Gå til innhold
  • Bli medlem

Kristian Osvik

Aktiv medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Kristian Osvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Dei kalde nettene var i telt, den varme var i hengekøye med soveposen fra Helle. Helle-posen er også dun, og lik tcomf. Liggeunderlaga er det neppe, siden fruen brukte samme underlag heile tida. Soveposen fikk typisk 4-5 timer i teltet før leggetid, så det burde holde. Har ikkje sjekka med lykt, skal teste det 🙂
  2. Er det fleire erfaringer med Rago down spring? Vår sønn på 14 år har brukt den ei veke i Rogen no, og klaget på at det var kaldt. Han er normalt veldig varm av seg, så dette var uventet. Fruen i huset bytta pose med han ei natt, og vart liggande å fryse mens sønnen vår hadde det varmt og godt. Fruens sovepose er Helle med lik Tcomf. Produksjonsfeil?
  3. Vi skulle etter planen ut på en etterlengtet femundstur om et par veker. Det er uaktuelt å ta en sånn tur uten å bruke gassbrenner, så da………reiser vi en annen plass istedenfor!! Er det et så tydelig uttrykt forbud så respekterer vi selvfølgelig det, selv om vi (som alle andre) hadde kunnet bruke gassbrenner heilt trygt.
  4. Kjenner meg igjen her! Har lett for å gå for hardt og for langt aleine, og er dermed totalt utkjørt på kvelden. Tror det er lettere å drøye både frokost, lunsj og middag med litt lesestoff.
  5. Har det skjedd noe innen e-bok siste 2 åra? Er det fortsatt kindle paperwhite som er å foretrekke? Virker som godt selskap aleine på tur. Edit; ser at paperwhite selges på finn «uten reklame». Finnes det varianter MED reklame??
  6. Ja bil-logistikken er ei mageknipe. Vi vil sannsynligvis ta start og slutt på svensk side. Padle inn til Styggsjøan, svime rundt litt der noen dager og tilbake.
  7. Brusdalsvatnet, i enden nær Digerneset trur eg er fint. Har ikkje telta der sjøl. Eventuelt det lille vatnet rett attmed Digerneset. Svartløkvatnet er også fint. Vi var på kano/telttur der.
  8. Takker for raske svar. Er pieps powder bt ok?
  9. Sparker liv i en gammel tråd; noen som he konkrete tips til en enkel og grei skredsøker, gjerne i kombinasjon med black friday 🙂 Fruen og jeg skulle hatt hver sin.
  10. Noen som har tips her ved bruk av Apple-klokke? Evt iPhone?
  11. Lithiumbatterier lever bedre med «klattlading» enn å alltid gå fra 0-100%, så det bekymrer meg lite. Såg for meg å «alltid» lade batteribanken med solcelle, og lade telefoner etc ved behov (fra batteribank).
  12. Gammel tråd, men emnet er i stadig utvikling 🙂 Vi, dvs 4 voksne og 4 barn i alder 1,5- 12 år planlegger kanotur til Femundsmarka i sommer. Varighet satser vi på blir 7-10 dager. Ett kamera, 4 smart- telefoner, smart-klokker……. Er det fornuftig med solcelle + powerbank, eller er det bedre med fleire powerbanker? 4 telefoner brukt som kamera i 7 dager kan omsettes til en månedstur for 1 person.
  13. Noen som kan si noe om robusthet på Skjold vs Skjold UL? Er veldig nært å bestille hengekøye fra amok, men spekulerer på standard eller UL både på underlag og tarp.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.