djing0

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

djing0 last won the day on Mai 10

djing0 had the most liked content!

Om djing0

 • Bursdag Juni 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

373 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Prøvde på en Norrøna Svalbard bomullsanorakk, og falt pladask. Kjøpte en i grønn farge. Spørs om ikke det betyr døden for skalljakken min 🤣
 2. InReach, hvilken?

  Det er en god pris. Tror jeg fikk satt opp alt sammen på under en time
 3. InReach, hvilken?

  Her må jeg krype til korset hva angår Earthmate-appen. Jeg var av den overbevisning av at den viste det samme som Exploreren. Legger ved bilder som viser den enorme forskjellen, og hvorfor jeg syns at gps-delen på Explorer+ er grei. Litt forskjell i utsnitt, men dere skjønner tegninga.
 4. InReach, hvilken?

  Explorer har vel digitalt kompass, Barometrisk høydemåler og akselerometer. Explorer var nettopp på salg til 3999 hos fjellsport, da ville jeg valgt den. Til ordinær pris er vel fort SE+ det beste valget. Jeg har Explorer og har brukt GSP-delen mye den siste måneden. Garmin Earthmate som følger med gratis til telefonen (med kart) er også en super app, iallefall til Android. At kartene er mer til forvirring enn hjelp kjenner jeg meg ikke igjen i.
 5. Jeg er veldig interessert. Skal bruke helgen på å tenke og å gi et endelig svar ☺️
 6. Lettvekts gassbrenner

  Jeg kjøpte BRS 3000 i fjor. Har vel brukt den rundt 10 ganger nå, og jeg er imponert! Får akkurat det man kan forvente og enda litt til. Den er litt liten så vanskelig å balansere en stor kjele på den, men det sier seg vel selv. Ser ut til å ikke bruke altfor mye gass heller, men det har jeg ikke testet nøye.
 7. Ny tre(fire) sesong sovepose

  En liten oppdatering her: sov to netter i indre Troms forrige helg med temp på - 1 om natta, men betydelig varmere når sola begynte å varme om morgenen. Inntrykket var veldig bra. Posen passet bra og åpningen er lett å stramme til uten at det blir ubehagelig. Sov i - 1med kun undertøy og en buff, så for min del fremsto den mye varmere enn Viking 600. Ellers fornøyd med luftemulighetene når det ble varmt i teltet.
 8. Er også interessert
 9. Flekker på bunnduken på nytt telt

  Har opplevd det samme når jeg kjøpte mitt Reinsfjell på xxl. Det var flekker på teltduken og faktisk et hull teltet. Når jeg kom å skulle returnere det dagen etter presterte dama som jobbet der å si at dette var en reklamasjonssak og at jeg måtte sende inn teltet mitt. Som om det er kundens feil at butikken selger B-varer... Klarte å krangle meg til nytt telt på dagen heldigvis!
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Tar gjerne i mot en tilbakemelding på denne! Selv har jeg gått til innkjøp av Exped Winterlite til kr 899,-.
 11. Valg av nytt liggeunderlag

  Det var billig, ja! Spørs om jeg kan rettferdiggjøre 800kr ekstra for 2cm tykkelse. Hmm..
 12. Valg av nytt liggeunderlag

  Fungerer nå. Det er snakk om Exped Synmat HL Winter 9. Alternativt har jeg sett på Downmat UL Winter, da får jeg rektangulært liggeunderlag, men 7cm tykkelse mot 9cm.
 13. Valg av nytt liggeunderlag

  Da mitt Exped Synmat UL 7 lekker som en sil og jeg ikke finner lekkasjen(e), anser jeg det som på tide med nytt underlag. Har et chair-kit i M fra Exped, så det blir en forutsetning at liggeunderlaget passer til dette. Vurderer å kjøpe et som kan brukes hele året, uten å måtte ha noe under. Har sett på et nytt underlag fra exped: Link. Utrolig bra vekt og så er det jo en solid R-verdi. Men har bare brukt rektangulære underlag frem til nå, uten at jeg tror det blir et problem med smal fortende. Hvordan ville dette funke med chair-kit? Neon som har erfaringer med underlag fra andre merker som kan benyttes med chairkit fra exped? Takk for hjelpen
 14. Billig-telt

  Jeg har også brukt telt der vi har gjort det på den måten, og "alt går", dette handler mer om hva du skal kunne forvente, og for noen som er ny i gamet er det kjedelig å kjøpe seg problemer de kunne unngått.