Gå til innhold

djing0

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

djing0 vant dagen sist Mai 10 2017

djing0 hadde mest likt innhold!

Om djing0

 • Bursdag Juni 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

927 profilvisninger
 1. Takk, la inn en bestilling her!
 2. Takk for mange gode svar! Kovea Spider virker jo veldig bra, men nå er prisen skrudd opp igjen til 799, arg...
 3. Om du har lyst til å teste feks Garmin Fenix 5, så kan du jo alltids kjøpe den på en plass med åpent kjøp så du får sett om du "blir bitt". Jeg kjøpte selv en Garmin FR235 for et par år siden, og har ikke sett meg tilbake. Bruker nå en Fenix 5 pluss. Er med meg døgnet rundt! Kart med tracking rett på armen er stas på tur
 4. Har sett litt på Optimus Vega ja, men fått med meg at den regulerer dårlig. Gassbrenner av typen pocket rocket har jeg. En liten sak fra Ebay som veier 24 gram, men den fungerer utmerket. I teltet og ulent terreng foretrekker jeg brenner med slange. Kom over denne fra GSI, og vurderer å slå til. På Youtube får den gode tilbakemeldinger. Veier bare 168 gram.
 5. Hei! Jeg har i mange år hatt en trofast og velfungerende Primus Gravity. Dessverre har den under flytting klart å forsvinne.. Mulig den dukker opp, men jeg kan ikke gå rundt uten en skikkelig gassbrenner i mellomtiden! Er på jakt etter en brenner i samme sjanger, altså med slange og relativt god spredning. Ønsker å gå ned på vekt og pakkvolum, så den må være mulig å brette sammen. Prismessig er det fint om jeg slipper å bruke mer enn èn høvding Noen gode forslag/erfaringer? Takk for hjelpen!
 6. Det skal stå sålelengde på utsiden av skoen, i mm. Oppgi dette til butikk for å få korrekt avstand mellom front og bakbinding.
 7. Det endte opp med at jeg la inn en bestilling. Oppdaterer tråden når jeg har fått satt opp teltet og testet det litt! Håper jeg har gjort et kupp her
 8. Kjøpte min sekk i sommer, og der kan ikke topplokket brukes som rompetaske.
 9. Hei, Er det noen av dere flotte folk her inne som har sett/prøvd/tatt på dette teltet? Eventuelt har noen gode tanker om det? Det er på tilbud hos fjellsport nå og frister veldig å prøve det som vintertelt. Det ser ut til å være god plass for to stykker, god takhøyde, lett å sette opp og det veier lite. Jeg er litt skeptisk, det ser jo litt puslete ut for vinterbruk, men så skal jeg heller ikke ut på noen ekspedisjoner. Til 4500kr, og med en vekt på ca 3kg føler jeg at det er vanskelig å finne noe tilsvarende iallefall. Problemet er bare at jeg faktisk finner 0 info om teltet, forutenom det rent tekniske.
 10. Nettopp vært der, null problem å la bilen stå. Sto sikkert 10+ bobiler på parkeringsplassen så det er godt tilrettelagt.
 11. Min opplevelse etter et par år med keb gaiter er at den er altfor tung. Kommer det regn føles det som å gå med jeans. Har byttet den ut i en Lundhags Makke som i utforming er litt av det samme, men den er lettere. Ingen av disse buksene fungerer når det regner, de blir våte, men lundhagsen tørker fortere. Minus med lundhagsen er glidelås på alle lommer, noe som er litt ubehagelig når du skal stappe ting i lommene. Foretrekker knapper sånn som på Keb-buksa. Til varmere dager bruker jeg Norrøna Bitihorn zip-off. Elsker denne buksa! En STOR fordel med de avtakbare bena på denne kontra keb er at man kan ta beina av uten å ta av sko.
 12. Takker for svar, Graham! Skal titte på forslagene dine. Fant ut at Lomtjønnstua ved Stormyrbassenget var ledig, og det så jo litt spennende ut. Noen som har vært der? litt minus at man kan kjøre til døren, ønsker jo å gå litt på tur også.
 13. Hei! Vi skal på bilferie og etterhvert til Femundsmarka, kommer kjørende nordfra. Vi tenkte å ta oss en tur på ca 2-3 dager før vi kommer til Trondheim, og har sett tur i området mellom Korgen og til sørlige del av Børgefjell. Jeg har nesten lagt bort Børgefjell, da jeg har skjønt at man bør ha rikelig med tid for å få en bra tur her! Vurderer om vi skal ta oss en uke her på tilbaketuren heller. kriterier er at det helst ikke skal være veldig lange dagsetapper. Mellom 4-8km, kanskje noe mer om det er veldig lettgådd. Gode fiskemuligheter. Gjerne mulighet for å leie båt/hytte, men det er ikke et krav. Noen som har forslag til en fin tur i området? 😃
 14. Etter at exped-underlag nr 3 gikk ad undas, var det på tide å prøve noe nytt! Kjøpt et Mountain Equipment Aerostat Down 7.0. Gleder meg til å teste. Er mitt første oppblåsbare med dun, håper det er mer holdbart.
 15. Det ble ny fiskestang og snelle. En Shimano Catana Telespin 210L, med ei Shimano Sahara 500FE-snelle. Nydelig oppsett å ha klart i sekken på kortere turer (og lengre). Første fisken ble en feit og kamplysten halvkilos ørret. Utrolig moro på så lett utstyr
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.