Gå til innhold

kajakkpadler1

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kajakkpadler1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

761 profilvisninger
 1. Jeg fikk vapor 3p i hus i går. Der er oppgitt vekt på flere nettbutikker 2740g. Vekten på min kjøkkenvekt var 3380g! Det syntes jeg var i overkant stort avvik, og får meg til å undres hva de egentlig har oppgitt vekta på. Slo opp teltet og ble noe mer positiv til det da, men allikevel skuffet over vekta. Sett bort i fra dét virker det som et stort, fint telt som antakelig tåler endel vind hvis man tar i bruk alle bardunene (men da må man supplere med flere plugger). Merk at dette kun er førsteintrykk etter et kjapt oppsett i hagen.
 2. Jeg kjøpte min hos TESS på Gjøvik, så hvis du ser en TESS er det verdt et forsøk...
 3. Hver gang jeg driter i friluft får jeg fornyet respekt for våre fantastiske alpinister som Svindal&co...2-3 minutter i hockey og jeg er helt gåen i låra...
 4. Jeg limte teppeunderlag (https://jysk.no/interior/gulvtepper/teppeunderlag/teppeunderlag-dvergfaks-30x150cm-svart?search_category=auto_suggestion&query=antiskli) med tekstillim (https://jysk.no/gardiner/sytilbehor/sytilbehor/tekstillim) til første generasjon thermarest underlag. (Det stod faktisk på limtuben at det kunne brukes på oppblåsbare liggeunderlag!). Om det var limet eller alderen på liggeunderlaget som feilet vet jeg ikke, men jeg fikk store rifter i underlaget der kanten på antisklimatta berørte underlaget da det ble rullet sammen. Så denne komboen anbefales ikke...
 5. Jeg synes det virker som om høydeskrekken din er like mye fornuft som skrekk. Hvis du kan klatre i en klatrepark med sikring, og det går greit, mens du får "panikk" et sted du befinner deg uten sikring, med reell fare/ mulighet for å falle høres ikke dette heeeelt galt ut....(Uten at jeg kan si noe om forholdene på Knutshø). Jeg har bedrevet noe klatring både med og uten sikring, og vil si at det er fornuftig at "varsellampene" blinker av og til. Det er selvsagt forskjell på hvor tidlig de slår inn, men på meg høres det ut som om det ikke er HELT på flatmark... Jeg kjenner folk som har så høydeskrekk at de nesten ikke kan gå med tjukke raggsokker. Da snakker vi om skikkelig "ulogisk" høydeskrekk, men det virker jo ikke som du er helt der...
 6. Jeg gikk et klatrekurs i Østerrike i ca 1990. Instruktøren der brukte (teleskop)staver nedover, og dette syntes jeg virket så kjekt at jeg kjøpte et par og har brukt staver siden. Etter hvert som kiloene har kommet og knærne blitt dårligere(kan det være en sammenheng her mon tro?), er stavene blitt en nødvendighet. For meg er de en nødvendighet nedover, behagelig oppover og som nevnt i tråden veldig praktisk ved elvekryssinger og annet ulendt terreng der man må "balansere". Jeg bruker de også som regel i flate partier, men her føler jeg at nytten kun er for å unngå å gå med "henda hengende ned" og dertil "hovne fingre". Jeg bruker for tiden 3- delte Leki staver i aluminium.
 7. Mine gamle løsnet også i sålen foran, men de var så gamle og slitt at jeg syntes det var innafor. Limte sålen og bruker dem til gressklipping-sko...Kjøpte nye, og der røk faktisk boa-snøringen relativt raskt. Fikk pengene tilbake fra XXL/Viking. Andre gang boa-snøring har røket for meg.
 8. Da har jeg prøvd liggeunderlaget. Først bør jeg vel si at min hengekøyebakgrunn er 4 netter i min hennessy safari deluxe asym zip, der jeg av forskjellige grunner har sovet ganske dårlig. En av grunnene har vært liggeunderlaget. Jeg har prøvd bamseunderlag, bamse med tilleggsisolasjon "på tvers" (http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Presenning/Sno--og-solbeskyttelse-2000031876/), gammelt thermArest og gammelt thermArest med pålimt antiskli. Ikke noe har vært særlig vellykket, blant annet fordi ting har forflyttet seg i løpet av natten. Etter en natt med klymit insulated hammock har jeg følgende erfaring: I min køye kunne jeg ligge noe asymmetrisk. Underlaget lå stille hele natten, og samme hvordan jeg snudde på meg så ungikk jeg "cold-spots" pga. vingene på underlaget. Det har silikonbelegg to steder både på over- og undersiden som gjør at det ligger stille (og drar til seg bøss og dun fra en dunlekkende ajungilak-pose). Jeg sov mye bedre enn jeg har gjort i de 4 tidligere forsøkene. Må nok prøve noen netter til før jeg kan si om det KUN er pga underlaget, men at det hadde mye og si er jeg ikke i tvil om. Har ikke prøvd quilt så jeg har ikke noe å sammenligne med der. (Været var overskyet, vindstille og ned mot 5 grader, gjetter jeg. Merket ikke noe kuldegjennomslag).
 9. Jeg kjøpte dette underlaget på no black friday-tilbud eller lignende i vinter. Har ikke prøvd det enda, men det skal visstnok fungere asymetrisk i stor nok køye som ikke henger for stramt. Blir muligens å teste til helga og kan evt. komme med tilbakemelding hvis interessant. Har for øvrig hennessy køye.
 10. Jeg har arctic hat, men har begrenset erfaring grunnet lite bruk. Det jeg kan si er dette: Jeg bruker str 58/L i motorsykkehjelm,tror jeg er ganske normalt tjukk i hue og kjøpte L/XL. Den virket passe til å begynne med, men hvis den blir våt virker det som den mister litt "spensten" og føles dermed større(for stor?). Hvis det ikke er stor forskjell mellom størrelsene tror jeg kanskje jeg ville valgt den minste(har ikke prøvd den). En bonus hvis man blir varm og svett er et kult vaffelmønster i panna...😎
 11. Jeg er middelaldrende halvfet mann på sykkel til (nesten) 35000(veiledende pris vel og merke). Jeg sykler riktignok ikke i Maridalen, men det er sikkert fordi jeg bor et annet sted. Jeg sykler på de samme stedene jeg syklet på 80 tallet, jeg legger ikke ut turen på sosiale medier etterpå (jeg er ikke på sosiale medier). Gjør generelt svært lite for "å vise meg fram" både i skauen og på fjellet, jeg driver med ting fordi jeg synes det er morsomt. Ser ingen grunn til at ikke JEG kan ha en sykkel til 35000?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.