Gå til innhold
 • Bli medlem

Shivus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shivus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Min transit 2015, har dobbelt bur til hunden og en kryssfiner plate oppå. Liten tak høyde, mn ligger og sover veldig godt, er 187 høy. Er d varmt så står dørene oppe:)
 2. Børgefjell har kort som dekke heile nasjonalparken. Tok det for gitt at det gjaldt i alle nasjonalparker, så ja uviten for Hardanger vidda. Takk for gode svar😊
 3. Ja, ein av hensikten er fiske. Litt derfor jeg ville innenfor nasjonalparkens grenser, regner med d er et fiskekort for hele parken? Okey, turen går fra Stavanger me bil og det blir ukesturer i sommer mnd. Opplever meg selv ikke som trangsynt! Ønsker å komme kjappest innenfor grensene.
 4. Okey, turen går fra Stavanger me bil og det blir ukesturer i sommer mnd. Opplever meg selv ikke som trangsynt! Ønsker å komme kjappest innenfor grensene.
 5. Hei, lurer på de forskjellige inngangsportene til Hardangervidda, da på sommertid. Hvilke er best og raskest for å komme seg inn på vidda?:)
 6. Hei, hvilke nettbutikker kan folk anbefale? Er veldig glad i hektapåtur og skittfiske😊 Noen som har noen gode? Tenker da på alt klær/utstyr relatert til friluft.
 7. Gassbruk er hovedsakelig til kok av vann😊
 8. Hvor mye gass har dere med på 1ukes 2ukes osv...? Finnes der noen måte å regne dette ut på? Dette komme selfølgelig i tillegg til bålfyring😊
 9. Hvilke myggmiddel er best?
 10. Jeg reiser til Børgefjell i august/september . Mine forberedelser starter nå. Masse turer med tung sekk og lære bikkjene å gå med kløv tenker jeg er mine første prioriteringer. Har noen her gode råd til de viktigste områdene jeg bør fokusere på? Takk for svar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.