Jump to content

Svein Tore

Aktiv medlem
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Svein Tore last won the day on June 19 2018

Svein Tore had the most liked content!

Reputation

103 Excellent

About Svein Tore

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Platou fører wenonah, i Sandnes tipper jeg de fortsatt har modeller på lager fra i fjor. kjøpte selv en Spirit 2 der for noen år siden. Ellers er det veldig fristende med en tur til Finland https://www.welhonpesa.fi Vurderte å handle en solo kano derfra, men frakten ble noe voldsom.
 2. Sett denne https://www.welhonpesa.fi/ ? kanosjappe i finland. Var i dialog med de for et år siden, men frakt ble grisedyrt.
 3. Det er fint på rågeloni som dere prater om😊 men du blir ikke alene, er ofte folksomt. Men det kryr av gode teltplasser i området.
 4. Foretrekker med bakfeste. Utrolig kjedelig dersom det først samler seg is eller snø bakerst på fellen, blir ikke noe ordning på det før du får tørket fellen i teltet. Har opplevd dette flere ganger, selv om fellen er avsluttet på rett måte. Selv om fellene blir vedlikeholdt med ny lim i ny og ne er de vel ikke alltid 100%. savnet også bakfester en gang jeg skulle opp en isete bakke med pulk. Skled ved traversering, begge felle ble vrengt rett av. Ble litt varm i toppen da😂 har ikke opplevd noen ulemper med bakfester ennå, men ingenting er vel perfekt.
 5. I Madland er det flere gode muligheter, men mest skog tror jeg nok du finner i Tverromdalen. Parker på Slettabø og følg fin sti innover. Litt vanskelig å finne gode telplasser i mørket før du kommer opp i høyden, men observerte flere ok plasser langs elva når jeg gikk der i dagslys. Kombiner gjerne med en rundtur, Madland har mye fin natur.
 6. I samme område men på andre siden av Ognavassdraget finner du Ognadalen/ Gravdal. Med utgangspunkt i parkeringplass langs vei rett etter Baklitjørna, går det en skogsvei, sjekk kart. Flere plasser å ta en lavterskel tur langs Baklitjørna, eller i skogen ved Ognavatnet.
 7. Hetlandsskogen i bjerkreim, gode muligheter for å stikke seg vekk en helg her. Veldig fint skogsterreng på vestsiden av Furevatna. Tilgjengelig via skogsstier fra parkering ved Hetlandsvannet, eller med kano fra nordenden av Nordra Furevatnet (har jeg hørt). Litt kronglete terreng å finne teltplass i, men det finnes flere ok plasser å telte. Hengekøy er sikkert midt i blinken.
 8. http://www.purcelltrench.com/ disse har en del rister for turbruk. Glenn Hoop/ wintertrekker omtaler de positivt i en hel del kanofilmer på yt
 9. Så den. Ikke helt det jeg var på jakt etter, men kjekk båt.
 10. Det ble en fin rundtur i Frafjordheiene i helga, Høgaleitet- Blåfjellenden- Langavatn- Sandvatn- Lortabu, telta i blåstøldalen og i nærheten av Sandvatn. Total gangtid ble 9,5 time, noe kortere enn forventet. Så det ble en lang god lørdagskveld i teltet, med bok og fotball på radioen☺️ Blåstøldalen, nydelig terreng. Sol og sommer på Stutaheiå Skikkelig St. Hans bål😃
 11. Hehe, du treffer bra på pris men ikke på vekt😅 Tja, får se hva det blir til. Blir nok uansett ikke enmannskano i år, får ta det opp til vurdering igjen senere. Kan ikke tenke meg noe bedre sted å tenke over dette enn i en packraft😉
 12. Unna er et herlig telt! Får plass nesten over alt Plass til to Men best for en rotekopp Yttertelt så det holder dersom en ønsker det Må bare fyre opp litt dersom noen sitter på gjerdet:)
 13. Det ble et par Scarpa Zodiac pro gtx på meg i dag. Måtte en rask tur opp på Dalsknuten for test, kjentes veldig bra ut. Herlig med lettere sko! Mine velbrukte Scarpa Lhadak havner nå i søpla, det blir kona glad for. De lukter vistnok noe sært.
 14. For en herlig tur! Har sett mye på kartet, men det har ikke blitt en såpass runde på oss ennå, kun et par turer til Rågeloni. Takk for turrapport:)
 15. Som trøst for en annen handel som gikk i vasken, kjøpte jeg et Hilleberg Nammatj 3 gt. Blir pulk-telt, og telt for meg og ungene ellers. Erstatter et kaitum 2 gt som er for smalt for tre og for langt til en:)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy