Jump to content

Vivi

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About Vivi

Recent Profile Visitors

608 profile views

Vivi's Achievements

 1. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Oj da. Nå ble nok mange svært skuffet! Vivi
 2. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Hei Teltene er nå i salg - kun på nett så vidt jeg kan forstå.. Men - jeg savner sårt MÅLENE på teltene. Hvordan kan man kjøpe telt uten å vite: innvendig HØYDE, BREDDE (alle mål). Jeg klarer ikke finne disse vitale målene. Det hadde vært supert å kunne få sett og testet disse teltene! Vivi
 3. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Spennende! Da har informasjon om ett telt kommet. Jeg mener å huske det ble sagt at Norrøna skulle komme med to telt - eller husker jeg feil?
 4. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Da er det bare å smøre seg med mer tålmodighet og vente og satse på at teltene blir bra! Kan vi håpe på et telt med god "takhøyde" samt plass til en hund i forteltet sammen med meg og kokeutstyr i bruk?
 5. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Det ser ut til at Norrøna gir små glimt av det som - kanskje - kommer. Som Tuva turglad har funnet ut så kommer ikke teltet før til neste år.
 6. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Det høres mer sannsynlig ut, ja. Dårlig lyd på den videoen.
 7. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Kan ble spennende det! En moderne versjon av spisstelt (forhåpentligvis med spissen opp 😉). Men som Tuva turglad forteller, så må vi vente enda et år på produktene.
 8. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Synd, men da vet vi i hvert fall det! Takk for at du delte informasjonen!
 9. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Godt observert Fjell64 og Bjørn J! Nå ser også jeg North Face logoen - etter å ha blitt vist den. 😃 Fantastisk landskap, forresten! Skal Norrøna rekke å få solgt telt til sommersesongen, må de snart vise fram produktene sine! Jeg synes han som tester Norrøna-teltet sier de kommer med 3 ulike telt: Dome-telt, Gore-Tex og - er det Tower han sier? (Tower/tårn - vil det i så fall bety spisstelt?)
 10. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Er dere sikre? (Det står 8. mars 2021 under bildet.) Det gule ligner da på teltet som testes i Facebook-videoen: [Hidden Content]
 11. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Hei Fant videoen med vindtesten du nevner. Kan dette være nye telt fra Norrøna, tro? Bilde fra Norrøna blogg: [Hidden Content] Gult 3-persons ekspedisjon og grønt 2-person, ikke ulik Hillebergs Allak?
 12. Vivi

  Norrøna telt, 2021

  Hei Er det noen som har hørt noe om nytt (nye?) telt fra Norrøna? Eneste jeg har funnet er at de skulle komme våren 2021.
 13. Hei Takk for alle innspill! Det virker som det er enighet om at Alpinlite er et bra valg. Siden flere av dere høyere enn 1.77 synes 6f er riktig lengde, har jeg fått god hjelp med lengdevalget. Å importere selv er selvfølgelig en mulighet (takk for link til importør), men det hadde vært ønskelig å kunne se posen og - som tronn så treffende uttrykker det - kunne tafse litt! Ikke minst hadde det vært fint å sammenligne Alpinlite med Ultralite som jeg forstår er nesten samme posen bare smalere. Jeg tror Ultralite vil oppleves som for smal, men greit å få antagelsen bekreftet. Bor et stykke unna Oslo, men skal sjekke med butikkene dere nevner. (På Sandvika Storsenter hadde de den ikke da vi var innom for 3 - 4 mnd siden.) Synes det er litt surt at vi må betale kr 6.999 til norsk importør, mens i Sverige selges posen for 4.855,- . VH
 14. Hei Etter noe tids grubling ble resultatet at Western Mountaineerings sovepose Alpinlite var den beste utifra behov - bare for å oppdage at Alpinlite har forsvunnet fra markedet i Norge. Noen som vet hvorfor? Alpinlite fins i ulike lengder. Til en mann på 1,77, hva er beste lengde; 6f = ca 1.80 (182.88) eller 6.6f = ca 2m.? Er det noen som har erfaringer? VH
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy