Gå til innhold
 • Bli medlem

Ferskingen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ferskingen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heisann! Jeg ligger mellom 6'eren og 7'eren. Eller egentlig så har jeg gått en 7 blank innendørs men uansett så leiter jeg etter et felt med en del ruter som har øvre sjikt av 6'ere samt det nedre for 7'ere. Noen gode forslag? Har ikke vært på så mange felt enda men har vært på Uteveggen, Helleneset, Hellen Festning og Gjøkeredet. Så langt har jeg funnet noen som virker kurante: Piratbukta, Vågeveggen, Møtteveggen, Lokøy, Bøtteveggen og Kvarven. Hvis det er noen som har noen kommentarer angående hvorvidt disse feltene er verdt en tur og/eller tips om andre gode felt (
 2. Takker for svar! Jeg er ikke voldsom på buldringen, men synes det er greit å drive med av og til, så tror ikke jeg kjøper med medlemskap på SATS for å bruke veggen. I tillegg er det jo prisen som nevnt er høy som gjør at det blir enklere å holde seg unna.
 3. Heisann! Så at Sats Bergen (det senteret som ligger i sentrum) reklamerer med en 17m høy vegg, samt "den beste" buldreveggen innendørs eller noe slikt, er det da noen som har vært her? Jeg har ikke SATS-medlemskap fordi det koster altfor mye og jeg er ikke så interessert i styrketrening, men hadde vært morro å testet ut veggen. Har googlet litt, men ikke funnet så mye informasjon om denne veggen, kvalitet osv. Er for tiden litt for mye på Fantoft, skal melde meg inn i BKK for å klatre i Bergenshallen og er ikke noe særlig fan av Lemkuhlhallen. Så det å prøve noe nytt hadde vært
 4. Hmm, nå kommer det jo veldig ann på størrelsen på kamerahuset og objektivene, men jeg vil tro det passer greit i en Lowepro Nova 140. Jeg har forøvrig en Nova 160, hvor jeg har kamerahus med påmontert 14-42, også har jeg to objektiver til oppi. Den beste måten å finne ut om butikken har det du trenger er ved å prøve og se hva du får oppi i en foto-butikk. Nova 140/160 har forøvrig regntrekk som er ganske greit og enkelt å tre over vesken. Hva kamera er det du har kjøpt deg forresten? (Ikke for å starte en "Merke x vs merke y"-krig, men bare lurer)
 5. Heisann! Jeg har også Norrønas Trollveggen i Dri-3 og er meget fornøyd med den. Nå har jeg ikke så mye erfaring med annet tur-utstyr i Gore-Tex, men vanntettheten er ganske god.
 6. Heisann, fjell-folk! Skal innom et par dager på Ekstremsportveko på Voss og så vidt jeg har forstått er Bolstadøyri nærmeste felt med boltede ruter fra voss. Fant føreren på nettet, men lurer på om noen har noe info/tips om gode seksjoner av feltet, og evt annen informasjon som kan være av interesse? Jeg klatrer rundt 6'eren på led, så tips til noen fine ruter mottas med takk.
 7. Takker for tips, men foreløpig tenker jeg enten 5.10 Anasazi Verde eller Evolv Pontas lace-up. Hvorfor disse? Pga dette var de to skoene som var mest aktuell etter å ha prøvd en rekke forskjellige. Førstnevnte er litt billigere og passer perfekt, mens den andre er litt vond på tærne, men skoen former jo seg til en viss grad etter foten, og da blir kanskje den som er perfekt nå, ikke fullt så god senere...? Link til evolv-skoen: [Hidden Content] og 5.10 skoen: [Hidden Content],5-106684.aspx
 8. Vel, jeg fikk de "fikset", da han satt på ny gummi i tåpartiet og gjorde noe greier med det, men det holdt desverre ikke. Gikk vel en to timer før skoen begynte å gå opp, og det gjorde ikke resten av økten så mye bedre. Stikker innom ute i morgen og ser om jeg finner noe som passer foten/lommeboken..
 9. Betaler 250 for en sko, skal hentes på onsdag, og da skriver jeg her, etter å ha prøvd dem, hvordan resultatet ble. .)
 10. Fikk skoene levert inn til en skomaker som virket som om han hadde erfaring med å resåle klatresko, så da satser jeg på at resutatet blir greit hvertfall. For 250 kr forventer jeg ikke all verdens, men håper de holder en stund til. Ja, gaffa var nok ment litt som en spøk, da det er jo null friksjon igjen på det området man teiper, den provisoriske løsningen ble å bruke superlim i sprekken mellom gummi og der det hadde sprukket. Holdt til en dag ute i går, men holdt på å gå opp igjen på slutten av kvelden. Takk for hjelp og svar, og ja, jeg har sett at dette kan bli en dyr hobby, så f
 11. Jeg innser at jeg har overvurdert hvor lenge klatresko bør vare, og jeg stikker innom en skomaker i morgen for å få en midlertidig løsning. (fram til 31. mai, da jeg får lønn) Men da det kommer til kjøp av nye klatresko, noen tips for valg av nye? Tenker jeg stikker innom både Ute og Platou og ser om de har noe som kan funke for min del, men hvis dere har noen råd om valg, så er jeg takknemlig. Og en ting: Hvis man ikke er en hard konkurranseklatrer (noe de færreste er), har det noe for seg å presse seg ned i sko som er både 1 og 2 numre for små?
 12. Jada, den må inn til leverandør for å vurdere om det er reklamasjon og det tok visst et par uker, og et par uker uten klatresko i dette været her, blir litt for dumt... I morgen er det stengt hos skomakeren, så tenker å prøve å lime det på en eller annen måte, noe som har en god idé til utførelsen? Etter det, så blir det vel å prøve en skomaker som kanskje kan fikse det, for så å vente til slutten av måneden når jeg får penger, og sikkert kjøpe meg noen nye sko, for som sagt så tror jeg ikke jeg gidder å vente i 4 uker, for å kanskje få reklamasjon på skoene.
 13. Har vært inne bortsett fra en 4-5 ganger ute, da jeg nettopp har komt meg i gang med det. Ikke har jeg råd til å kjøpe nye sko nå heller, da innkjøp av tau, ekspresser og taubag er gjort og kontoen er slanket. Hvis jeg ikke får reklamasjon og ikke får kjøpt nye sko til i morgen, hva er beste løsning? Gaffa? Det løser jo så mangt. Men men... jeg får høre hva de sier også får de se på skoen, så gir jeg en melding her når jeg vet noe mer. Takk for svar forresten.
 14. Heisann! Har hatt et par Saltic Shiwa i 10 måneder nå og det er en bit av sålen under som har løsnet, slik at man ser det som er under igjen. Jeg har ikke akkurat klatret 4-5 dager i uken, men heller 1-2 ganger i uken på 10 måneder. Tenkte å gå ned til butikken senere og reklamere, da jeg skal ut og klatre i morgen, men hva synes dere? Bør jeg få nye på reklamasjon? Setter pris på raske svar, da butikken stenger kl. 8.
 15. Hmm, mente at jeg hadde lest at Palisade 80 hadde avtagbart topplokk, men jeg har faktisk ikke prøvd, men regner med det funker på samme måte som den på Osprey Argon 85, at man løsner på stroppene til topplokken, slik at det går av. Noen som har prøvd denne løsningen på Palisade 80 og har noen formeninger om hvordan det funker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.