Gå til innhold
 • Bli medlem

Constanze

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Constanze

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Vadsø/Bodø/Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Å gå Jergul - Alta/Lakselv på 3 uker er lang tid, uten at jeg vet hvordan du tenker å legge opp turen. Avstandene er ikke så store der. Men det jeg kan si er at september er fint, lite mygg og fine temperaturer. De som er mest ute i terrenget da er jegere og de som flytter rein mot vinterbeite. Jergul er fint utgangspunk for start, jeg er mye på Jergul.
 2. Jeg har fuglehundene mine med på teltturer på vinteren, det blir kaldt i Finnmark noen ganger. Har med meg varmedekken, thermarest z-lite og en gammal barnesovepose. I tillegg til jerven extremduk som jeg kan bre over oss begge hvis det er jævli kaldt. Har exped til meg selv, aldri vært noe problem. Selv med 3 hunder og valp i telt har verken poser eller liggeunderlag blitt ødelagt.
 3. Hei Sara Jeg er gira på fjellturer i Vadsø området i sommer. Er i Vadsø fra midten av juni til midten av august. Arbeider turnus deler av perioden. Er veldig glad i gåturer i fjellet og godt kjent i området. Ta kontakt Mia
 4. Navarsvannet er det ikke mye fisk i, men ser enda folk fiske der. Landsmedvannet er det mer og større fisk. Også er det noe som heter "trettenvannan" lenger øst, der skal det være flere greie fiskevann. Navarsvannet kan være en grei plass å telte ved, ikke så langt derifra til områder med krattskog (nordøst enden av vannet) hvor du kan få tak i brensel. Men det er også en skytebane ved nordvest siden av vannet, så det kan være en del støy der. Hvor skal du ha sommerjobb i sommer? Mia - Vadsøværing
 5. Hei @tberg4 Er du kommet fram nå? Buste inn på rommet ditt ved Mollesjohka da æ ble veldig nysgjerrig åp kordan det så ut inne på romman
 6. Har en Gordon Setter som jeg bruker å ha inni teltet på natten. Som regel bruker jeg bare en dekken på han på vinteren, men nå som vi skal på 5dagers skitur på Varangerhalvøya tar jeg med en gammel sovepose han kan få ligge i. Det er det viktig for meg at han også skal ha det bra på tur og været kan plutselig bli helt forjævli.
 7. Oi, Så gøy at så mange følger oss, og takk for alle lykke til!
 8. Vil helst prøve å unngå Knekkebrød og annet brød. Erfaringen min er at det er alt for lite mat i det. På turen blir vi å gå ganske mye hver dag ganske lenge. Kansje 1-3 uker mellom hver gang man får fylt opp sekken med nye rasjoner. Derfor er vekt og energi litt viktig. Regner med at det blir en del proteiner og fett i kostholdet mitt, spesielt siden jeg er en ganske spinkel person og burde klare å holde vekten på turen.
 9. Etter år med konstant vondt i magen har jeg funnet ut at jeg er inntolerant ovenfor gluten - hurra? Litt nedtur egentlig. Men, så er det sånn at jeg skal på en 4-5mnd tur i løpet av 2011 og da trenger jeg tips fra kansje andre som har litt problemer med gluten, eller andre som har noe å komme med. Jeg trenger tips til frokost som ikke er glutenfri havregryn (for jeg er ikke spesielt begeistret for havregrynsgrøt). Det må være lett å bære og ikke ta evig mye plass. Ikke minst så må det gi langvarig energi og være lett å lage. Jo, også burde det smake ok, slik at jeg får det ne
 10. Slik jeg husker det så mistet jeg dekning på telefon i det vi gikk inn i parken. Det er mulighet å bruke telefon i BC, hotellet på Plaza del mulas hadde billigst som jeg husker det da. + at enkelte har utrolig tregt internett du kan betale masse for å bruke. Det var også pr januar 2008.
 11. Skal du opp på den høyeste toppen på mt. Kenya må det klatres. Det finnes litt info om det på nett. To gode venner av meg er der nede nå og skal ha toppdag enten i dag eller i går. Hvem vet. Uansett, det er jo bare å kontakte de hvis de kommer hjem igjen. Adressen til www.anders88.com elller noe er adressen til nettsiden Anders, under SPOT kategorien så vises det hvor de er på fjellet akkurat nå. På bloggen min finnes oppdateringer som de har sendt meg under reisen. Adressen dit er miajoh.wordpress.com.
 12. Cliff 5 skoene er slitesterke sko, vi bruker de som utleiesko på klatresenteret jeg jobber på. Og jo, de er behaglige, men når du klarer å gå 3-5 timer langs en tursti med klatresko på så har du kansje valgt for store sko (pluss at det er jo sykt unødvendig slitasje)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.