kajakkpadler1

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

308 profilvisninger
 1. primusunderlag

 2. Turtips Gjøvik området

  Øverbymarka,Skumsjøen,Åslendet,Vind,Vardalsåsen...er eksempler på nærområder du kan gå med hunden. Er mange muligheter! Send meg en pm om hvis du vil ha detaljer!
 3. Flaske til rødsprit til forvarming

  https://www.lensway.no/extend-extra-1506 Flasker det har vært "linsevæske" i funker bra. Tynn plastdings i tuppen som kan fjernes og settes tilbake igjen når flaska trenger påfyll.
 4. Arvet primus - Primus 210 fra Høvik Verk

  http://www.clasohlson.com/no/Autosol-polerkrem-/Pr344252000#moreinfo
 5. For lange stenger på Exped Chair kit

  Da måtte jeg finne fram trekket og sjekke...det er som du sier ikke noe rakettforskning, MEN det er to steder i stangkanalen det er mulig å putte inn stanga,og den ene blir for kort...dessuten butter stanga i bunn hvis den kommer litt skrått så jeg måtte "lirke" litt for å få den til å treffe midt i. Legger ved ett bilde(hvis jeg får det til) der jeg "putter inn stanga", og et hvor stanga ligger utenpå kanalen så ser hvor lang den er🤔
 6. For lange stenger på Exped Chair kit

  Tror du skal se på det en gang til. Jeg mener å huske fra sist sommer at jeg hadde samme problemet helt til jeg innså at jeg gjorde noe feil...er (desverre)så sjelden jeg bruker trekket at jeg glemmer fra gang til gang...
 7. Hjelp til ny brenner!

  Hvem av whisperlite'ene bør jeg i tilfelle gå for? Er det ingen ulemper med universal i forhold til de andre så går jeg for den pga fleksibilitet. Evt forskjeller på dem?
 8. Hjelp til ny brenner!

  Takker for svar! Ser ut som det blir whisperlite, så får jeg heller leve med litt dårlige reguleringsmuligheter. Pølsene blir vel varme på den også🤓
 9. Hjelp til ny brenner!

  Jeg er på utkikk etter ny (vinter)brenner som kan erstatte min 111 med stillebrenner(hvis det er mulig). Viktigste kriterier er: stillegående, robust/driftsikker, vekt(må være lettere enn 111'en), mulighet for regulering/ "simmring" Mindre viktige kriterier er: pris, til en viss grad effekt(jeg trenger ikke koke vann raskest mulig). Den trenger ikke å måtte fungere på gass, til det har jeg andre brennere. Bruk den er tiltenkt er relativt enkel matlaging og oppvarming i telt/lavvo. For meg er det viktig at den er stille slik at den kan stå og putre en hel kveld uten at lyden plager meg for mye. Jeg har arvet en primus multifuel (himalaya tror jeg), men denne bråker så fælt at jeg ikke orker å bruke den. Fint hvis den også er robust og uten "pumpeproblemer" som jeg ser enkelte har/ har hatt. Finnes den perfekte brenneren (for meg)? Er msr whisperlite den jeg må gå for? Kan for øvrig nevne at jeg har svea 123r, 8r, nevnte himalaya og div. gassbrennere.
 10. kajakkpadler1

 11. Østerike

  http://www.tirol.at/reisefuehrer/sport/wandern/adlerweg
 12. Impregnering av kart

  Plasti-dip. "Gummispray" på sprayboks, bare å spraye i vei!
 13. Kan anbefale Pro-ski (C2). Hadde et par OneWay karbon, men disse var så lite retningsstabile at jeg synes de var ubrukelige. Prøvde Swenor fiberglass, IDT sine og Pro-ski. Av disse synes jeg sistnevnte var desidert best. Kjøpte dem for 1599,- på XXL (kun ski) for ca 2 mnd siden. Hvis du trenger "alt" så finnes det pakker med staver, binding,sko,hjelm osv. hos flere butikker. Bør vel legge til at jeg ikke er veldig erfaren rulleskibruker, har ca 20-30 mil på rulleski, men det blir nok bedre nå som jeg har fått ski som det går an å gå på... Lykke til!
 14. vurderer fjellreven bukse

  Jeg har denne buksa, og er godt fornøyd med den. Den har to glidelåser i hver side (legg og lår), noe som gjør det lett å ventilere når det er varmt. Det bør nevnes at buksa er ganske tykk i stoffet. Vurderer sterkt å kjøpe KEB-buksa til sommerbruk. Jeg synes det er litt merkelig passform på fjellrevenbukser sammenlignet med f.eks bergans, men det er ikke helt usannsynlig at det er jeg som er noe spesiell i fasongen isteden... Har akkurat sjekket at buksa har G1000 stoffet i baken. Jeg fikk buksa av jobben så det kan være en medvirkende årsak til at jeg er fornøyd, men med min erfaring av buksa hadde jeg ikke tenkt meg om hvis jeg fikk den for 900,-. Den er ganske lang i beina, men den har en krok til å feste i lissene på skoa så det kan være grunnen til den lange beinlengda.