mausoleum som ligger på en 1600 meter høy topp. Ellers hadde jeg planer om å kjøre fra Budva til Durmitor eller fjellene inn mot Albania men det viste seg å være litt for langt for en dagstur. Kartet lyver litt siden veiene
 5. Jeg tror også det er en holdningsgreie. Nordmenn har fått litt for mye litt for lett og mangler forståelse for å ta vare på verdier. I land som har mindre er man flinkere til å ta vare på det man har.
 6. Tanzania prioriterer å ta vare på unik natur fremfor kortsiktig økonomisk gevinst ved å bygge en motorvei. Hadde vi hatt like mange penger som dem kunne vi kanskje også tatt oss råd til å sette natur foran utbygging en gang i blant. [Hidden Content]
 7. Har tenkt meg ditt i neste uke og lurer litt på hvor høyt man kan kjøre med bil og om det finnes saklige kart. Det er merkete stier i området men de starter helt nede i landsbyen Herceg Novi. Vil helst slippe 2000 høydemeter på en dagstur.... Det finnes ikke så mye konkret om dette fjellområdet på nettet så hvis noen har vært der og har noe å fortelle blir jeg glad.
 8. Jepp, her har du helt rett. Veien er laget oppå en blåsti som altså nå er ødelagt. Jeg har sjekket flere utgaver av Nordmarkskartet og ingen har dette inntegnet som vei. Området er svært lite besøkt, i hvert fall om sommeren. Trolig derfor ingen har reagert på det. Fint at du avdekker slikt.
 9. Skiforeningen argumenterer stadig for at dobbeltsporete skitraseer ikke skader naturen. Derfor er det viktig med dokumentasjon på det motsatte. Særlig gjelder det der skitraseene legges oppå eksisterende stier som dermed blir ubrukelige sommerstid. Angående grusveien ved Hakkloa: Nøyaktig hvor går den ? Dersom den er lagt oppå en merket blåsti bør det helt klart komme frem.
 10. Jeg synes sendingen begynte veldig bra med et litt minimalistisk konsept hvor man faktisk viste det som skjedde på hurtigruta uten noen effekter eller noe sånt. Det var annerledes og veldig nyskapende. Men etterhvert har det blitt mer og mer turistreklametøys og musikk og voiceover og gudene vet hva. På det verste har det lignet en dårlig utgave av "VM studio" med ompamusikk og tomme intervjuer. Det ville vært mye bedre om man faktisk hadde fortsatt med dokumentarfilmlinja og ikke funnet på en masse flashy ting som egentlig bare er klisjeer. Aller verst var Peer Gynt-musikken som ble
 11. Et teltingsforbud må være godkjent av fylkesmannen i et konkret tilfelle. Fylkesmannen kan ikke gi generell tillatelse til en kommune for å begrense ferdsel. Men Fylkesmannen kan akseptere et telteforbud på et konkret avgrenset område med direkte henvisning til friluftsloven. Dersom kommunen ikke har et konkret vedtak fra fylkesmannen er forbudet ugyldig.
 12. Veivesenet har brukt omtrent 20 år og sikkert ganske mange millioner på å planlegge veien. Merkelig at ingen tenkte på at det er litt dumt å legge den helt nede ved en elv som flommer ganske ofte. Gudbrandsdølene selv sa ingen ting.
 13. Jeg er ikke sikker på om folk var mer vant til å gå i fjellet før. men mulig det er andre brukergrupper i fjellet i dag. Jeg synes de fleste virker ganske saklige i forhold til utstyrsvalg og slikt og de velger turer de er i stand til å gjennomføre. Tidene DNT angir virker ganske gjennomsnittlige synes jeg. Liker man ikke tidsangvivelsene kan man vel bare se bort fra de.
 14. De fleste som er medlemmer av turistforeningen er vel i grunnen helt alminnelige mennesker som liker å gå på tur.
 15. Leste en gøyal artikkel her om dagen som viste at såkalte "passivhus" bruker mer strøm enn andre hus. De er så tette at man åpner vinduene og slipper ut varmen. Myndighetene forsøker å tvinge oss til å bo i sånn dritt ved en slags energimerkeordning som heldigvis folk flest har vett til å sabotere. Sunt er det heller ikke å bo i et altfor tett hus. Stakkars de som har latt seg lure!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.