Gå til innhold
 • Bli medlem

Kristian Osvik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kristian Osvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vi er to voksne og to barn, og har to mindre telt istadenfor ett stort. Ville vurdert den løsningen også.
 2. Har du prøvd med kun «raggsokker» og ingenting annet utenom skoene?
 3. Langtjønna, med kano 👍 Kort og grei bæring med Ally ivertfall.
 4. Lurer på å ta en uke i Femundsmarka i oktober. Har et mål om å gå til Rogsvola, så lurer på hvordan strekningen Nedre Muggsjø - Revsjø er. Har vært begge plassene tidligere, men ikkje gått mellom de. Ok terreng å gå? Tidsbruk? Avstikkere som er verdt å få med seg etc? Til slutt; er det noe jeg innbiller meg, eller er det generelt bedre teltplasser (med tanke på steiner under lyngen) rundt Mugga enn lenger sør i Femundsmarka? 🤔
 5. Har med hell bært sekk og kano samtidig. Prøver da å få sekken så høgt opp på ryggen som mulig, slik at kanoen delvis kviler på sekken. Det blir naturligvis ganske tungt, men man sparer en tur og det er mindre ubehagelig for nakken. Bruker også å ha en flytevest mellom hode og kano. Det hjelper litt.
 6. Har du vurdert 2 mindre telt? Vi bruker det fast, med 2 voksne og 2 barn. Bedre plass, lavere temperatur, bedre luft og ofte enklere å finne 2 bra plasser å slå opp mindre telt enn 1 bra plass å slå opp et stort. Det siste er ikkje eit problem så veldig mange plasser, men vi synes det ofte er slik i f.eks Femundsmarka.
 7. Vi har gått opp fra Femunden, og vi har komt inn via Sverige. Sistnevnte er heilt klart å foretrekke 🙂
 8. Vi har 2 turer med kano i Femundsmarka med barn som no er 7 og 10. Første gang når ungene var 5 og 8, og sist i 2019. Vi har også gått hytte til hytte i Tafjordfjella når ungene var 3 og 6. Da satt yngstemann tidvis i bæremeis, og undertegnede fikk dermed en sekk som vart ganske tung. Sjølv om man går hytte til hytte, så må man ha klær, skift, mat, stormkjøkken osv om det er litt distanse mellom hyttene. Kano i Femundsmarka er på mange måter bedre når ungene er små; Bagasjen bærer seg stort sett sjølv, utenom når man må fra et vatn til et anna. Ungene kan gå på land når dei vil det, og k
 9. Det var raske svar 😀 Beholde den vi har er et alternativ. Andre merker er ikkje et alternativ. Vil ha muligheten til å pakke den «heilt vekk», og komme oss på tur uten tilhenger eller kano på taket. Om 17 er smalere enn 16,5 er nok den et dårlig valg for oss, så da haller jeg mot 18,5. Andre synspunkt/tips?
 10. Har pr i dagen aldrende 16,5 DR som blir litt liten når familien(2 voksne, 2 barn på 7 og 10) skal på ukestur. Det går, men det er veldig knapt. Vil derfor gå litt opp i størrelse. I tillegg vil jeg gjerne kunne bruke den på soloturné. Hva er passelig størrelse? 17 eller 18,5? Hvordan er de å padle solo?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.