Gå til innhold

LaberBris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Siste paret med ski (Åsnes Amundsen) har jeg behandlet slik som Lompa skriver. Jeg synes det jeg har tjent på det er bedre glid sammenlignet med kompiser som ikke gjør det, og at festesmurningen henger bedre i smøresonen enn på skiene jeg hadde før.
 2. Det er jo ikke slik at en har anledning til å skaffe seg alt med en gang. Det blir jo fort veldig dyrt, jeg er prisbevisst(gnien). Rimelig regnbukse funker like bra til å sykle til jobben og som skall-lag på fjelltur. I min speidergruppe prøver vi å holde utstyrsfokuset så lavt som mulig. De som er spesielt intressert investerer gjerne allikevel, men viktigst er å komme seg ut og prøve seg med det en har. Da ser en hvor skoen trykker og hva en bør bytte ut. Dere skal jo ikke over Grønland heller, så jeg tror langrennski gjør susen for deg her. Det er jo mye rart jeg og min bror har dratt med oss på tur opp igjennom årene. Noe ble med på neste tur, andre ting ble byttet ut. "Forventningsavklaringen" som Espen Ørud nevner kan være verdt å ta opp med turfølge om du tror det er nødvendig. God tur, kos deg med gode turvenner.
 3. Takk for svar. Det er helst skallbuksa deres jeg har sett på så jeg får finlese størrelsesguiden deres hvis de har det. Prisene er jo absolutt fordelaktige.
 4. Er det noen som har erfaring med klesmerket Whiteout? Passform og kvalitet? Dette Norrøna har startet opp som ren nett-butikk-distribuert og rimeligere segment.
 5. Det står jo der på nettsiden at det er livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Jeg ville sendt i retur.
 6. Brennerkoppen kom fra Varri. Super service at de kunne spore opp denne hos MSR- Nå er den sendt til meg, og jeg har montert den. Da kan jeg bruke min Whisperlite internationale i enda 20 år.
 7. Han tjente 1000 kr mindre på handelen, men han vant en lojal kunde og fikk omsetning på en vare som kanskje hadde stått lenge. Det koster å ha ting på lager også. Jeg har blitt mer bevisst på dette i den senere tid og velger, om jeg kan å handle hos lokalt fundamenterte bedrifter innen sports-segmentet.
 8. BB7 er gode bremser, men herk og plunder å justere. Derfor har jeg byttet mine med shimano hydrauliske. Men tilbake til BB7-bremsene. Instruksjonene fra park-tools er alltid hendige å ta en kikk på. Du skriver at du må sentrere brems for hver gang, det tror jeg ikke er nødvendig. Det er viktig å vite at ene siden er statisk og den andre beveger seg derfor skal den ene klossen justeres 2 klikk for hvert klikk på den andre siden, igjen referer til instruksjonene hos Park-tools instruksjoner. Lykke til
 9. Den kan vi vel skylde på Donald Knuth. B-)
 10. Har fått svar fra Varri at MSR sender delen dukker opp om 1 til 3 uker. Kjekt med rask respons.
 11. Supert, takker for tipset. Har sendt mail til varri
 12. Hei forum. Forvarmerkoppen på min trofaste MSR Whisperlite internationale (kjøpt 1997 i USA) har knukket av. Trenger derfor tips om hvordan jeg kan skaffe en ny.
 13. Hei- Jeg har hatt whisperlite internationale i ca 20 år og har ikke opplevd at den lekker slik du beskriver. Har også transportert flaske under trykk uten at det har blitt søl så her er det kanskje et rusk som ligger i ventilen eller lignende. Min brenner blått og uten å sote.
 14. LaberBris

  Diy felleski?

  Dette er også mitt prosjekt frem mot vinteren. Jeg har et par gamle Atomic ARC i 205(eller 210?). og en langfell separert fra sin bedre halvdel.... Planen er å bruke overfres til å frese seg ned. Kommer jeg ned i kjernen tenker jeg å bruke epoxy til å forsegle. Epoxy også til å lime fellen fast. Oppdaterer når jeg begynner prosjektet
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.