Gå til innhold
 • Bli medlem

Kristoffer Eide

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kristoffer Eide

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Området vest for Neiden. Kalt Gallok Mye fisk og du ser ikke folk der. Større sjangs å møte på bjørn der enn folk som Randulf Valle sier.
 2. Har tenkt å ende opp også i Munkefjorden. Men vil starte i Pasvik og jobbe meg gjennom diverse vannveier før eg når Enare og så da følger eg på nordover Var det igjen noe is/snø når dere starta?
 3. Har reist flere ganger mellom Svalbard og fastlandet di siste to åra med våpen hver gang. Har aldri fått spørsmål om å vise et europeisk våpenpass. Så tviler at det er noe å bry seg om
 4. Ligger fortsatt igjen mye. Å når mesteparten av tørrmelka har gått ut i 2016 så virker det ikke som etterspørselen er så stor på enkelte hytter
 5. Anbefaler folk å sjekke DNT hytter Har selv vært på en lengre skitur nå da eg var innom ei hytte og fikk fylt på med mye tørrmelk. Er fortsatt igjen bra på den hytta.
 6. Hei. Har to forskjellige turer eg kunne tenkt meg å gjøre neste år. Sånn jobbsituasjonen blir så har eg da fri hele juni og september. Det eg driver å vurderer er å ta en kano tur fra Pasvik inn til Enare og så nordover. Ca 25-30 dager. Den andre turen eg har tenkt på er en fottur fra Jergul til Lakselv eller Alta. Ca 3 uker. Er det mulig å gjennomføre den kanoturen fra slutten av mai til rundt 25 juni? Da med tenke på is og snøforhold. For så å ta turen fra Jergul til Lakselv/Alta i september. Alle innspill og tips tas hjertelig imot
 7. Okei. Eg har ikke noe tørket kjøtt med. Det kjøper eg i nord, men det eg er bekymra over er tørrforet til bikkja
 8. Er vel over 20-30% fett i tøffforet eller noe. Så mye fett. Har også med mye sjokolade og sukker selv å det tåler såklart varmen dårlig.( Kjøpt på tilbud rett før jul) 😛 Bør eg kanskje prøve lykke på kjøp og salgs sider på facebook for aktuelle områder?
 9. Padlet nå for 14 dager siden fra Synnervika til Røa. Enkelte områder er såklart noe ulendt, men vil ikke tror at å forflytte seg en par kilometer nord for Røa med mye oppakning og en liten en skal være noe problem. Flere fine leirplasser er det også. Fint der Granbekken renner ut i Femunden.
 10. Hei. Skal på flere langturer i sommer. Planen er da å fylle opp bilen med alt av tørrfor til bikkja og tørrmat til meg som vi måtte trenge på di forskjellige turene. Det eg lurer på er om maten vil klare seg i bilen med tanke på temperaturen. Endel er vakumpakka og noe er ikke det. Vil sommervarmen ta knekken på det meste av mat? Bør eg heller prøve å kontake kanskje campingplasser eller lignende for litt hjelp med oppbevaring mens eg er på tur?
 11. Rondane er nå ikke akkurat kjent for gode fiskevann. Hva med å gå av på Hjerkinn og så gå mot Snøhetta. Da kan dere velge mellom dnt hytte eller telt. Skal også være noen fiskevann rundt der. Eventuelt gå mot Grimsdalen, utrolig flott setersdal med ei fin lita elv i. Hjerkinn-Grimsdalen kan gjørest på en dag.
 12. Hei. Eg reiser nordover i sommer sammen med hunden min for å oppsøke diverse områder der i nord. Tenkte å reise fra østlandet i starten av juli. Tur 1: Kanotur i Pasvik. Ca 10 dager. Den turen blir starta ved Svartbrysttjøma og avslutta der. Dato: frå ca. 5-15 juli. Tur 2: Gallokvidda. Ca 14 dager. Tenkte å starte i Neiden og avslutte da i Karlebotn. Dato: frå ca. 17-30 juli. Tur 3: Ifjordfjella. ca 14 dager. Tenkte å starte i Sirbma og avslutte da i Ifjord. Dato: frå ca. 2-16 august. Tur 4: Stabbursdalen. ca 10 dager. Tenkte å starte i Lakselv området og
 13. Anbefaler stålfortom Da slipper du at gjedda stjeler sluken/wobbleren din.
 14. Har selv Hilleberg kaitum 2. Anbefaler på det sterkeste Veldig lett å sette opp,bra takhøyde,langt nok for en på 1,88cm. Tåler også mye vind.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.