Jump to content

djing0

Aktiv medlem
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

djing0 last won the day on May 10 2017

djing0 had the most liked content!

About djing0

 • Birthday June 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Recent Profile Visitors

2,001 profile views

djing0's Achievements

 1. Jeg har 47mm. Ville dratt til nærmeste xxl eller noe og prøvd de forskjellige variantene på, det er som nevnt en del fordeler knyttet til X-varianten som for eksempel bedre batteritid. Hvordan det fungerer mot apple health vet jeg ikke, men appen til Garmin er veldig fin og gir mye av den samme infoen vil jeg tro. Gir et overblikk over stressnivå, søvn, antall skritt, antall etasjer gått etc. Kan også lage ruter i appen både for vandring, løping, sykling etc og så importere de direkte til klokken.
 2. Hei. Beklager sent svar. Har ikke fått testet det annet enn å sette opp i hagen. Elsker takhøyden og mulighetene for lufting. Ellers mange smarte funksjoner og lett å sette opp. Fint med muligheten for å sette opp ytterteltet først i tilfelle det regner. Jeg har kjøpt 3p og ville nok ikke gått for 2p til to personer. Det blir fort smalt i fotenden.
 3. Jeg har i dag Fenix 5 og kommer til å kjøpe 7 utelukkende fordi den er mer fremtidsrettet i form av oppdateringer fra Garmin. Det er en stund siden de sluttet å oppdatere Fenix 5 med nye funksjoner, mens det på løpende bånd har kommet nye funksjoner til Fenix 6 og andre nyere Garmin-klokker. Dette er i hovedsak funksjoner tilknyttet løping og trening, så til friluftsliv tviler jeg på at det er et tap å eventuelt gå glipp av disse. Bare vær obs på at Fenix 6X er svææær. For min del er den altfor stor for daglig bruk, så da holder jeg meg til standard Fenix. Du får litt større skjerm og bedre batteri på 6X, så om størrelsen ikke plager deg ville jeg gått for den. Virker som at Solar ikke gir særlig mye ekstra batteritid. Batteriet til Fenix 6X er vel på 400mAh, så du trenger ikke store powerbanken med på tur for å lade klokken.
 4. Bestilt Sea to Summit sitt nye telt Telos tr3. Blir veldig spennende å teste. Ligger ikke så altfor mye informasjon på nettet, men det ser ut som det har en del veldig spennende funksjoner, i tillegg til super takhøyde. Håper det er en fullverdig erstatter for mitt Reinsfjell SL2 fra 2015!
 5. 96mm midtbredde er helt perfekt til allround-bruk! Skiene har jeg ikke testet, men utifra hva jeg leser er K2 Wayback en ypperlig ski til en nybegynner. Marker alpinist har jeg hatt selv og det er en god og enkel binding.
 6. Har kjørt mye ski med min Magicshine 3200 i mørketiden her i nord. Den duger absolutt til frikjøring! Ikke helt på høyde med moonlight sine lykter akkurat, men prisen er jo i en annen liga og.
 7. Pruter om det er større forskjell enn et par hundre kroner på prisen. Noe ala "jeg ser at prisen på denne varen er betydelig lavere på nett, men jeg ønsker jo å handle her, så om dere kan nærme dere kjøper jeg heller nå enn å handle på nett" funker stort sett alltid for meg. Ofte ender jeg da opp med å få avslag som legger seg under billigste nettpris Her snakker jeg om butikker utenom de største kjedene, der syns jeg det er lite å hente, om de ikke har prismatch.
 8. Takk for tips, den ruta skal jeg se nærmere på! Burde vel holde meg på norsk side i disse tider?
 9. Hei! Som tittelen sier, skal jeg på en 4-6 dagers tur første uka i August. Har base i Tromsø, og er villig til å kjøre opp mot 8-9 timer til evt startpunkt. Må ikke være en rundtur, men om det ikke er det må det isåfall være greie muligheter å komme seg tilbake til bilen. Jeg har bodd i Nordland siste 7 årene, så jeg har ikke rukket å bli så kjent med turmulighetene her nord. Turen er viktigst, men fisket kommer som en veldig god nr 2! Har selvfølgelig tenkt på Finnmarksvidda, men hvilke ruter har jeg ikke peiling på. Øvre Dividalen har også streifet meg. Hvor ville du dratt? Jeg ønsker helst ikke så veldig bratt terreng, da jeg planlegger å ta med en del fiske og fotoutstyr.
 10. Utsikt mot Store Hollendaren, Kvaløya. Fujifilm X-T4 med kit 16-80mm f/4 @ 80mm f/10 1/200sec.
 11. Om du skal kjøre ut av byen retning E8 kan du sjekke med Isaksens Kiosk i Ramfjord, de har en del tur og fiskeutstyr vet jeg. Hadde det ikke vært for at jeg drar på tur i helgen, skulle jeg hjulpet deg! Kan eventuelt handle for deg i morgen, om du ordner med en plass du kan plukke opp boksen(e)
 12. Jeg har hatt testvinneren i et års tid nå, og sliter virkelig med å forstå at man kan få noe bedre til den prisen. Leverer som de skriver i testen, og den oppleves som like god etter et års bruk. Kan trygt anbefales
 13. djing0

  Ny turbukse

  Hatt både Fjellreven Keb (gaiter) og Lundhags Makke. Likte makke best og var godt fornøyd med den, bortsett fra lommene på låret, som var veldig ubehagelig å ta ting inn og ut av på grunn av glidelåsen. Buksa oppleves betydelig lettere og mer komfortabel enn Keb. Slitt ut begge to, så eier de ikke i dag. I retrospekt så hadde jeg nok Fjellreven i en størrelse mindre enn jeg burde, så den hadde nok vært mer komfortabel en størrelse opp. Veldig praktisk med gaiter-versjonen av Keb på sommeren! Bruker i dag Klattermusen Gere 2.0 og liker den bedre enn begge de andre. Høy komfort og god kvalitet, men det er en ganske tung og varm bukse. Fungerer definitivt best til høst og vår, men det mener jeg også er casen med Keb og til dels Makke og. Til bruk på ski og klatreturer syns jeg Klattermusen sin bukse trumfer de andre to ganske greit.
 14. Skulle til å bestille, men nå er den selvsagt utsolgt...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy