Gå til innhold

LaberBris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Han tjente 1000 kr mindre på handelen, men han vant en lojal kunde og fikk omsetning på en vare som kanskje hadde stått lenge. Det koster å ha ting på lager også. Jeg har blitt mer bevisst på dette i den senere tid og velger, om jeg kan å handle hos lokalt fundamenterte bedrifter innen sports-segmentet.
 2. BB7 er gode bremser, men herk og plunder å justere. Derfor har jeg byttet mine med shimano hydrauliske. Men tilbake til BB7-bremsene. Instruksjonene fra park-tools er alltid hendige å ta en kikk på. Du skriver at du må sentrere brems for hver gang, det tror jeg ikke er nødvendig. Det er viktig å vite at ene siden er statisk og den andre beveger seg derfor skal den ene klossen justeres 2 klikk for hvert klikk på den andre siden, igjen referer til instruksjonene hos Park-tools instruksjoner. Lykke til
 3. Den kan vi vel skylde på Donald Knuth. B-)
 4. Har fått svar fra Varri at MSR sender delen dukker opp om 1 til 3 uker. Kjekt med rask respons.
 5. Supert, takker for tipset. Har sendt mail til varri
 6. Hei forum. Forvarmerkoppen på min trofaste MSR Whisperlite internationale (kjøpt 1997 i USA) har knukket av. Trenger derfor tips om hvordan jeg kan skaffe en ny.
 7. Hei- Jeg har hatt whisperlite internationale i ca 20 år og har ikke opplevd at den lekker slik du beskriver. Har også transportert flaske under trykk uten at det har blitt søl så her er det kanskje et rusk som ligger i ventilen eller lignende. Min brenner blått og uten å sote.
 8. Dette er også mitt prosjekt frem mot vinteren. Jeg har et par gamle Atomic ARC i 205(eller 210?). og en langfell separert fra sin bedre halvdel.... Planen er å bruke overfres til å frese seg ned. Kommer jeg ned i kjernen tenker jeg å bruke epoxy til å forsegle. Epoxy også til å lime fellen fast. Oppdaterer når jeg begynner prosjektet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.