Gå til innhold
 • Bli medlem

Myklebust

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Myklebust

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kva fjell er dette?
 2. Til bruk om vinteren kan ekstra bredde være å foretrekke. LW-versjonen er vel 13 centimeter bredere enn M-versjonen. Dette har mye å si for komforten. Mitt Downmat UL 7 M er ikke mye brukt, men dunet har allerede begynt å hope seg opp i den ene enden. Ellers kan det nevnes at Fjellsport.no har rabatter på Exped i disse dager.
 3. Skal prøve meg på litt konstruktiv kritikk. Horisonten ser skjev ut, og fokusen ser ikke ut til å være der den skal. I tillegg er det befengt med støy, grunnet den høye lysfølsomheten. Du kunne med fordel økt lukkertiden, og redusert blenderåpningen og lysfølsomheten. Da ville du fått bedre dybdeskarphet og mindre støy. Ellers synes jeg at tretoppene i bunnen av bildet er et forstyrrende element.
 4. Dette vil ikke ha noe å si for oss som driver med friluftsliv. Formålet med denne loven er hindre romfolk og lignende å etablere leir i byområder. Jeg har heldigvis fortsatt til gode å lese en turrapport her inne med tittelen "1 uke med telting i Sofienbergparken", selv om det nye prosjektet til Marius Nergård Pettersen ikke er så langt unna.
 5. Ynskjer du betre biletekvalitet, så oppgraderer du til fullformat eller kjøper betre optikk. Du kastar pengar ut av vindauget ved å kjøpe 650D eller 7D for biletekvaliteten si skuld. Skilnaden mellom desse og 450D er mest av akademisk interesse; i praksis vil ein slite med å skilje dei. Dersom du likevel skal kjøpe eit av dei, er 7D det rette valet.
 6. Saudehornet(1303) og Vallahornet(cirka 830) er lett tilgjengelige fra Ørsta sentrum. www.haugenbok.no/visverk.cfm?cid=232650 Denne anbefales.
 7. Har innsett at jeg ikke får utstyret som jeg bestilte for seks år siden.
 8. Jeg bruker for øyeblikket Canon EOS 40D og Canon EF-S 10-22m f/3.5-4.5 USM. Det blir overgang til fullformat etter hvert. Ved f/22 vil mange objektiv (i hvert fall på cropformat) plages av uskarphet som følge av diffraksjon, så da blir kanskje ikke detaljnivået så imponerende likevel.
 9. Det er et spennende du prosjekt du har gitt deg i kast med, men det spørs om du kanskje må endre planene litt. I april er de fleste fiskevann dekt av is. Med mindre du har tenkt å drive med isfiske, så ville jeg utsatt turen et par måneder. De mest interessante områdene er gjerne ikke fiskbare før i juni, juli eller august, alt etter hvor i landet du har tenkt å oppholde deg. I tillegg kan du risikere at sommeren og isløsingen blir så mye som en måned forsinket i forhold til normalen. I lettgått terreng kan du regne med å bevege deg mellom fire og fem kilometer per time. Det skal derimot
 10. Vibrax er spinneren over alle spinnere. Denne går passelig dypt i vannet, og spinner uten problemer. Panther Martin kommer på andreplass.
 11. I følge nettsidene deres, så er det ikke rabatt hos Sport1. [Hidden Content]
 12. Laksefiskere stiller i en egen (vekt)klasse.
 13. Både 7 og 12 gram er unødvendig. Forskjellen er minimal, og fisken bryr seg ikke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.