Gå til innhold

ru.mad

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg har ikke prøvd det du beskriver på mitt Enan, men jeg har en kraftig taustrikk i den enden for å stramme opp "nylonslakken" som blir over natta, og det ser ut til å hjelpe noe. Nå er jo den toppen en del av et triangel som er forankret i bakken, så personlig tror jeg ikke det har så mye for seg å bardunere sideveis i tillegg, men kanskje det har noe for seg under litt røffere værforhold i høyden(?). Prøv!
  2. Det med å låne eller å ha fellesutstyr har jo sine begrensninger. Litt vanskelig å få låne ryggsekken når alle skal på tur samtidig.
  3. Er vel ikke helt enig i det der. I første halvdel av nittitallet var billigdritten det som faktiskt fikk meg ut på tur, rett og slett fordi jeg ikke hadde råd til noe annet. Årsaken var at jeg ikke hadde min første faste jobb, av mange grunner, før jeg ble 26 år. Det billige festivalteltet, som kostet 300kr den gang også, gjorde så absolutt nytten sin og det var det eneste rimelig lette teltet jeg hadde mulighet til å kjøpe. Sømmene fikk et strøk med Karlssons lim (de var ikke tapede dengang) og etter en tid ble duken jevnlig impregnert med silikonspray på boks. Jeg hadde dette teltet i flere år og brukte det på mange turer! Den billige teppeposen fra Sparkjøp ble også vel brukt. Så når folk disser festivaltelt og billigdritt generellt, blir jeg litt snowflake og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, og slik som landet styres i disse tider (skatte, avgifts og miljøpolitikk), bør vi nok regne med at mange havner der jeg var på nittitallet.
  4. Hadde en liten sykkeltur til Kløsa, et lite vann i nærheten av Degernes i Østfold, og overnattet på en øy der. Oppsett: Komplett gummibåt i ryggsekk. Diverse campingutstyr i den ene veska. Mat og klær i den andre. Dunjakka kom godt med - det ble kjølig på morgenkvisten. Naturehike Taga1 på tur. Her har vi det "enorme skipet" som brakte meg ut på øya. Dette fungerte bedre enn jeg hadde ventet, og for min del, tror jeg at jeg kunne ha rodd noen kilometer uten større problemer. Litt svinsing og svansing blir det i vannet for det er ingenting som styrer farkosten, men det går. Billig moro for kun 300kr. Et krølltre.... ...og et kameltre Litt ut på mandags morgen bar det tilbake til sykkelen igjen men ikke uten litt utforsking i det pene været. Storkoste meg!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.