Gå til innhold

djing0

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

djing0 vant dagen sist Mai 10 2017

djing0 hadde mest likt innhold!

Om djing0

 • Bursdag Juni 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

880 profilvisninger
 1. Det endte opp med at jeg la inn en bestilling. Oppdaterer tråden når jeg har fått satt opp teltet og testet det litt! Håper jeg har gjort et kupp her
 2. Kjøpte min sekk i sommer, og der kan ikke topplokket brukes som rompetaske.
 3. Hei, Er det noen av dere flotte folk her inne som har sett/prøvd/tatt på dette teltet? Eventuelt har noen gode tanker om det? Det er på tilbud hos fjellsport nå og frister veldig å prøve det som vintertelt. Det ser ut til å være god plass for to stykker, god takhøyde, lett å sette opp og det veier lite. Jeg er litt skeptisk, det ser jo litt puslete ut for vinterbruk, men så skal jeg heller ikke ut på noen ekspedisjoner. Til 4500kr, og med en vekt på ca 3kg føler jeg at det er vanskelig å finne noe tilsvarende iallefall. Problemet er bare at jeg faktisk finner 0 info om teltet, forutenom det rent tekniske.
 4. Nettopp vært der, null problem å la bilen stå. Sto sikkert 10+ bobiler på parkeringsplassen så det er godt tilrettelagt.
 5. Min opplevelse etter et par år med keb gaiter er at den er altfor tung. Kommer det regn føles det som å gå med jeans. Har byttet den ut i en Lundhags Makke som i utforming er litt av det samme, men den er lettere. Ingen av disse buksene fungerer når det regner, de blir våte, men lundhagsen tørker fortere. Minus med lundhagsen er glidelås på alle lommer, noe som er litt ubehagelig når du skal stappe ting i lommene. Foretrekker knapper sånn som på Keb-buksa. Til varmere dager bruker jeg Norrøna Bitihorn zip-off. Elsker denne buksa! En STOR fordel med de avtakbare bena på denne kontra keb er at man kan ta beina av uten å ta av sko.
 6. Takker for svar, Graham! Skal titte på forslagene dine. Fant ut at Lomtjønnstua ved Stormyrbassenget var ledig, og det så jo litt spennende ut. Noen som har vært der? litt minus at man kan kjøre til døren, ønsker jo å gå litt på tur også.
 7. Hei! Vi skal på bilferie og etterhvert til Femundsmarka, kommer kjørende nordfra. Vi tenkte å ta oss en tur på ca 2-3 dager før vi kommer til Trondheim, og har sett tur i området mellom Korgen og til sørlige del av Børgefjell. Jeg har nesten lagt bort Børgefjell, da jeg har skjønt at man bør ha rikelig med tid for å få en bra tur her! Vurderer om vi skal ta oss en uke her på tilbaketuren heller. kriterier er at det helst ikke skal være veldig lange dagsetapper. Mellom 4-8km, kanskje noe mer om det er veldig lettgådd. Gode fiskemuligheter. Gjerne mulighet for å leie båt/hytte, men det er ikke et krav. Noen som har forslag til en fin tur i området? 😃
 8. Etter at exped-underlag nr 3 gikk ad undas, var det på tide å prøve noe nytt! Kjøpt et Mountain Equipment Aerostat Down 7.0. Gleder meg til å teste. Er mitt første oppblåsbare med dun, håper det er mer holdbart.
 9. Det ble ny fiskestang og snelle. En Shimano Catana Telespin 210L, med ei Shimano Sahara 500FE-snelle. Nydelig oppsett å ha klart i sekken på kortere turer (og lengre). Første fisken ble en feit og kamplysten halvkilos ørret. Utrolig moro på så lett utstyr
 10. Jeg syns ikke Reinsfjell SL er så enestående som jeg oppfattet det på en del når jeg investerte i teltet for halvannet år siden, men jeg er likevel godt fornøyd. Kan glatt anbefale teltet til andre folk. At man må bruke litt sunn fornuft og at man inngår et form for kompromiss ved å kjøpe SL syns jeg er ganske åpenbart. Men det gjør man jo ved å kjøpe et mer solid telt i form av høyere vekt f.eks. Etter to sesonger med ca 40-50 netter, på alt fra berg til lyng, finner jeg ingen hull i bunnduken, men begge de små "stengene" i de øvre ventilene er knekt, så jeg må nok sende teltet inn for å få fikset dette... Om det er et "bedre" telt enn Orion UL? Det har jeg ingen forutsetninger for å si noe om, og skulle jeg kjøpt telt i dag så vet jeg sannelig ikke hva jeg hadde valgt av de to. Kjøp det som gir deg best "feeling", slutt å les tester/omtaler og gå ut å bruk teltet!! Det er fort gjort å bruke lengre tid på å diskutere hva du skal kjøpe, enn å faktisk bruke teltet når det først er bestilt. Og jo mer man henger seg opp i små detaljer på forhånd, jo tyngre er det å bli fornøyd, ironisk nok...
 11. To eller tre stenger avhengig av hvis mye det skal fiskes. Har alltid med to, slik at jeg kan kaste ut mark og dupp/søkke, og så fiske aktivt med sluk/spinner med den andre stangen. Den tredje jeg drar med meg er fluestanga når det er sesong for det. Det hender at jeg lurer en ekstra mark-stang på sekken til fruen om hun er med
 12. Du får gi oss en oppdatering på sekken etter turen vurderer å kjøpe den til en i familien i gave hvis den duger!
 13. Både Gmax og xxl har jo 30 dagers fornøyd-garanti, som iallefall gjør at man har litt mindre sjans for å gå på et bomkjøp. Har ingen erfaring med den McKinley-sekken du linker til, men har en dagstursekk fra de som jeg er utrolig fornøyd med, den fremstår som mye mer solid enn prisen skulle tilsi. Det kan jeg egentlig si om flere McKinley-produkter vi har i heimen. Men dra i butikk og prøv sekken(e) på, få hjelp til tilpasning og fyll de med litt vekt. Du kjenner fort om den ikke er ment for ryggen din.
 14. Når det gjelder volum liker jeg stormkjøkken der man kan pakke ned ting som tallerken, bestikk, gass, lighter osv i selve kjelen. Det utgjør da minimalt med plass i sekken. Selv bruker jeg og fruen et GSI Dualist som faktisk har alt vi trenger for en langtur, minus stekepanne og en ekstra vannkjele. Det inneholder to kopper, to boller til mat (med lokk og varmebeskyttelse), bestikk (plastikk, her bruker jeg eget utenom), og det har i tillegg plass til en medium gassboks, oppvaskbørste, liten vindskjerm, gassbrenner og lighter. Alt pakkes i en pose som fungerer som oppvaskpose/vannpose, men denne kan legges igjen for å spare litt vekt om ønskelig.
 15. djing0

  Ny turbukse

  Ja, stusset på svaret selv. Hvis det er påkrevd med voks er de ganske villedende når det gjelder markedsføring. La ved dette bildet: Svaret:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.