Gå til innhold

djing0

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

djing0 vant dagen sist Mai 10 2017

djing0 hadde mest likt innhold!

Om djing0

 • Bursdag Juni 17

Nylige profilbesøk

651 profilvisninger
 1. djing0

  Hva har du kjøpt nå!

  Det ble ny fiskestang og snelle. En Shimano Catana Telespin 210L, med ei Shimano Sahara 500FE-snelle. Nydelig oppsett å ha klart i sekken på kortere turer (og lengre). Første fisken ble en feit og kamplysten halvkilos ørret. Utrolig moro på så lett utstyr
 2. djing0

  Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Jeg syns ikke Reinsfjell SL er så enestående som jeg oppfattet det på en del når jeg investerte i teltet for halvannet år siden, men jeg er likevel godt fornøyd. Kan glatt anbefale teltet til andre folk. At man må bruke litt sunn fornuft og at man inngår et form for kompromiss ved å kjøpe SL syns jeg er ganske åpenbart. Men det gjør man jo ved å kjøpe et mer solid telt i form av høyere vekt f.eks. Etter to sesonger med ca 40-50 netter, på alt fra berg til lyng, finner jeg ingen hull i bunnduken, men begge de små "stengene" i de øvre ventilene er knekt, så jeg må nok sende teltet inn for å få fikset dette... Om det er et "bedre" telt enn Orion UL? Det har jeg ingen forutsetninger for å si noe om, og skulle jeg kjøpt telt i dag så vet jeg sannelig ikke hva jeg hadde valgt av de to. Kjøp det som gir deg best "feeling", slutt å les tester/omtaler og gå ut å bruk teltet!! Det er fort gjort å bruke lengre tid på å diskutere hva du skal kjøpe, enn å faktisk bruke teltet når det først er bestilt. Og jo mer man henger seg opp i små detaljer på forhånd, jo tyngre er det å bli fornøyd, ironisk nok...
 3. djing0

  Hvor mange fiskestenger på tur?

  To eller tre stenger avhengig av hvis mye det skal fiskes. Har alltid med to, slik at jeg kan kaste ut mark og dupp/søkke, og så fiske aktivt med sluk/spinner med den andre stangen. Den tredje jeg drar med meg er fluestanga når det er sesong for det. Det hender at jeg lurer en ekstra mark-stang på sekken til fruen om hun er med
 4. Du får gi oss en oppdatering på sekken etter turen vurderer å kjøpe den til en i familien i gave hvis den duger!
 5. Både Gmax og xxl har jo 30 dagers fornøyd-garanti, som iallefall gjør at man har litt mindre sjans for å gå på et bomkjøp. Har ingen erfaring med den McKinley-sekken du linker til, men har en dagstursekk fra de som jeg er utrolig fornøyd med, den fremstår som mye mer solid enn prisen skulle tilsi. Det kan jeg egentlig si om flere McKinley-produkter vi har i heimen. Men dra i butikk og prøv sekken(e) på, få hjelp til tilpasning og fyll de med litt vekt. Du kjenner fort om den ikke er ment for ryggen din.
 6. djing0

  Turkjøkken på langtur

  Når det gjelder volum liker jeg stormkjøkken der man kan pakke ned ting som tallerken, bestikk, gass, lighter osv i selve kjelen. Det utgjør da minimalt med plass i sekken. Selv bruker jeg og fruen et GSI Dualist som faktisk har alt vi trenger for en langtur, minus stekepanne og en ekstra vannkjele. Det inneholder to kopper, to boller til mat (med lokk og varmebeskyttelse), bestikk (plastikk, her bruker jeg eget utenom), og det har i tillegg plass til en medium gassboks, oppvaskbørste, liten vindskjerm, gassbrenner og lighter. Alt pakkes i en pose som fungerer som oppvaskpose/vannpose, men denne kan legges igjen for å spare litt vekt om ønskelig.
 7. djing0

  Ny turbukse

  Ja, stusset på svaret selv. Hvis det er påkrevd med voks er de ganske villedende når det gjelder markedsføring. La ved dette bildet: Svaret:
 8. djing0

  Ny turbukse

  Det virker egentlig som at vi er ganske enige og har gjort oss samme oppfatning. Softshell tørker rett og slett veldig fort til sammenligning. Min bukse gikk det hull på i skrittet der det er G-1000 stoff. Sendte mail til Fjellreven og de mente at det var min feil fordi jeg ikke hadde vokset buksen (har vel gjort det én gang), men de skulle se på den. Satser på at jeg får reklamere. Er veldig glad i å bruke den som shorts! Designmessig er jeg enig med deg. Min er gul og kul 😎
 9. djing0

  Å ikke reklamere på en reklamasjonssak

  Får benytte angreretten og så sende et ps om feil på produktet når pengene er trygt på konto neste gang. 😅
 10. djing0

  Ny turbukse

  Jeg var også fornøyd med Keb, helt til jeg dro på en tur der det ble veldig mye uanmeldt regn. Buksa er tung og tørker veldig tregt. Føltes for min del som å gå rundt med våte jeans. Den pustet også ganske dårlig. Lundhags er laget i softshell og stoffet har mer stretch, det er nok i hovedsak dette som gjør opplevelsen bedre. Oppleves til nå litt mer luftig pga lufting på innsiden av lårene og utsiden av leggene. Jeg vil legge til at jeg blir utrolig fort varm på tur. Når andre går med jakke finner du meg fort i t-skjorte, så det er vel kanskje hovedgrunnen til at jeg ikke ble helt venn med Keb. Ville ikke brukt 2000kr på en Lundhags Makke hvis jeg ikke hadde ødelagt Keb-buksa! Nå som den røyk var det passende for meg å prøve meg på noe nytt basert på mine erfaringer.
 11. djing0

  Ny turbukse

  Den eneste fysiske butikken jeg har sett klattermusen i er vel Intersport. Må forøvrig si at jeg er utrolig fornøyd med kjøpet av Lundhags Makke etter å ha testet den et par dager. Den føles som en helt annen verden enn min gamle Fjellreven Keb. Skal teste både Makke og Bitihorn (når den kommer i retur), godt i løpet av høsten og prøve å komme med reviews. Ser for meg at Bitihorn blir med når temperaturen er 15+, og at Makke blir buksen jeg bruker de resterende dagene, som det jo er mange av her i nord.
 12. djing0

  Å ikke reklamere på en reklamasjonssak

  Dette irriterer meg med flere butikker. Det er håpløst at vi som kunder skal sitte å vente på en reklamasjon når butikken har solgt oss et mandagsprodukt. Det er åpenbart at butikken da skal ta det på sin kappe og gi kunden en ny vare, for så å ta reklamasjonen med sin leverandør. Hvorfor skal vi som forbruker ellers handle hos butikken og ikke rett fra produsenten av varen?? Dette toppet seg for min del når jeg kjøpte et telt hos XXL som var flekker på og med hull i stangkanalen. Det var åpenbart enten en B-vare eller en produksjonsfeil. Svar fra butikken: Dette må vi sende inn, så det kan ta opp til 6 uker. Kjørte hardt på og godtok ikke at jeg skal lide for at de ikke har rutiner i butikken for å unngå salg av ødelagte varer. Fikk nytt telt etter mye krangling og sure miner. Bare å stå på ditt her! Får du et låneprodukt så må du selvfølgelig bruke det også. Da sitter de der med et par brukte sko og en misfornøyd kunde. Etter flere år i butikkbransjen lærte jeg fort at å jobbe etter "kunden har alltid rett" lønner ser. Kanskje taper du penger på et produkt, men det er alltid lettere å beholde kunder enn å skaffe nye...
 13. Jeg og fruen bruker dette settet når vi er på tur sammen. Vi er superfornøyde! Trenger ikke tenke på ekstra kopper/tallerkener etc, da alt følger med. Tar du med en stekepanne i tillegg, evt en kaffekjele til bålbruk, så har du alt du trenger for å dra på tur. Har forøvrig også den brenneren, og den er det god plass til oppi settet. Veldig fint at den pakkposen er vanntett og fungerer som ekstra vannlagring og som oppvaskkum. Skal du på tur alene kan du ta ut det ene settet med skåler, og enten ha med en ekstra gassboks eller fylle tomrommet med mat etc. Jeg skal bestille GSI Minimalist til solobruk tenkte jeg.
 14. djing0

  Ny turbukse

  Da måtte buksa sendes inn på rep hos Norrøna. Jeg personlig mener at noe som blir ødelagt etter så kort tid bør erstattes av butikk (så får de ta kampen med produsent etterpå, ellers kunne man jo bare handla rett fra produsent...), gitt at det ikke er brukerfeil såklart, men her er det jo snakk om en søm som er revnet. I mellomtiden har jeg nå kjøpt Lundhags Makke, så får vi se hva som ender opp som favoritten etterhvert!
 15. djing0

  Powebank, holder denne?

  Anbefaler å bestille ekstra deksel til mobil som har integrert batteripakke. Oppleves som veldig plassbesparende kontra powerbank. Har det også med på tur, men dekselet til min Samsung S8 gir meg en lading ekstra uten at jeg må drasse på en dings ekstra.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.