Gå til innhold
  • Bli medlem

Teigen92

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Teigen92

  1. Du har pm, hænsen Noen som vet om brukbare kart over området? Har sett på Norgeskart-serien, men krysningspunktet går i Vadsø, så da må jeg i så fall ha 4 kart for å få nok dekning. Et annet spørsmål er om oppbevaring av speilrefleks og annen elektronikk i felten over lengre tid. Er litt redd for at kondens og morgendugg kan ødelegge det. Har noen erfaringer rundt dette, og eventuelt noen enkle grep for å unngå at utstyret blir ødelagt av fuktighet?
  2. Takk for utfyllende svar, Mia! Skal jobbe med oppmåling for jordskifteretten
  3. Mye godt der Håper å få litt fisk også, så blir det ekstra pålegg og middag Noen som vet hvordan fisket er i området? Navarsvannet, f.eks?
  4. Ok, da blir det nok mye fyring med brenneren. Kan jo prøve å plukke med meg litt ved etter jobb eventuelt. Kikka litt på en annen mulig teltplass: Basis a-vannet. Er litt lengre unna, og mer stigning ser det ut som, men det kan gå. Noen som har erfaringer med fisket der? Et annet spørsmål er typiske pålegg som holder seg lenge i felten. Noen forslag?
  5. Stemmer. Har skjønt at det kanskje blir en del vind der oppe uansett, men det må man tåle. Hva med området mellom Navarsvannet og Langsmedvannet? Er litt mer skog der, inntil bekken. Men der blir det vel ekstra mye mygg, kanskje?
  6. Takk for svar! Det var litt som jeg fryktet med været, ja. Da blir nok ikke sommerposen med... Skal være der 4. juli til 8. august så regner med at det blir mye mygg. Har et trangt tremannstelt med innertelt, som jeg testet ut forrige helg. Tror det skal duge. Er litt bjørkeskog i området tror jeg, så jeg håper jeg finner litt ved. Blir nok å campe mye på samme plass, hvert fall i hverdagene. I helgene har jeg lyst til å utforske litt. Kanskje ta en tur opp en av de mindre lakselvene. Er glad i fluefiske så fluestanga blir med Er Navarsvannet jeg har sett meg ut, ja. Noe spesielt jeg trenger å vite om området? Restriksjoner m.m?
  7. Hei! Har fått meg 5 uker sommerjobb i Vadsø og planlegger å ligge i telt hele oppholdet. Dette er noe jeg gleder meg stort til! Jeg har aldri vært i området før og er av typisk "søring-blod". De siste ukene har jeg stadig tenkt på hvordan jeg skal få dette til å gå rundt, særlig på hvordan jeg skal få god struktur på leiren og villmarkslivet ved siden av jobben. Ting som vasking av klær, mat, klær m.m, er utfordringer jeg prøver å finne løsninger på nå. Slik jeg har sett det for meg nå, blir det å telte ved et vann ca. 3 km utenfor byen slik at jeg kan gå til jobb hver dag. Jeg tenker også at jeg kan kjøpe varer og ting jeg trenger i byen underveis slik at ting blir enklere i leiren. Men jeg har minimal erfaring med turer over så lange perioder før, og trenger råd og tips til hvordan jeg kan få dette til å fungere. Noe annet er værforhold der oppe. Noen som har erfaringer om det? Setter utrolig stor pris på svar!
  8. Teigen92

    Jaktfilmer

    Hei! Her kan alle de som har med seg videokamera på jakt dele sine filmer og snutter. Hadde vært moro og fått til en skikkelig film tråd Starter med denne: https://www.youtube.com/watch?v=5QeDCMcGjus - en kort film med høydepunkter fra 2009 - 2013
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.