Gå til innhold
 • Bli medlem

maxwell

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om maxwell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. maxwell

  Store Trolla

  Noen som vet hvordan forholdene er for å gå på Store Trolla nå? Best å gå fra sør (Hoås) eller nord (Giklingdalen)?
 2. Hei Lurer på om noen har vært på Dyrhaugsryggen nå nylig og kan fortelle om forholdene der? Tenker da på å gå ryggen ut til Søre, til fots. Er dette å anbefale så tidlig i sesongen? Takker for svar
 3. Hei, Treng hjelp til å identifisera breen på biletet (viss det er ein bre då, og ikkje ei stor sky!), som er teke i retning syd-vest frå toppen av Store Hellstugutinden. Tyinsjøen til venstre, stemmer det at det avrunda fjellet er Snøholstinden? På forhånd takk
 4. Da har også Dhaulagiri (8167) hatt besøk av nordmenn: [Hidden Content] Broad Peak (8047) skal ha et nytt norsk forsøk til sommeren: [Hidden Content] Lykkes dette vil det i så fall bare (kanskje ikke bare-bare?) være dødsfjellet Annapurna (8091) som ikke har blitt besteget av nordmenn. Noen som kjenner til tidligere norske forsøk på dette fjellet?
 5. Har du sett denne beskrivelsen Gunnar: [Hidden Content] Vet Jarle Trå har besteget Denali to ganger (2003 og 2006), og tror også det var samme rute begge gangene. Det lå rapport fra begge på hjemmesiden hans, [Hidden Content] , men nå finner jeg bare den fra 2006.
 6. Hei, Som overskriften sier er jeg på jakt etter et kurs som er av lengre varighet enn de ukeskursene vi kjenner her i Norge (brekurs, klatrekurs osv.). Tar gjerne turen til utlandet, og varighet kan godt være på flere måneder. Noen som vet om noe slikt? Ønsker gjennom kurset å få opplæring i brevandring, klatring (is og fast fjell), vinterklatring (trening i å vurdere skredfare, skredredning), som et minimum. Takker for alle innspill!
 7. Nope, tror også at Valdresflya var stengt den første helgen etter 15. april.
 8. Hei, Drar kanskje til Valdresflya dersom veien åpner til helga. Lurer derfor på hvordan det er å bestige Tjønnholsoksle og Tjønnholstinden per dags dato? Er det en grei tur om våren? Hvordan er det med skredfaren her? Takker for alle svar:)
 9. Hei, Håper på bra påskevær og fjelltur. Det jeg lurer på er hvilke topper som kan anbefales med utganspunkt i Fondsbu/Eidsbugarden? Langeskavltinden og Galdeberget vet jeg om. Hva med Storegut, er dette en egnet skitopp? Hvordan er det erfaringsmessig rundt skredfaren i påsketider? Mvh Karl:)
 10. Hei. Har dere noen tips til bra topper å skibestige akkurat nu i Røldalsområdet? Er en fordel med topper som er relativt trygge med tanke på skredfare, da jeg ikke innehar særlig kompetanse i å vurdere dette. Takker for innspill
 11. Mayhassen, Hvilket punkt på denne traversen opplevde du som det vanskeligste/mest skremmende?
 12. Angåande vedlikehold av primus, hva trengs og hvor ofte? Hvilke deler må renses, og hva skal man rengjøre med? Ellers, takk til alle for nyttige tips og innspill
 13. Haakon, Jeg har enda ikke brukt teltet, så kan dessverre ikke gi deg noe svar. Spør meg igjen til våren
 14. Takk for svar Fimax. Jeg har et Mountain Hardwear EV2-telt, som jeg først og fremst har tenkt å bruke på kortere turer i høyfjellet, 800-1300 moh. Det er altså en idé å "grave" ned teltet litt i snøen? Hva er "prinsippet" bak bardunering? Hvor mange barduner bør man ha? Hvor høyt/lavt på teltet bør disse festes? Ang. primus, hvordan lære den best mulig å kjenne? Jeg har Primus Omnifuel... Igjen, mange takk for raskt svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.