Gå til innhold
 • Bli medlem

LaberBris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LaberBris

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. LaberBris

  Ekkolodd

  Har nettopp kjøpt Garmin striker plus 4 cv, og har brukt den noen ganger. Synes det fungerer godt, men kan ikke si at den revolusjonerer fisket. Må kanskje lære å bruke den først.
 2. Takk for flotte tips Bjarne. Har du noen tips til sluker sjø-ørreten liker på Haugalandet?
 3. Heia. Jeg røk nettopp mine Rottefella Chili, og har skaffet meg rimelige CobraR8 på finn.no. Så det er absolutt noe å få tak i brukt om du vil ha andre bindinger. . Det ser ut til at hullmønstrene er like på disse iallefall. Som Omnilite skriver litt opp her drei skruen forsiktig mot skrueretning for å finne hvor gjengene begynner er veldig lurt. Wire kan du være heldig og få fatt i på sportsbutikker(med fjell-fokus), de har kanskje noen overliggere, eller en restekasse.
 4. Jeg er ikke helt enig med deg... Kan vi møtes på halv-veien: Leatherman har en spiss kombinasjonstang. Jeg har flere ganger vært glad for at kjeftene på tanga er såpass spisse at de kommer godt til. Dessuten er det jo avbiter innerst, slik som kombinasjonstanga har.
 5. Hørte Børges tips fra podkasten nevnt over, og måtte rett og slett notere mens jeg hørte på. Her er mine notater: Børges tips til kortere tur: Sysaker(Masse nåler til forskjellig bruk, skomaker-tråd, ull-nøste) 1 par ekstra skolisser 1 rull sportsteip Leatherman. Repsett for liggeunderlag.
 6. Jeg har gått bort fra Lightroom, syntes det begynte å bli tregt ettersom samlingen vokste. Løsningen jeg har landet på er Digikam for organisering, tagging etc. og RawTherapee for behandling av råfilene. Digikam kan også det, men Rawtherapee gir et langt bedre resultat. Jeg skyter ikke alt i raw, kun når jeg er spesielt interresret i motivet, ved vanskelige lysforhold, og lite lys. Dermed faller jobben på Digikam for å gå gjennom, velge ut og SLETTE. Slette er den viktigste og hardeste jobben.... Det har kommet endel nye versjoner av rawtherapee det siste året og ytelsesmess
 7. Siste paret med ski (Åsnes Amundsen) har jeg behandlet slik som Lompa skriver. Jeg synes det jeg har tjent på det er bedre glid sammenlignet med kompiser som ikke gjør det, og at festesmurningen henger bedre i smøresonen enn på skiene jeg hadde før.
 8. Det er jo ikke slik at en har anledning til å skaffe seg alt med en gang. Det blir jo fort veldig dyrt, jeg er prisbevisst(gnien). Rimelig regnbukse funker like bra til å sykle til jobben og som skall-lag på fjelltur. I min speidergruppe prøver vi å holde utstyrsfokuset så lavt som mulig. De som er spesielt intressert investerer gjerne allikevel, men viktigst er å komme seg ut og prøve seg med det en har. Da ser en hvor skoen trykker og hva en bør bytte ut. Dere skal jo ikke over Grønland heller, så jeg tror langrennski gjør susen for deg her. Det er jo mye rart jeg og min bror har
 9. Takk for svar. Det er helst skallbuksa deres jeg har sett på så jeg får finlese størrelsesguiden deres hvis de har det. Prisene er jo absolutt fordelaktige.
 10. Er det noen som har erfaring med klesmerket Whiteout? Passform og kvalitet? Dette Norrøna har startet opp som ren nett-butikk-distribuert og rimeligere segment.
 11. Det står jo der på nettsiden at det er livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Jeg ville sendt i retur.
 12. Brennerkoppen kom fra Varri. Super service at de kunne spore opp denne hos MSR- Nå er den sendt til meg, og jeg har montert den. Da kan jeg bruke min Whisperlite internationale i enda 20 år.
 13. Han tjente 1000 kr mindre på handelen, men han vant en lojal kunde og fikk omsetning på en vare som kanskje hadde stått lenge. Det koster å ha ting på lager også. Jeg har blitt mer bevisst på dette i den senere tid og velger, om jeg kan å handle hos lokalt fundamenterte bedrifter innen sports-segmentet.
 14. BB7 er gode bremser, men herk og plunder å justere. Derfor har jeg byttet mine med shimano hydrauliske. Men tilbake til BB7-bremsene. Instruksjonene fra park-tools er alltid hendige å ta en kikk på. Du skriver at du må sentrere brems for hver gang, det tror jeg ikke er nødvendig. Det er viktig å vite at ene siden er statisk og den andre beveger seg derfor skal den ene klossen justeres 2 klikk for hvert klikk på den andre siden, igjen referer til instruksjonene hos Park-tools instruksjoner. Lykke til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.