djing0

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  132
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

djing0 vant dagen sist Mai 10

djing0 hadde mest likt innhold!

Om djing0

 • Bursdag Juni 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

451 profilvisninger
 1. Ny turbukse

  Ja, stusset på svaret selv. Hvis det er påkrevd med voks er de ganske villedende når det gjelder markedsføring. La ved dette bildet: Svaret:
 2. Ny turbukse

  Det virker egentlig som at vi er ganske enige og har gjort oss samme oppfatning. Softshell tørker rett og slett veldig fort til sammenligning. Min bukse gikk det hull på i skrittet der det er G-1000 stoff. Sendte mail til Fjellreven og de mente at det var min feil fordi jeg ikke hadde vokset buksen (har vel gjort det én gang), men de skulle se på den. Satser på at jeg får reklamere. Er veldig glad i å bruke den som shorts! Designmessig er jeg enig med deg. Min er gul og kul 😎
 3. Å ikke reklamere på en reklamasjonssak

  Får benytte angreretten og så sende et ps om feil på produktet når pengene er trygt på konto neste gang. 😅
 4. Ny turbukse

  Jeg var også fornøyd med Keb, helt til jeg dro på en tur der det ble veldig mye uanmeldt regn. Buksa er tung og tørker veldig tregt. Føltes for min del som å gå rundt med våte jeans. Den pustet også ganske dårlig. Lundhags er laget i softshell og stoffet har mer stretch, det er nok i hovedsak dette som gjør opplevelsen bedre. Oppleves til nå litt mer luftig pga lufting på innsiden av lårene og utsiden av leggene. Jeg vil legge til at jeg blir utrolig fort varm på tur. Når andre går med jakke finner du meg fort i t-skjorte, så det er vel kanskje hovedgrunnen til at jeg ikke ble helt venn med Keb. Ville ikke brukt 2000kr på en Lundhags Makke hvis jeg ikke hadde ødelagt Keb-buksa! Nå som den røyk var det passende for meg å prøve meg på noe nytt basert på mine erfaringer.
 5. Ny turbukse

  Den eneste fysiske butikken jeg har sett klattermusen i er vel Intersport. Må forøvrig si at jeg er utrolig fornøyd med kjøpet av Lundhags Makke etter å ha testet den et par dager. Den føles som en helt annen verden enn min gamle Fjellreven Keb. Skal teste både Makke og Bitihorn (når den kommer i retur), godt i løpet av høsten og prøve å komme med reviews. Ser for meg at Bitihorn blir med når temperaturen er 15+, og at Makke blir buksen jeg bruker de resterende dagene, som det jo er mange av her i nord.
 6. Å ikke reklamere på en reklamasjonssak

  Dette irriterer meg med flere butikker. Det er håpløst at vi som kunder skal sitte å vente på en reklamasjon når butikken har solgt oss et mandagsprodukt. Det er åpenbart at butikken da skal ta det på sin kappe og gi kunden en ny vare, for så å ta reklamasjonen med sin leverandør. Hvorfor skal vi som forbruker ellers handle hos butikken og ikke rett fra produsenten av varen?? Dette toppet seg for min del når jeg kjøpte et telt hos XXL som var flekker på og med hull i stangkanalen. Det var åpenbart enten en B-vare eller en produksjonsfeil. Svar fra butikken: Dette må vi sende inn, så det kan ta opp til 6 uker. Kjørte hardt på og godtok ikke at jeg skal lide for at de ikke har rutiner i butikken for å unngå salg av ødelagte varer. Fikk nytt telt etter mye krangling og sure miner. Bare å stå på ditt her! Får du et låneprodukt så må du selvfølgelig bruke det også. Da sitter de der med et par brukte sko og en misfornøyd kunde. Etter flere år i butikkbransjen lærte jeg fort at å jobbe etter "kunden har alltid rett" lønner ser. Kanskje taper du penger på et produkt, men det er alltid lettere å beholde kunder enn å skaffe nye...
 7. Jeg og fruen bruker dette settet når vi er på tur sammen. Vi er superfornøyde! Trenger ikke tenke på ekstra kopper/tallerkener etc, da alt følger med. Tar du med en stekepanne i tillegg, evt en kaffekjele til bålbruk, så har du alt du trenger for å dra på tur. Har forøvrig også den brenneren, og den er det god plass til oppi settet. Veldig fint at den pakkposen er vanntett og fungerer som ekstra vannlagring og som oppvaskkum. Skal du på tur alene kan du ta ut det ene settet med skåler, og enten ha med en ekstra gassboks eller fylle tomrommet med mat etc. Jeg skal bestille GSI Minimalist til solobruk tenkte jeg.
 8. Ny turbukse

  Da måtte buksa sendes inn på rep hos Norrøna. Jeg personlig mener at noe som blir ødelagt etter så kort tid bør erstattes av butikk (så får de ta kampen med produsent etterpå, ellers kunne man jo bare handla rett fra produsent...), gitt at det ikke er brukerfeil såklart, men her er det jo snakk om en søm som er revnet. I mellomtiden har jeg nå kjøpt Lundhags Makke, så får vi se hva som ender opp som favoritten etterhvert!
 9. Powebank, holder denne?

  Anbefaler å bestille ekstra deksel til mobil som har integrert batteripakke. Oppleves som veldig plassbesparende kontra powerbank. Har det også med på tur, men dekselet til min Samsung S8 gir meg en lading ekstra uten at jeg må drasse på en dings ekstra.
 10. Exped SynMat UL 9 LW? hva tåler det

  Nå er vel Synmat UL kommet i en ny versjon, så kan jo håpe på at de har blitt bedre. Har nettopp fått et Exped Synmat HL LW og skal teste det i kveld. Vekt på 445g for LW er drøyt! En kompis lånte mitt gamle Synmat UL M og brukte det som eneste underlag på ekspedisjon til Aconcagua uten problemer. Ironisk nok gikk det hull i det på en kosetur en stund etterpå. Finner ikke hullet så mistenker det er i ventilen eller noe slikt.
 11. Tatt med Samsung S8.
 12. S: Exped Winterlite M

  Pose til å blåse opp underlaget følger også med. Alt selges samlet 1200kr
 13. Ny turbukse

  Jeg ser argumentene dine og vurderer sterkt å anskaffe en for å prøve. Kan se for meg at kombinasjonen lett gtx bukse og evt shorts i bakhånd kan fungere helt supert. Det jeg ikke liker med de fleste gtx er mangelen på lommer og det at man blir utrolig fort klam.
 14. Ny turbukse

  ... Og slik gikk det med den buksa etter min første tur! Har sendt mail for å reklamere på den. Usikker på om jeg skal be om en ny eller prøve noe annet. Syns den var utrolig deilig og vil egentlig ikke ha noe som er tjukkere. Men prøvde Lundhags Makke og den var meget komfortabel så spørs om det ikke blir den nå. Tåler forhåpentligvis litt mer bruk...
 15. Jeg eier kun et telt og det er Reinsfjell SL2. Neste på lista er et mindre og lettere telt til soloturer, og Helsport Lofoten Pro 3 som helårstelt.