Gå til innhold
 • Bli medlem

djing0

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

djing0 vant dagen sist 10. mai 2017

djing0 hadde mest likt innhold!

Om djing0

 • Bursdag 17. juni

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

1 581 profilvisninger
 1. 96mm midtbredde er helt perfekt til allround-bruk! Skiene har jeg ikke testet, men utifra hva jeg leser er K2 Wayback en ypperlig ski til en nybegynner. Marker alpinist har jeg hatt selv og det er en god og enkel binding.
 2. Har kjørt mye ski med min Magicshine 3200 i mørketiden her i nord. Den duger absolutt til frikjøring! Ikke helt på høyde med moonlight sine lykter akkurat, men prisen er jo i en annen liga og.
 3. Pruter om det er større forskjell enn et par hundre kroner på prisen. Noe ala "jeg ser at prisen på denne varen er betydelig lavere på nett, men jeg ønsker jo å handle her, så om dere kan nærme dere kjøper jeg heller nå enn å handle på nett" funker stort sett alltid for meg. Ofte ender jeg da opp med å få avslag som legger seg under billigste nettpris Her snakker jeg om butikker utenom de største kjedene, der syns jeg det er lite å hente, om de ikke har prismatch.
 4. Takk for tips, den ruta skal jeg se nærmere på! Burde vel holde meg på norsk side i disse tider?
 5. Hei! Som tittelen sier, skal jeg på en 4-6 dagers tur første uka i August. Har base i Tromsø, og er villig til å kjøre opp mot 8-9 timer til evt startpunkt. Må ikke være en rundtur, men om det ikke er det må det isåfall være greie muligheter å komme seg tilbake til bilen. Jeg har bodd i Nordland siste 7 årene, så jeg har ikke rukket å bli så kjent med turmulighetene her nord. Turen er viktigst, men fisket kommer som en veldig god nr 2! Har selvfølgelig tenkt på Finnmarksvidda, men hvilke ruter har jeg ikke peiling på. Øvre Dividalen har også streifet meg. Hvor ville du dratt?
 6. Utsikt mot Store Hollendaren, Kvaløya. Fujifilm X-T4 med kit 16-80mm f/4 @ 80mm f/10 1/200sec.
 7. Om du skal kjøre ut av byen retning E8 kan du sjekke med Isaksens Kiosk i Ramfjord, de har en del tur og fiskeutstyr vet jeg. Hadde det ikke vært for at jeg drar på tur i helgen, skulle jeg hjulpet deg! Kan eventuelt handle for deg i morgen, om du ordner med en plass du kan plukke opp boksen(e)
 8. Jeg har hatt testvinneren i et års tid nå, og sliter virkelig med å forstå at man kan få noe bedre til den prisen. Leverer som de skriver i testen, og den oppleves som like god etter et års bruk. Kan trygt anbefales
 9. Hatt både Fjellreven Keb (gaiter) og Lundhags Makke. Likte makke best og var godt fornøyd med den, bortsett fra lommene på låret, som var veldig ubehagelig å ta ting inn og ut av på grunn av glidelåsen. Buksa oppleves betydelig lettere og mer komfortabel enn Keb. Slitt ut begge to, så eier de ikke i dag. I retrospekt så hadde jeg nok Fjellreven i en størrelse mindre enn jeg burde, så den hadde nok vært mer komfortabel en størrelse opp. Veldig praktisk med gaiter-versjonen av Keb på sommeren! Bruker i dag Klattermusen Gere 2.0 og liker den bedre enn begge de andre. Høy komfort og god kvalite
 10. Skulle til å bestille, men nå er den selvsagt utsolgt...
 11. Noen som har erfaring med denne? [Hidden Content]
 12. Takk, men den fra Marmot blir i varmeste og tyngste laget tror jeg. Ser for meg comf temp på rundt -7 til -10.
 13. Wow, her ser det jo ut som man virkelig får mye sovepose for pengene. Hvor brei er den? Hun er jo bare 160cm høy, men veier nesten 60kg så vil tro hun er en del breiere enn de fleste barn.
 14. At hun vil teste hengekøye ser jeg absolutt ikke bort fra, så den tanken liker jeg. Har sett litt på Warmpeace Viking 900, men hun er ung og opptatt av design også, og der scorer den ikke veldig høyt, hehe... og så er den 170cm, noe som kanskje er helt på grensa for ei på 160cm mtp kulde i fotenden?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.