Gå til innhold

Kenngu

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kenngu

 • Bursdag 15. juli 1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fiske og friluft!
 • Sted
  Trondheim/Hamar

Nylige profilbesøk

750 profilvisninger
 1. Søkt litt, og sett på slike webcam. Det ser isfritt ut på webcam, også søkte jeg opp google earth og map. Og i følge dem, så er satellitt bildene live. Og de bildene så er mange av vannene fortsatt i is, og noen plutselig seende ut som sommer! Noen her som har vært oppi der, som kan bekrefte enten eller?
 2. Jeg syns amerikanerne har rare måleenheter og markedsføring! Gå for den norske/EU du! Husker jeg kjøpte original fireline i 2009, var big deal for meg da. For det var første opplevelsen av multifilament Stod 0.15mm og 6,2kg testa det og den røyk på 5,8kg Tvile teknologien har blitt dårligere, så at 0.10mm har fått en styrke på 5,9Kg høres korrekt
 3. Jeg er veldig fornøyd med min Synmat 7! Ikke noe lyd, brukt på mange turer på vidda! Jeg fikk også med pumpa da jeg kjøpte min, og den er helt konge! Slipper å bruke energi på å blåse den opp, går også veldig fort å få den oppblåst. Unngår også at jeg blåser inn fukt i det, også kan pumpa brukes som en medium dry bag. Så ganske bra kombo!
 4. Prøvd å søke litt, men lagde også ny tråd i håp om noen kanskje hadde prøvd noen nye linere. Drømmen hadde vært å kjøpt en warmpeace 300, kombinert med en Thermolite reactor som holdt mål for fjellet for sommern. Thermolite reactor extreme, for høsten. Det hadde vært mer fleksibelt! Har brukt en syntetisk pose, med tynn liner og ull undertøy. Det har funka greit, men da er sekken pakket til den nesten sprekker. Og da pakket for en uke. Skal være to uker i Finnmark i sommer, og må på et eller annet vis få ned volumet. Posen alene tar opp nesten 1/4 av plassen i sekken. Så er uten tvil der jeg kan minske volum 😅 men leser jo at det er litt flere, som vil heller gått for én varm pose. Så ble ikke helt lett å bestemme seg!
 5. Så jeg har fundert på dette en stund, det koster å kjøpe 3 soveposer. Til tre forskjellige årstider, eller bruks områder. Hvorfor ikke bare kjøpe en, men kjøpe varme linere? F.eks kjøpe en sommer pose med komfort temp på 6 grader. Så kjøpe en liner som øker temp med 8, og dermed kan en bruke den på fjellet hvor det kan bikke null? Finnes jo også linere som øker temperaturen med hele 18 grader, og da snakker vi mulighet for å bruke sommer posen på høsten. Noen som har prøvd eller har erfaring med dette? Lurer på dette siden sommerposen + liner har nesten dobbelt så lav pakk volum, som den ene varme posen.
 6. På leting etter ny sekk, og har veldig lyst å prøve ut Osprey. Spesielt etter at bror kjøpte seg Atmos Ag, som han har skryt til skyene. Fikk veldig lyst på Aether AG, som kan fåes i 70L som er akkurat midt i blinken. Problemet er at Osprey ikke tilbyr Aether i størrelsen small, men kun i MD og LG Så da lurer jeg på, hadde vært dumt å gå for medium fortsatt. Og satse på at det går an å justere den kortere.
 7. Den var ganske heftig, må tas med i vurdering. Takk for tips!
 8. Trenger litt hjelp/anbefaling til en vidda pose. Jeg har en haglöfs spacelite +7 185L som jeg har brukt over alt. Jeg er bare på sommer turer, så det har gått greit med posen. Var første gangen i Jotunheimen og Hardangervidda i år, og med den posen så måtte jeg naturligvis sove med ullundertøy og klær for å ikke fryse. Vet det ikke er sånn mann skal bruke posen, derfor skal jeg ha ny nå. Jeg fant ut først nå, at jeg alltid frøs på føtta fordi jeg bruker for lang pose. Jeg er 163 cm kort, litt kompakt, bred i skuldra i forhold til høyden. Hadde egentlig planlagt å kjøpe helsport alta, men de har ikke noen kortere enn 185. Dame og junior modellene kunne ha passet i lengden, men blir altfor smal. Noen som har noe anbefalinger? Jeg har satt opp et utstyrs budsjett, så jeg vil helst ikke gå over 1600kr på pose:P
 9. Yes men da er jeg mye mindre bevisst på dette nå. Etter deres innspill så er dette mye mindre plagsomt. Takker folkens!
 10. Oops, glemte helt å oppdatere! Prøvde så godt jeg kunne å få matta midtstilt, men fikk den ikke helt 100% midten. Dro i duken under montering, og fikk en stor forbedring. Merker at den er helt nesten helt smooth på venstre side i bilde 1. Vet ikke helt hvordan jeg skal få matta 100% midt i, men om jeg får til det. Så kanskje den blir helt smooth?
 11. Skal prøve tipsene og forslagene her i morgen. Litt usikker på hvordan jeg sjekker om den ikke er rynkete med last i vann, men finner nok ut av det. Kommer med rapport og bilder i morgen!
 12. Ved første montering så var den helt glatt, da var den som den skulle være. Det var bare noe helt sinnsykt herk med første gangs montering, men dette visste jeg jo. Andre montering sørget jeg at alt var rett, matta rett vei og i midten osv men matta fikk jeg aldri helt i midten. Jeg vet ikke om den blir strukket i vann, det har jeg ikke sjekka. Jeg er ganske grønn med Ally'en, så vet ikke helt hvordan ting bør se ut og sånt. Legger med noen bilder. Merka en ting på den sida logoen ligger, matta virker ikke helt lik på begge ender. Mistenker denne akkurat nå, men trodde egentlig at den skulle være sånn. Denne sida er slik jeg tror de "skal" være Sida med ally logo, om jeg klemmer de sammen. Så vil ikke hulla gå parallel. Orket ikke å montere den opp i solsteiken
 13. Har hatt kanoen nå i 1 mnd, og brukt den 4 ganger i sommer. Kanoen er skikkelig rynkete under, og jeg blir påvirket av det. Jeg tror at det gjør at kanoen ikke "glir" så bra i vannet. Hele padlinga blir litt sånn små frustrerende med dette i bakhodet. Noen som vet hvordan man fikser dette så hadde det vært kult å vite!
 14. Sjekket på Ebay, fikk til 1000kr med fortolling selv. Hvor fant du det til den prisen?
 15. Fikk null treff jeg og med søkefunksjonen. Takker anyways, fikk svara mine nå:P
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.