Gå til innhold
  • Bli medlem

Fuglstad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fuglstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. I Norge betaler man ingenting for redningsaksjoner, heldigvis, så det er jo ikke et problem her til lands.
  2. Skjønner ikke hvorfor jeg skal komme med argumenter, når det er du som kommer med påstanden her. Men ja, ser det er samme justeringsbit på den Expedition 2.0 og en av brennerne fra Firemaple. Kjelesettet fra Urberg ser også ved første øyekast likt ut, men har en del ulikheter som størrelse og vekt. Kan det hende at noen av delene blir produsert i samme fabrikk? Firemaple har jo blitt et ganske anerkjent merke i utlandet, så kan det hende at de Urberg kjøper utstyret fra kopierer designet fra Firemaple? Uansett så skal ikke jeg påstå for mye om kvaliteten til Firemaple, da jeg som sagt har et samarbeid med de. Men etter å ha brukt en del forskjellig fra Firemaple fra før vinteren og til nå, så kan jeg i hvert fall si at jeg personlig ikke har hatt noen som helst feil med noe av utstyret jeg har mottatt og testet.
  3. Først skal jeg bare være helt ærlig på at jeg har et samarbeid med Firemaple. Noe som riktignok gjør det til at jeg har fått testet ut mye av det de har i sortementet sitt. Kan bare avkrefte umiddelbart at Urberg er en rebranda Firemaple. Har selv testet flere brennere fra Firemaple, og de er overraskende bra.
  4. Hvordan ble det med denne sekken? Noen erfaringer etter lengre tids bruk?
  5. Har nettopp hatt den rareste opplevelsen.. Ringte Primus som var veldig behjelpelige, og ville gjerne se en video av problemene jeg hadde med brenneren. Da skulle de få noen eksperter til å se på det og evt. sende nye deler eller en ny brenner. Rigget opp kamera og gjorde meg klar til å spille inn. Skrudde på den samme gassboksen som jeg brukte på fjellet og vridde på regulatoren. Og da kom det plutselig masse gass. Tente på den og lot den brenne i et minutt, tok så å slukket den for å skru den på igjen. INGEN PROBLEMER. Altså hva er dette for noe? Er den nå i orden, eller vil jeg få de samme problemene på nytt igjen utendørs? Jeg har ikke rørt brenneren siden jeg kom hjem fra fjellet for 2 uker siden.
  6. Heisann, Takk for godt svar! Gjelder dette også for gass og ikke kun bensin?
  7. Mange flotte svar her og interessante vinklinger. Jeg endte opp med å gå for Omnifuel II da jeg fikk tak i denne ny for 1399 med flaske. Men så var jeg på fjelltur i helgen og fikk problemer med brenneren nesten umiddelbart. Valgte å fyre på gass, med riktig dyse og det hele. Instruksjonene fulgtes til punkt å prikke. Men etter kun 1 minutt med fyring sluttet Primusen å fungere helt. Prøvde å skru av dysen, rense med nål og det meste. Men det kom ikke noe trykk ut av brenneren i det hele tatt, selv med alle ventiler skrudd til max. Virker som at noe er tett mellom gassboksen og selve brenneren. Syns dette er for dårlig og tenker reklamasjon. Hva tenker dere?
  8. Takker for godt svar. Virker som at de er ganske like utenom formfaktor og vekt som er litt mindre på Omnilite Ti. Vet du om man kan bruke MSR flasker på disse?
  9. Denne havnet under feil topic. Flott om en mod kan hjelpe så den flyttes til riktig. 🤠
  10. Hei, Skal gå til anskaffelse av ny brenner for den kalde årstiden. Har sett en del på forskjellige og har kommet frem til at valget står mellom disse. Viktig for meg er: Effekt, holdbarhet og varmejustering. Har også sett på MSR men har gått bort fra disse da de får kritikk for dårlig varmejustering. Om dere har noen andre brennere dere anbefaler er jeg åpen for forslag. Tusen takk! Mvh Tord
  11. Tenkte da i hovedsak på The North Face Ultra Fastpack II GTX, den i lav utgave.
  12. Noen her som har noe erfaring med tursko fra The North Face? Hva er deres oppfattelse av kvalitet og komfort? Takker for svar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.