Gå til innhold
  • Bli medlem

Freebird

Aktiv medlem
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Freebird vant dagen sist 3. mars 2020

Freebird hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

428 Excellent

Om Freebird

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har ikke merket noe til det. Nå prøver jeg riktignok alltid å la den stå oppreist i sekken. Kan godt hende den ikke er helt tett dersom den ender opp ned.
  2. Hvis det er type termokopp du er ute etter så kan Thermos JMY passe.
  3. Det kan se ut til at du er inne på noe. Filen fra UT.no har høydedata. Du kan prøve å bruke verktøyet fra f.eks gpsvisualizer.com for å korrigere/legge til høydedata: https://www.gpsvisualizer.com/elevation Jeg har lagt ved en kopi av den første filen du delte, men med korrigerte høydedata. Du kan forsøke om den virker. 20230716044930-24129-data.gpx
  4. Jeg klarer ikke helt å se hva som har gått galt, men jeg er ganske sikker på at feilen ligger her en plass:
  5. Tverrgående kanaler kan nok ha noe med det å gjøre. Kulden vil jo lettere ledes inn under quilten når det blåser. Jeg er ganske bred over skuldrene og sover ganske urolig. Det gjør at ikke ville fått nok plass hvis quilten hadde lagt rundt underlaget. Alt i alt er jeg godt fornøyd med quilten. Håndtverket er bra, og det er en del smarte løsninger. Blant annet en krage i fotboksen som sørger for at hullet i bunn blir helt tett når man snurper igjen. Hos en del andre produsenter må man gjerne stappe noe i hullet som man strammer rundt for å få det helt tett. Stroppene er også godt utformet og jeg merker ikke noe til dem når jeg ligger på dem. Når alt dette er sagt så har jeg enda ikke slått meg helt til ro med at quilt er riktig valg for meg. Det er en helt strålende løsning midtsommers, ettersom at temperaturregulering blir mye lettere, men jeg er litt mer i tvil for min egen del når det kommer til skuldersesongene. Legger ved noen bilder av tre forskjellige turer hvor jeg har brukt quilt. Ingen av disse bød på noen problemer grunnet bra vær.
  6. Jeg har denne og merker ingenting til klips og strikk når jeg ligger. Jeg har derimot hatt litt problemer med at når det blåser, så er det vanskelig å få det helt tett mot underlaget, spesielt da med mumieform (Thermerest Xlite).
  7. Thermarest Compressible Pillow er den eneste turputen jeg har testet som jeg synes er komfortabel. Problemet er pakkvolumet. Den tar større plass i sekken enn soveposen min. Jeg har også en Nemo Fillo Elite, men den blir akkurat like ukomfortabel som alle andre oppblåsbare puter etter en stund. Følger spent med her for den optimale løsningen.
  8. De sender til Norge, jeg har handlet der flere ganger, men enkelte merker får de ikke lov til å sende til Norge. Thermarest er ett av dem. Jeg antar det skyldes agenturer el.
  9. Anbefaler ultralightoutdoorgear.co.uk. De veier alle varer før de blir lagt ut i nettbutikken.
  10. https://apps.apple.com/no/app/collins-bird-guide/id868827305
  11. Kan også tipse om at Janus i Bergen selger ull som metervare:https://janus.no/main.aspx?page=ULLPAARULL
  12. Fyren er vel i dette tilfellet meg. Som du sier så skyldes dette som nevnt brukerfeil, men jeg vil gjerne også påpeke at når jeg kjøpte mitt Scarp så var ikke bardunene på stangkanalene hverken montert eller medfølgende. Det burde de vært. Jeg har forstått det sånn at Tarptent har ryddet opp i dette i ettertid og at det nå følger barduner med teltet. Bra! Jeg vil også si at til tross for at Scarp ikke endte opp med å passe mitt bruksområde perfekt og derfor ble solgt, så er det helt klart et glimrende telt. Det er benyttet betydelig sterkere materialer enn i Helsport sin SL-serie og vekten er forholdsvis lav. Scarp 2 er også brukbart som tomannstelt, ikke bare 1,5 som veldig mange andre "tomannstelt". Forøvrig så ville jeg droppet de kryssende stengene. Jeg brukte aldri mine og synes de virker knotete. Til slutt legger jeg ved et bilde fra en nydelig tur hvor mitt Scarp 2 ikke måtte bryne seg på vind.
  13. Ull og silke i kombinasjon er min favoritt og da spesifikt Northern Playground. Av rimeligere alternativer ville jeg sett på Janus eller Dovrefjell fra Magasinet. Bambus er etter mitt skjønn svindel. Realiteten er at produktet har lite med bambus å gjøre i det hele tatt, hvis du vil lese deg opp så kan du putte "rayon" inn i Google.
  14. De publiserte selv nylig et bilde på Instagram av et kuppeltelt med tydelig Norrøna-logo.
  15. Dette er en image-fil. Plateavbildningsfilen skal ikke pakkes ut, den skal direkte inn på minnekortet på GPS-enheten.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.